12 Temmuz 2013, Cuma 10:30:55

SHGM UÇUŞ OKULUNA CEZAYI KESTİ

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Adana merkezli eğitim veren Barış Havacılık’ta uçuş eğitiminde usulsüzlük tespit etti, iki eğitmenin yetkilerini askıya aldı.
  • sait önal ,mustafa bozer in hemşerisi olduğundan yıllarca herşeyine gözyummuştur.allahın adaleti ergec yerine gelecektir.diplaması da araştırılsın.varsa cezasını cekmeli.sait önal ne olacak.
  • YENİ OLAN BİR DURUM DEĞİL AA CANI YANMIŞ MB Yİ ŞİKAYET ETMİŞ .MB YILLARDIR BU İŞ YAPAR YAZAR ÇİZER UÇMADAN UÇUŞ YAZAR İŞİNİ HALLEDER İŞİNİ HALLETMESİ SHGM DE İKİ ADAMI OLMASINDAN DOLAYI O İKİ ADAM MB YE DAİMA TAVİZ VERMİŞ HAKLARINI ALMIŞLARDIR .AA NIN HAVACILIK KARİYERİ BİTMİŞ MB 1 YIL DİNLENMEYE ÇEKİLMİŞ SONRADA EMEKLİYE AYRILIR İNŞALLAH MB LİSE DİPLOMASI YALAN DOLAN İŞLE ALINMIŞTIR O BİR GERÇEKTİR.YILLARDIR ÇALIŞTIĞI YERDE İLLEGAL İŞLERİNİ ONA BUNA YAPTIRDIĞI İÇİN KENDİSİ DOĞRU ADAM GİBİ GÖZÜKÜR TARKİM HV CILIKTADA AYNI ŞEYLERİ YAPTI SHGM DEKİ MB LA SÜ DUA ETSİN. BARIŞ HV CILIK DA AYNI ŞEYLERİ YAPINCA AA SON NOKTAYI KOYDU HELAL OLSUN DEMEKKİ BU CAMİADA DÜRÜST ADAMLAR VARMIŞ .OKULUN WEB SİTESİ KAPALI İKİ GÜNDÜR AÇILMIYOR OKUL KENDİNİ KAPATMIŞ EEE İKİNCİ SİNDEL VAKKASI ÖĞRENCİLER TEDBİRLERİNİ ALSIN BENCE .SAYIN ŞABAN BAŞ YENİ KADRO İLE YOLA DEVAM ETSİN YOKSA YATIRIMLARI UÇAR GİDER .
  • m.b ye verilen ceza az bile adam uçmadan ucuş yazmışsa genel md.üne neden ceza verilmedi.thk.na verildiğine göre.
  • adı geçen şahsın lisansını nasıl vermiş kanunlara uygunmudur sahte avukat asker doktor gördük duydukta sahte pilot görmedik diyenlere örnek tir aa m b nin lisansı na 1 yıl sahte lisansa 6 ay hahahaha
  • a.a nın bütün lisanslarını incelesinler.hatta ucaklarının lisanslarınıda.hatta ve hatta lise dıplomasına kadar inerlerse cok buyuk sürprizlerle karsılasabilirler?!.....ayrıca ilaclama yasak olmasına ragmen yıllardır kırıkhan reyhanlı yolu üzerindeki pistinden tc.zya ile ilaçlama yapmaya devam ediyor...bunada baksınlar....bakalım neler cıkacak...?!!
  • sınav anında telefon açarak iş arkadaşlarından cevabı öğrenerek 1 yılda da easa lisansı alırken , üniversiteler 5 yılda lisans vremiyecekse tartışmaya , konuşmaya gerek yok. bu kopya olayı tamammıyla bütün dersler için geçerli.... bir tek işi bile hakkıyla lisansı alıyorum diyemez
  • 5 yıl üniversiteye giden lisans alamazken gold gibi yerlerde kopya çekile çekile çok kısa sürede lisans veriliyor. bu hangi akla hizmet, hangi mantıkla oluyor.... hem de easa lisansı..... ...
  • Bence SHGM bütün yetkileriini kullanıp bu Türkiyedeki pilot acıgı var palavrasının önüne gecmeli ve pilot okullarına alınacak ögrenciler etraflıca özellikleri okul bittikten sonra ihtiyac varmı is bulabilecekmiye kadar denetlenmeli.İs bulamayacagına kanaat ettiklerine ögrencilik izni verilmemeli.Kolay degil kac bin tl ler aktarılıyor ve sonuc is yok.Bu atıl bir paradır ve ülke ekonomisi acısından bosa harcanacagına baska yerlere kaydırılmalıdır.
  • para cezası kesti tamam iş çözüldü. olmadı biraz fazla kesilir hem shgm gelir elde eder ne güzel.sonra sektöre söyler bu öğrencilere iş bile bulur.
  • Bende zannettim shgm denetlemelerinde ortaya cıkmıştış ayrılan şahız ihbarda bulunmuş vatandaşılık görevini yerine getirmiş calışırken niye ihbarda bulunmacı acaba kesin işten kovuldu ve başka calışanın ekmeğine mani olmuş

