11 Temmuz 2015, Cumartesi 10:55:05

SHGM yolcu ve bakım kuruluşuna cezayı kesti

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, bir bakım kuruluşuna 10 bin TL ve bir yolcuya da bin TL ceza kestiğini sosyal medya hesabından duyurdu.
  • Havaalaninda butun kurallar yolcu ve personel guvenligi icindir.Ama ne kadar insanlara anlatmaya calissak da hep ayni sekilde davranirlar...bu sekilde olmazmi...bunu yanima alabilirmiyim..yapmasam..gibi sorular iste..Allah havalimani calisanlarina sabir versin ve yardim etsin.
  • 100bin tl lik arabaya ceza kesmeyi basima is acmayayim diyen gorevli 1500 tllik garban scootera 1500 tl ceza kesiyor.bu ulkede sadece garibana elleri kalkoyor
  • FAA yapılmayan bakım için cezayı aksatılan gün/uçuş saati bazında keserken (1 milyon dolar ceza kesti daha 2 gün önce) bizim SHGM ister 1 gün geçir, ister 10 yıl geçir yine 1obin tl ceza kesiyor. Hak mı bu? Adam bakım yapmıyım yakalanırsam zaten en fazla 10bin tl ceza yerim diyor uygulamıyor bakımı. diğeri gariban gözden kaçırmış o da 10 bin tl ceza yiyor. Allah adalet ihsan etsin
  • shgm bu gidişle çekirgelere de ceza yazacak,uç uç bocegim ....!,gırgırda vir karikaturu hatırladım ,kafayı yediler bunlar,kafalarına göre takılıyorlar,dünyada örneği varmı ?bunlar ,tipik cahil cezacı kifayetsiz muhterisler,dan krueger sendromu yazın!!!,google e girin sivil havacılığımız kimlerin elinde ,inşaat çavuşluğundan göklere nasıl hakim olunuru görün !!!!
  • kemeri takmazsa türbülans diye birşey var duydunuz mu? kafanı hatrack'e çarpıp ağır yaralabilir hatta ölebilirsin.
  • o prosedürlerin kanla yazıldığını bilseydin uyarı yapılmadan kendin bağlardın kemerini. Alt tarafı kemer takacaksın ona bile kemküm ediyorsun kemkümcü. Ayh şu bilinçsiz yolcular saç baş yoldurur insana.
  • sen hakkaten havacılık sektöründemi çalışıyorsun. emniyet kemeri normal durum için değil adı üzerinde emniyet kemeri normal dışı durumlarda emniyeti sağlamak için kullanılır . uçak sağlam bir türbülansa yada hava boşluğuna girerse kafan tavana çarpar camdan fırlamış gibi olursun. kem küm edeceğine bilmiyorsan konuşma daha iyi
  • SHGM bana ceza yazarsa direk ahim .
  • uçağın tavan paneli uçtuğunda sadece kemeri bağlı olanlar kurtuldu,servis yapan km atmosfere doğru çekilerek uçtu.taksi değil yani tek olay.
  • Dhmi personelini neden 12 saat üzerinden çaliştiriyor. Bıd bıd bıd ancak show yaparlar. geçin beyler bu işleri.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada bir yolcu ve bir bakım kuruluşuna para cezası kestiğini duyurdu.

SHGM bir yolcuya, kabin memurunun emniyet kemeri uyarısına rağmen kemer bağlamadığı gerekçesiyle bin TL para cezası uygulandığını belirtti. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün diğer para cezası ise bir bakım kuruluşuna geldi.

Açıklamalarında yolcu ve şirket ismi vermeyen SHGM, bakım kuruluşuna kayıtsız malzeme deposu nedeniyle 10 bin TL idari para cezası verdi.
 

 

 

SHGM yolcu ve bakım kuruluşuna cezayı kesti

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Eski tgs memuru ~ 9 yıl önce
Havaalaninda butun kurallar yolcu ve personel guvenligi icindir.Ama ne kadar insanlara anlatmaya calissak da hep ayni sekilde davranirlar...bu sekilde olmazmi...bunu yanima alabilirmiyim..yapmasam..gibi sorular iste..Allah havalimani calisanlarina sabir versin ve yardim etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne adalet ~ 9 yıl önce
100bin tl lik arabaya ceza kesmeyi basima is acmayayim diyen gorevli 1500 tllik garban scootera 1500 tl ceza kesiyor.bu ulkede sadece garibana elleri kalkoyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceza ~ 9 yıl önce
FAA yapılmayan bakım için cezayı aksatılan gün/uçuş saati bazında keserken (1 milyon dolar ceza kesti daha 2 gün önce) bizim SHGM ister 1 gün geçir, ister 10 yıl geçir yine 1obin tl ceza kesiyor. Hak mı bu? Adam bakım yapmıyım yakalanırsam zaten en fazla 10bin tl ceza yerim diyor uygulamıyor bakımı. diğeri gariban gözden kaçırmış o da 10 bin tl ceza yiyor. Allah adalet ihsan etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm ~ 9 yıl önce
shgm bu gidişle çekirgelere de ceza yazacak,uç uç bocegim ....!,gırgırda vir karikaturu hatırladım ,kafayı yediler bunlar,kafalarına göre takılıyorlar,dünyada örneği varmı ?bunlar ,tipik cahil cezacı kifayetsiz muhterisler,dan krueger sendromu yazın!!!,google e girin sivil havacılığımız kimlerin elinde ,inşaat çavuşluğundan göklere nasıl hakim olunuru görün !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemer ~ 9 yıl önce
kemeri takmazsa türbülans diye birşey var duydunuz mu? kafanı hatrack'e çarpıp ağır yaralabilir hatta ölebilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemkümcü Hımbıl ~ 9 yıl önce
o prosedürlerin kanla yazıldığını bilseydin uyarı yapılmadan kendin bağlardın kemerini. Alt tarafı kemer takacaksın ona bile kemküm ediyorsun kemkümcü. Ayh şu bilinçsiz yolcular saç baş yoldurur insana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemküm e cevap ~ 9 yıl önce
sen hakkaten havacılık sektöründemi çalışıyorsun. emniyet kemeri normal durum için değil adı üzerinde emniyet kemeri normal dışı durumlarda emniyeti sağlamak için kullanılır . uçak sağlam bir türbülansa yada hava boşluğuna girerse kafan tavana çarpar camdan fırlamış gibi olursun. kem küm edeceğine bilmiyorsan konuşma daha iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferro ~ 9 yıl önce
SHGM bana ceza yazarsa direk ahim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
küm kem ~ 9 yıl önce
uçağın tavan paneli uçtuğunda sadece kemeri bağlı olanlar kurtuldu,servis yapan km atmosfere doğru çekilerek uçtu.taksi değil yani tek olay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceo ~ 9 yıl önce
Dhmi personelini neden 12 saat üzerinden çaliştiriyor. Bıd bıd bıd ancak show yaparlar. geçin beyler bu işleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000