12 Haziran 2009, Cuma 10:06:07

SHGM YENİLENDİ

İnternet portalını yenileyen kurumlar arasına Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü de katıldı.
  • Kendi bakış açımdan şuphelenmeye başladım sanki. Acaba yorum yapanlar dalgamı geçiyor yoksa cidden super olmuş harika diyerek birilerine yaranmakmı isteniyor anlayamadım. Siz teknisyen lisanslarının dönuşumunun yılan hıkayesine döndugununu söyluyorsunuz! Herifçiogulları oturdukları yerden kendilerine ATPL lisansı almak için ozel baglantılar kuruyor. Senin lisansını yapacak elemen kendi pilot lisansının peşini bırakıp senin dönuşumle ugraşırmı hiç. İşte söyluyom yıne demedı demeyın, bu kurum EASA ile sıcakta kokkuşmuş sazan balıgına dönecek.
  • Yorum köşesindeki arkadaşların pilot sınavları hakkındaki serzenişleride birşeymi. yahu adamlar genel mudurluk evrakına resmı gırısı olmus evrakı dosyayı kaybedıyorlar yada bulmamak ıcın saklıyorlar, takıpcı eleman yolluyoruz adamı pencereden asagıya atmadıkları kalıyor. Bakın havacılık cılgınlık ısıdır, demedi demesinler, ABDdeki 11 eylul bana hiç inandırıcı gelmemişti dogrusu!!
  • Çok komik bir durum, ilgilileri yaptıkları hatadan haberdar ediyorsunuz, teşekkür edeceğine hatasında ısrar ediyor, bir azarlamadığı kalıyor...Bu listede adım yok diye sınava gelmeyen bir adaya ne cevap verecekler çok merak ediyorum...
  • Yaptıklarının farkında olmadıkları ya da umursamadıkları gibi, doğuracağı hukuki sonuçların da farkında değiller, yeni bir site yapmışlar ya mutluluktan uçuyorlar :))
  • Arkadaşlar şu pilot sınavları ile ilgili ben SHGM yi aradım. İlgili arkadaşı buldum, yanlış pilot sınav listesini koyduklarını ikaz ettim. Görevli kişi doğru liste olduğunda ısrar etti. SHGM den önce zihniyetlerin değişmesi lazım. Basit bir sitede hangi listenin yer aldığından haberi olmayanlar bu kurumda yetkili olarak görev yapıyor...
  • Lütfen sansurlemeyin... Önceki site de cok kotuydu ancak simdikine makyajı alalecele yapmışlar Örnek mi... 15 Haziranda yapılacak Pilot sınavlarını alaeceden nisan ayını koymuslar.. yani gecmiş bitmiş pilotluk sınavı... bunun gibi daha su an baktım 10 tane yanlış buldum.. Yazık SHGM ye... herseyleri ustunkoru..
  • guzel olmus emegi gecenlerin ellerine saglik. gorsellikle birlikte insallah bol makyajli kizlar gibi sadece goruntuye onem verilmeyip icerik de artirilmistir. sadece kiyaslama acisindan sayfanin hemen yanina ingiliz sivil havaciliginin da ana sayfasini koyalim yorumsuzca iceriklere bakalim.
  • çok modern olmus çok güzel
  • harika olmuş tebrikler emeği geçen herkesin eline sağlık
  • sürekli olumsuz düşünen kötü düşünceli insanlara rağmen bu kurum çok az personelle çok iyi şeyler yapıyor!!!kötü düşüncelerden sıyrılın artık

Kurum ve kuruluşların sanal ortamdaki yüzü olarak bilinen web siteleri, değişime ayak uydurmak için zaman zaman yenilenir. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü de web sitesini yenileyen kurumlar arasına katıldı. SGHM, daha basit bir internet sayfasıyla sanal ortamdaki yerini aldı. Basit düşünülerek tasarlanan portal, işlevselliğiyle dikkat çekiyor.

Yeni tasarımda istenilen bilgilere çok daha kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Siteye giriş yapmak için resmin üzerine tıklayın

SHGM

SHGM YENİLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 15 yıl önce
Kendi bakış açımdan şuphelenmeye başladım sanki. Acaba yorum yapanlar dalgamı geçiyor yoksa cidden super olmuş harika diyerek birilerine yaranmakmı isteniyor anlayamadım. Siz teknisyen lisanslarının dönuşumunun yılan hıkayesine döndugununu söyluyorsunuz! Herifçiogulları oturdukları yerden kendilerine ATPL lisansı almak için ozel baglantılar kuruyor. Senin lisansını yapacak elemen kendi pilot lisansının peşini bırakıp senin dönuşumle ugraşırmı hiç. İşte söyluyom yıne demedı demeyın, bu kurum EASA ile sıcakta kokkuşmuş sazan balıgına dönecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorum köşesindeki arkadaşların pilot sınavları hakkındaki serzenişleride birşeymi. yahu adamlar genel mudurluk evrakına resmı gırısı olmus evrakı dosyayı kaybedıyorlar yada bulmamak ıcın saklıyorlar, takıpcı eleman yolluyoruz adamı pencereden asagıya atmadıkları kalıyor. Bakın havacılık cılgınlık ısıdır, demedi demesinler, ABDdeki 11 eylul bana hiç inandırıcı gelmemişti dogrusu!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çok komik bir durum, ilgilileri yaptıkları hatadan haberdar ediyorsunuz, teşekkür edeceğine hatasında ısrar ediyor, bir azarlamadığı kalıyor...Bu listede adım yok diye sınava gelmeyen bir adaya ne cevap verecekler çok merak ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yaptıklarının farkında olmadıkları ya da umursamadıkları gibi, doğuracağı hukuki sonuçların da farkında değiller, yeni bir site yapmışlar ya mutluluktan uçuyorlar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar şu pilot sınavları ile ilgili ben SHGM yi aradım. İlgili arkadaşı buldum, yanlış pilot sınav listesini koyduklarını ikaz ettim. Görevli kişi doğru liste olduğunda ısrar etti. SHGM den önce zihniyetlerin değişmesi lazım. Basit bir sitede hangi listenin yer aldığından haberi olmayanlar bu kurumda yetkili olarak görev yapıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lütfen sansurlemeyin... Önceki site de cok kotuydu ancak simdikine makyajı alalecele yapmışlar Örnek mi... 15 Haziranda yapılacak Pilot sınavlarını alaeceden nisan ayını koymuslar.. yani gecmiş bitmiş pilotluk sınavı... bunun gibi daha su an baktım 10 tane yanlış buldum.. Yazık SHGM ye... herseyleri ustunkoru..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
guzel olmus emegi gecenlerin ellerine saglik. gorsellikle birlikte insallah bol makyajli kizlar gibi sadece goruntuye onem verilmeyip icerik de artirilmistir. sadece kiyaslama acisindan sayfanin hemen yanina ingiliz sivil havaciliginin da ana sayfasini koyalim yorumsuzca iceriklere bakalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çok modern olmus çok güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
harika olmuş tebrikler emeği geçen herkesin eline sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sürekli olumsuz düşünen kötü düşünceli insanlara rağmen bu kurum çok az personelle çok iyi şeyler yapıyor!!!kötü düşüncelerden sıyrılın artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000