Sivil Havacılık Genel  Müdürlüğü, uçuş okulundaki usulsüzlüğü affetmedi. Geçtiğimiz haftalarda Adana merkezli pilotaj eğitimi veren Barış Havacılık’a yönelik denetlemelerde kuraldışı eğitim verildiğini tespit eden SHGM, faturayı 2 eğitmene kesti. İddiaya göre olay şöyle gelişti:

Barış Havacılık’ta PPL (Hususi pilot lisansı) öğretmeni A. A, yetkisi olmamasına rağmen bir pilotaj öğrencisi ile birlikte Eğitim Müdürü M.B’nin yapması gereken eğitim uçuşuna gönderildi. Uçuş evraklarına ise M.B uçmuş gibi kaydedildi.

PPL Öğretmeni A.A, Barış Havacılık’taki görevinden ayrıldıktan sonra konuyla ilgili SHGM’ye şikayette bulundu. İhbarı değerlendiren SHGM, denetlemeler sırasında uçuşu A.A’nın yapmasına rağmen M.B’nin yaptığını tespit etti.

SHGM, M.B’nin öğretmenlik yetkisini 1 yıl, A.A’nın öğrenmenlik yetkisini ise 6 ay süreyle askıya aldı. Ayrıca M.B’nin form 4 yetkisini de iptal etti.

Denetlemeler sırasında Barış Havacılık’ta da bazı eksiklikler tespit edildiğini ve tamamlanması için SHGM tarafından süre verildiği de öğrenildi.

©AirportHaber Özel

SHGM UÇUŞ OKULUNA CEZAYI KESTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

