01 Ekim 2015, Perşembe 13:58:45

SHGM, havayolu yöneticisinin form4'ünü iptal etti

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, yapılan denetimde uçuş görev sürelerini aştığı tespit edilen bir şirket yöneticisinin form4'ünün iptal edildiğini duyurdu.
  • Yöneticilik yapabilecek hem işi bilen, hem havacılıktan gerçek anlamda anlayan, hem tecrübeli, hem becerikli hemde istekli doğru düzgün birini bulmak gerçekten büyük sorun. Bilen bilir. Tıpkı yüz binlerce ton kayayı kırıp 1 -2 karatlık elmas bulmak gibidir. Bu işin Havacısı, Karacısı, Askeri, Sivili olmaz. Ben anlarım diye ortaya çıkanın da gerek Ekip Planlamadakiler, gerek, Performansçılar, gerek Operasyoncular ve gerekse de diğer alt birimdekiler kuyusunu çok rahat kazabilirler. Ne olduğunu anlamadan bu duruma düşüp adını lekeletebilirsin. Ancak yine de, böyle makamların otoritesini ve gücünü ele geçirmek için hemen her şirkette Hava Kuvvetleri kökenliler başta olmak üzere KUMPAS KURMA meraklıları gerçekten çok göze batar. Erk' i ele geçirme hastalığı, insanoğlunun varlığının başlangıcından beri var. "Bir şirkete adam alınacak ise benim adamım olsun" düşüncesi yatar bu işin altında. Ve bu şahıslar her salataya maydanoz olurlarsa bu kaçınılmazdır. Senin adamının değil, hak eden önemli
  • Copy paste yaptırsalarmış ceza almazlardı? Form -4 alınan danışmanlar var bu işlerde tecrübeli bi danışsalardı keşke
  • Koyarsın e-devlete bir e-log. Zaten logbook tutmak zorunda olan faal uçucuları her ay sonu bu e-log u doldurmaya teşvik edersin. Tüm limitleri işlersin, sonra da online takip edersin kim ne kadar uçmuş mesai yapmış deye. Böylece herkes oyunu kurallarına göre oynar.
  • Pardonda her firsatta özel firmalara cezalar kesiliiyor.Thy ye gelseler form 4 ü olan yönetici kalmaz .Ama nerde olaylar tamamen siyasi .
  • Bravo shgm...
  • şirket yöneticisi ne ola ki formlar şahsı değil şirketi ilgilendirir ceza kesilecek ise şirket muhatab alınır. ceza ekip planlamadan birine kesilecek ise vay SHGM nin haline hergün yeni biri gelir hergün ona form verip iptal edersin. böyle saçmalık olmaz
  • bahsi geçen firma brajettir, sırf bu durumun üstünü kapatabilmek için bu olay arkasından promosyonel bilet satışına başlamıştır. detaylı bilgi için lütfen websayfasını ziyaret edin.
  • sertaç aybat tabi ki kim olacaktı
  • borajet olamaz mı yani 6 bacak uçan kabin var 5 bacan uçan kokpit var
  • SHGM.........THANK YOU!!!!!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, yapılan denetimde uçuş görev sürelerini aştığı tespit edilen bir şirket yöneticisinin form4'ünün iptal edildiğini duyurdu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre; gönüllü raporlamadan faydalanarak yapılan denetimde şirket yöneticisine para cezası kesildiği ve form4 belgesinin iptal edildiğini bildirdi.

SHGM'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

SHGM, havayolu yöneticisinin form4'ünü iptal etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

