29 Eylül 2016, Perşembe 10:11:43

SHGM Laos'la anlaşma imzaladı

Türkiye ile Laos arasındaki Hava Ulaştırma Anlaşması ICAO Konsey toplantıları tahtında Montrealde imzalandı.
  • Nihayet. Myanmar ve Kamboçya'da gelirse o bölge tamamlanmış olacak. Şu an çok eksik. Ülke fakir diyorsunuz haklısınız ama burada doğrudan taşıyıcı yok, Avrupalı, Amerikalı taşıyıcı yok. Nepal de fakir baktığında. Sürekli olarak Thai ve Bangkok Hava yolları ile aktarıyor insanlar. Çok küçük bir pazar var. Pazarda ilk olursanız, pazarı alırsınız o da sizi doyurur. Bu Afrika'da böyle oldu. Air Asia, China Eastern ve Vietnam var... Haftada 3 ile gayet hoş bir Amerikalı ve Avrupalı trafiğiniz olur. Çin'in sömürdüğü Laos'un tekstilini keşfedebilir. Ayrıca adamlar ASEAN üyesi. W17 de 3/w başlar TK.
  • 166 olmasin ?
  • Thy direkt veya Bangkok aktarmalı Kamboçya(Siem Reap-Phnom Penh) seferleri başlatırsa gerçekten karlı bir rota olur. Şu anda Avrupa dan Kamboçya ya gitmek için ya Katar üzerinden ya da Asya ülkeleri üzerinden aktarma gerekiyor. Uzun menzilli uçuşlar açısından Kamboçya çok bakir bir pazar.
  • bundan once vizeleri kaldirin
  • Lagos okudum.
  • ilk 200 kişilik kafile eğitime başladı mı?

Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile Laos temsilcileri Hava Ulaştırma Anlaşması'nı dün imzaladı. 

ICAO Genel Merkezi'nde düzenlenen törende, Türkiye'Nin ICAO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Ali Rıza Çolak ve Laos Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Bounchanh Sinthavong tarafından imzalandı.

Çolak, yaptığı açıklamada, bu anlaşmanın Türkiye ile Laos arasında 2011 yılında parafe edildiğini hatırlattı.

Anlaşmayı mütevazı bir törende imzalandıklarını belirten Çolak, "Anlaşma, iki ülke arasındaki sivil havacılık ilişkilerini ahdi zemine taşıyor ve bu ilişkilerin gelişmesinin önünü açıyor. Anlaşma sayesinde İstanbul ile Laos'un başkenti Vientiane arasında haftalık 7 sefere kadar uçuş başlatılmasının da yolu açılmış oldu." dedi.

Söz konusu anlaşma ile Türkiye'nin hava ulaştırma anlaşması imzaladığı ülke sayısı 165'e yükseldi.

SHGM Laos'la anlaşma imzaladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Laos ~ 8 yıl önce
Nihayet. Myanmar ve Kamboçya'da gelirse o bölge tamamlanmış olacak. Şu an çok eksik. Ülke fakir diyorsunuz haklısınız ama burada doğrudan taşıyıcı yok, Avrupalı, Amerikalı taşıyıcı yok. Nepal de fakir baktığında. Sürekli olarak Thai ve Bangkok Hava yolları ile aktarıyor insanlar. Çok küçük bir pazar var. Pazarda ilk olursanız, pazarı alırsınız o da sizi doyurur. Bu Afrika'da böyle oldu. Air Asia, China Eastern ve Vietnam var... Haftada 3 ile gayet hoş bir Amerikalı ve Avrupalı trafiğiniz olur. Çin'in sömürdüğü Laos'un tekstilini keşfedebilir. Ayrıca adamlar ASEAN üyesi. W17 de 3/w başlar TK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HUA ~ 8 yıl önce
166 olmasin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Thy direkt veya Bangkok aktarmalı Kamboçya(Siem Reap-Phnom Penh) seferleri başlatırsa gerçekten karlı bir rota olur. Şu anda Avrupa dan Kamboçya ya gitmek için ya Katar üzerinden ya da Asya ülkeleri üzerinden aktarma gerekiyor. Uzun menzilli uçuşlar açısından Kamboçya çok bakir bir pazar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 8 yıl önce
Katılıyorum
vize ~ 8 yıl önce
bundan once vizeleri kaldirin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Los ~ 8 yıl önce
Lagos okudum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lagos ~ 8 yıl önce
Lağosun amatör olarak oltayla bile tutulması, türün devamını sağlamak adına 4 yıl boyunca yasaklandı. Tadı damağında kaldıysa 2020'ye kadar yerli lağos yiyemeyeceksin ( belki lokantalara ithal lağos gelir). Yok eğer Nijerya-Lagos diyorsan, o cephede yeni bir şey yok.
Laos ~ 8 yıl önce
Bu durumda, yakında THY'nin Vientiane uçuşları başlıyor diyebilir miyiz? 7 milyonluk fakir ötesi fakir ülkeye bu hat dolar mı bilmiyorum. Her ne kadar coğrafi olarak Tayland-Bangkok ile Vietnam-Hanoi'nin ta ortasında kalsa da, nüfus, yoğun turizm ve üretimin olmadığı buraya uçuş olmaz gibime geliyor. Sadece daha önceden belirlenen hedef doğrultusunda, karşılıklı uçuş anlaşması imzalanmayan ülke kalmasın diye varılmış bir anlaşma gibi duruyor.
tk ~ 8 yıl önce
ilk 200 kişilik kafile eğitime başladı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000