sait önal ~ 11 yıl önce
sait önal ,mustafa bozer in hemşerisi olduğundan yıllarca herşeyine gözyummuştur.allahın adaleti ergec yerine gelecektir.diplaması da araştırılsın.varsa cezasını cekmeli.sait önal ne olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUAYEN ~ 11 yıl önce
YENİ OLAN BİR DURUM DEĞİL AA CANI YANMIŞ MB Yİ ŞİKAYET ETMİŞ .MB YILLARDIR BU İŞ YAPAR YAZAR ÇİZER UÇMADAN UÇUŞ YAZAR İŞİNİ HALLEDER İŞİNİ HALLETMESİ SHGM DE İKİ ADAMI OLMASINDAN DOLAYI O İKİ ADAM MB YE DAİMA TAVİZ VERMİŞ HAKLARINI ALMIŞLARDIR .AA NIN HAVACILIK KARİYERİ BİTMİŞ MB 1 YIL DİNLENMEYE ÇEKİLMİŞ SONRADA EMEKLİYE AYRILIR İNŞALLAH MB LİSE DİPLOMASI YALAN DOLAN İŞLE ALINMIŞTIR O BİR GERÇEKTİR.YILLARDIR ÇALIŞTIĞI YERDE İLLEGAL İŞLERİNİ ONA BUNA YAPTIRDIĞI İÇİN KENDİSİ DOĞRU ADAM GİBİ GÖZÜKÜR TARKİM HV CILIKTADA AYNI ŞEYLERİ YAPTI SHGM DEKİ MB LA SÜ DUA ETSİN. BARIŞ HV CILIK DA AYNI ŞEYLERİ YAPINCA AA SON NOKTAYI KOYDU HELAL OLSUN DEMEKKİ BU CAMİADA DÜRÜST ADAMLAR VARMIŞ .OKULUN WEB SİTESİ KAPALI İKİ GÜNDÜR AÇILMIYOR OKUL KENDİNİ KAPATMIŞ EEE İKİNCİ SİNDEL VAKKASI ÖĞRENCİLER TEDBİRLERİNİ ALSIN BENCE .SAYIN ŞABAN BAŞ YENİ KADRO İLE YOLA DEVAM ETSİN YOKSA YATIRIMLARI UÇAR GİDER .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm .mdlüğüne ~ 11 yıl önce
m.b ye verilen ceza az bile adam uçmadan ucuş yazmışsa genel md.üne neden ceza verilmedi.thk.na verildiğine göre.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm göreve ~ 11 yıl önce
adı geçen şahsın lisansını nasıl vermiş kanunlara uygunmudur sahte avukat asker doktor gördük duydukta sahte pilot görmedik diyenlere örnek tir aa m b nin lisansı na 1 yıl sahte lisansa 6 ay hahahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neyi dogruki ?! ~ 11 yıl önce
a.a nın bütün lisanslarını incelesinler.hatta ucaklarının lisanslarınıda.hatta ve hatta lise dıplomasına kadar inerlerse cok buyuk sürprizlerle karsılasabilirler?!.....ayrıca ilaclama yasak olmasına ragmen yıllardır kırıkhan reyhanlı yolu üzerindeki pistinden tc.zya ile ilaçlama yapmaya devam ediyor...bunada baksınlar....bakalım neler cıkacak...?!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadece kıskanclık ~ 11 yıl önce
a a kim acaba nerden biliyorsun sen lise diplomasının olmadığını sadece kıskançlık yapıyorsun sende git uç mıçın yiyorsa o tarıma yardım ediyor ilaçlama gerekliki ilaçlama uçuşu yapıyor.
neyi doğruki ye. ~ 11 yıl önce
senin barışın içinden kuyruğun yanık olduğun belli.ilaçmayıda bu hale siz getirdiniz.geriye gitmeyin cok şeyler var sizin hakkınızda yazılmayan.fazla konuşmayın ayıp.çocuklar gibisiniz.asıl nuran kurt a neden ceza verilmedi,m.b uçuşlarının bir kısmını o yapmış.
üniversite ye ~ 11 yıl önce
sınav anında telefon açarak iş arkadaşlarından cevabı öğrenerek 1 yılda da easa lisansı alırken , üniversiteler 5 yılda lisans vremiyecekse tartışmaya , konuşmaya gerek yok. bu kopya olayı tamammıyla bütün dersler için geçerli.... bir tek işi bile hakkıyla lisansı alıyorum diyemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik kurs verenler ~ 11 yıl önce
5 yıl üniversiteye giden lisans alamazken gold gibi yerlerde kopya çekile çekile çok kısa sürede lisans veriliyor. bu hangi akla hizmet, hangi mantıkla oluyor.... hem de easa lisansı..... ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üniversite ~ 11 yıl önce
SHYO mezunuyum.1 yıldan fazla süren yoğun çalışma sonunda gold sınavları ile alman lisansı aldım.kopya işi münferit olabilir ösym de bile oluyor. gold olmasa okullar lisans verecek mi sanki ? ne alakası var ?
shyo ~ 11 yıl önce
shyo uzaya gitti :) adi bile degisti ama nafile okul tirt her bolumuyle. Ozellikle pilotaj komple torpil yuvasi
SHGM göreve ~ 11 yıl önce
Bence SHGM bütün yetkileriini kullanıp bu Türkiyedeki pilot acıgı var palavrasının önüne gecmeli ve pilot okullarına alınacak ögrenciler etraflıca özellikleri okul bittikten sonra ihtiyac varmı is bulabilecekmiye kadar denetlenmeli.İs bulamayacagına kanaat ettiklerine ögrencilik izni verilmemeli.Kolay degil kac bin tl ler aktarılıyor ve sonuc is yok.Bu atıl bir paradır ve ülke ekonomisi acısından bosa harcanacagına baska yerlere kaydırılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sky dispatch ~ 11 yıl önce
para cezası kesti tamam iş çözüldü. olmadı biraz fazla kesilir hem shgm gelir elde eder ne güzel.sonra sektöre söyler bu öğrencilere iş bile bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
406 ~ 11 yıl önce
Bende zannettim shgm denetlemelerinde ortaya cıkmıştış ayrılan şahız ihbarda bulunmuş vatandaşılık görevini yerine getirmiş calışırken niye ihbarda bulunmacı acaba kesin işten kovuldu ve başka calışanın ekmeğine mani olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm nin ~ 11 yıl önce
yüzlerce denetçisi yok...birisi ihbar etmişse ve shgm de doğrulayıp aksiyon almışsa ne var bunda...
işden kovulmak ~ 11 yıl önce
aslında ihbar etmekle kendini ihbar etmiş garibim bu zamana kadar kimse onun ekmeğiyle oynamadı ama o hemen bırak ekmeği almak arslanın ağzına vermiş şimdi SHGM acaba a a nın lisansını incelemzmi o lisana nasıl alınmış

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000