KUMPAS ~ 9 yıl önce
Yöneticilik yapabilecek hem işi bilen, hem havacılıktan gerçek anlamda anlayan, hem tecrübeli, hem becerikli hemde istekli doğru düzgün birini bulmak gerçekten büyük sorun. Bilen bilir. Tıpkı yüz binlerce ton kayayı kırıp 1 -2 karatlık elmas bulmak gibidir. Bu işin Havacısı, Karacısı, Askeri, Sivili olmaz. Ben anlarım diye ortaya çıkanın da gerek Ekip Planlamadakiler, gerek, Performansçılar, gerek Operasyoncular ve gerekse de diğer alt birimdekiler kuyusunu çok rahat kazabilirler. Ne olduğunu anlamadan bu duruma düşüp adını lekeletebilirsin. Ancak yine de, böyle makamların otoritesini ve gücünü ele geçirmek için hemen her şirkette Hava Kuvvetleri kökenliler başta olmak üzere KUMPAS KURMA meraklıları gerçekten çok göze batar. Erk' i ele geçirme hastalığı, insanoğlunun varlığının başlangıcından beri var. "Bir şirkete adam alınacak ise benim adamım olsun" düşüncesi yatar bu işin altında. Ve bu şahıslar her salataya maydanoz olurlarsa bu kaçınılmazdır. Senin adamının değil, hak eden önemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Copy paste yaptırsalarmış ceza almazlardı? Form -4 alınan danışmanlar var bu işlerde tecrübeli bi danışsalardı keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabine ~ 9 yıl önce
Yönetim önce ailede başlar., ailesini yönetemeyen uçağı nasıl yönetsin? Şirketi nasıl yönetsin??yok resmi nikah yok imam nikahı !!! Nedir., bunlar .. Çok Şaşırtıcı Gençler'e böyle mi örnek olacaksınız..? Ciddi bir kurum olarak ., derhal aile yaşantıları mercek altına alınmalı ve bozuk aile yapısına sahip olanlar şirketteki atılmalı.. Ahlaki Açıdan yeni jenerasyona kötü örnek oluyorsunuz!!!!
Çözüm basit ~ 9 yıl önce
Koyarsın e-devlete bir e-log. Zaten logbook tutmak zorunda olan faal uçucuları her ay sonu bu e-log u doldurmaya teşvik edersin. Tüm limitleri işlersin, sonra da online takip edersin kim ne kadar uçmuş mesai yapmış deye. Böylece herkes oyunu kurallarına göre oynar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shgm : THY ~ 9 yıl önce
Pardonda her firsatta özel firmalara cezalar kesiliiyor.Thy ye gelseler form 4 ü olan yönetici kalmaz .Ama nerde olaylar tamamen siyasi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thyde olmaz ~ 9 yıl önce
thyde kimse 110 saati bırakın 90 saati bile zor gecmez. 100 saat ucan cok nadir olur. herkes her ay 80-90 arası planlanır.
thyde olmaz ~ 9 yıl önce
thyde kimse 110 saati bırakın 90 saati bile zor gecmez. 100 saat ucan cok nadir olur. herkes her ay 80-90 arası planlanır.
Zzzz ~ 9 yıl önce
Bravo shgm...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reco ~ 9 yıl önce
şirket yöneticisi ne ola ki formlar şahsı değil şirketi ilgilendirir ceza kesilecek ise şirket muhatab alınır. ceza ekip planlamadan birine kesilecek ise vay SHGM nin haline hergün yeni biri gelir hergün ona form verip iptal edersin. böyle saçmalık olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Form-4 ~ 9 yıl önce
Ekip Planlamanın Form-4'ü yok
Planlayamama ~ 9 yıl önce
Keşke ceza ekip planlamaya kesilseydi. Onların işi bu. İşini tam yapamıyor ise hesabını elbette kendisi verecek. Yöneticiye de takibini yapamadı diye para cezası verebilirlerdi. Bunlar saklanıyorlar yöneticilerin arkasına, akıllarına nasıl eserse öyle at oynatıyorlar. Olan biteni bilmeyen yönetici hesabını veriyor. Adaletli değil bu.
leman ~ 9 yıl önce
bahsi geçen firma brajettir, sırf bu durumun üstünü kapatabilmek için bu olay arkasından promosyonel bilet satışına başlamıştır. detaylı bilgi için lütfen websayfasını ziyaret edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
US ~ 9 yıl önce
BORAJET OLDUĞUNU NERDEN BİLİYORSUN YARANIZ VARKİ KANIYOR HELHALDE
Lümen, Dümen ~ 9 yıl önce
Promosyonel satış haberi pegasus için de var. N'olcek şimdi? Bir taşla iki kuş mu diycen?
Halt ~ 9 yıl önce
Almancadaki HALT canım, yanlış anlamayın. Kuyruk acılı bir zat hemen üzerine düşen çamurluk vazifesini yapmış. N'oldu akşamını bulmadan brj olmadığı ortaya çıktı. Acaba hiç yüzün kızarmışmıdır? Ailene ben iftiracıyım diyebilecek cesaretin yiğitliğin var mı? Hadi onu da geçtik, inancın var ise bunun vebalinden nasıl kurtulacaksın?
78 ~ 9 yıl önce
sertaç aybat tabi ki kim olacaktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
US ~ 9 yıl önce
LEMAN HANIM, SİZ OTUBUS İLE GİTMEYE DEVAM EDİN
borajet ~ 9 yıl önce
borajet olamaz mı yani 6 bacak uçan kabin var 5 bacan uçan kokpit var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
16 ~ 9 yıl önce
Siz canınız ne zaman isterse uçuşa gidin, nereye isterseniz uçağı oraya çevirsinler, kaç bacak isterseniz o kadar uçun.
thanks ~ 9 yıl önce
SHGM.........THANK YOU!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000