12 Nisan 2013, Cuma 14:43:42

SHGM'DEN ALMANYA İMZASI

Türkiye ve Almanya arasında sivil havacılık alanındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve işbirliğinin güçlendirilmesi amacıyla 10 Nisan 2013 tarihinde Paris’te iyi niyet protokolü imzalandı...
  • Almanca bilmiyorsanız Alman ATPL ne sahip degilseniz 1500 SAAT uçuşa sahip degilseniz hiç bir alman şirketinde uçamazsınız.ALMANYAyı üçüncü dünya ülkesimi sanıyorsun.
  • Türkiyenin heralandaki fren takozu almanya bu isi nasil imzalamis !! cikarlari olmadan hicbirsey yapmazlar,,nerdenmi biliyorum ?? 23 yildir Almanyada Mühendis olarak calisan bir Türküm. ve tecrübelerim cok almanya üzerine !!!!
  • Calisan kazanir, kazandirir.
  • BU HABERDENDE ANLAŞILACAĞI GIBI ALMANYADAKI UÇUŞ OKLUNU BITIRMIS ALMAN VATANDAŞI BIR PILOT TURKIYEDE DAHA RAHAT VE KOLAYCA IS BLABILECEK...Bır şey cok merak edıyorum LUTFHANSA UÇAN TURK VATANDASI Fo VE CPT SAYISINI BILEN VAR MI

SHGM'den yapılan açıklamada:

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal EKŞİ ve Almanya Sivil Havacılık Genel Müdürü Gerold REICHLE tarafından imzalanan deklarasyon, sivil havacılıkta iki ülke arasında kapsamlı bir işbirliğinin tesisini içeriyor.

İmzalanan deklarasyona göre, her iki ülke arasında sivil havacılık alanında bilgi paylaşımı ve diyalogun geliştirilmesi yoluyla iki taraflı işbirliğinin güçlendirilmesinin yanı sıra bölgesel ve küresel işbirliği için havacılık faaliyetlerinin ortak çıkarlar çerçevesinde desteklenmesi amaçlanıyor.

Protokol kapsamında, Emniyet, Güvenlik, Çevre ve Hava Trafik Yönetimi konularında koordinasyon ve sürdürülebilir işbirliğinin oluşturulması için diyalogun geliştirilmesi konusunda mutabakat sağlandı. Ayrıca Uzman personel ve tecrübe değişimi, emniyet verilerin paylaşılması, denetleme kapasitesinin arttırılması,  Havacılık Güvenliği Yönetimi(SMS) uygulamaları ve eğitim konuları da işbirliği yapılabilecek diğer alanlar olarak belirlendi.

Bu iyi niyet protokolü kapsamında her iki ülkenin Sivil Havacılık Otoriteleri arasında yapılacak işbirliği aynı zamanda ulusal yasalar ve düzenlemelerin geçerliliği ve ilgili kaynakların ve ulusal fonlarının kullanılabilirliğini de içeriyor.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.





 

SHGM'DEN ALMANYA İMZASI

Yorumlar

738 rumuzluya ~ 11 yıl önce
Almanca bilmiyorsanız Alman ATPL ne sahip degilseniz 1500 SAAT uçuşa sahip degilseniz hiç bir alman şirketinde uçamazsınız.ALMANYAyı üçüncü dünya ülkesimi sanıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan akerman ~ 11 yıl önce
Türkiyenin heralandaki fren takozu almanya bu isi nasil imzalamis !! cikarlari olmadan hicbirsey yapmazlar,,nerdenmi biliyorum ?? 23 yildir Almanyada Mühendis olarak calisan bir Türküm. ve tecrübelerim cok almanya üzerine !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 11 yıl önce
Calisan kazanir, kazandirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
738 ~ 11 yıl önce
BU HABERDENDE ANLAŞILACAĞI GIBI ALMANYADAKI UÇUŞ OKLUNU BITIRMIS ALMAN VATANDAŞI BIR PILOT TURKIYEDE DAHA RAHAT VE KOLAYCA IS BLABILECEK...Bır şey cok merak edıyorum LUTFHANSA UÇAN TURK VATANDASI Fo VE CPT SAYISINI BILEN VAR MI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000