29 Kasım 2012, Perşembe 11:44:13

SAMSUN'DA AMATÖR HAVACILIK ÇALIŞTAYI

SHGM ve DHMİ Samsun'da Amatör Havacılığın geliştirilebilmesi için çalıştay düzenleyecek...
  • 42 yıl havacılık zamanını yaş nedeniyle noktalıyıp samsuna dönüp sayın bilal ekşi ve tüm katılanlara teşekkür ediyorum.harika bir çalıştaydı.inanıyorumkı amatör havacılık gelişecek..aytekin turgut bey ve tüm misafir ednenlere tşkler.sorulara bir ilave etmek istıyorum:havacılığı sevdirmek için çok festivaller düzenlenmesini istiyoruz.bunun için: TUrk hava kurumu tüm türkiyede her temsilciliklernde vede.... ve tüm okullarda okuyan ilköğretim ünitelerine:kağıt uçak uçurtma ile başlıyan havacılık sevgisinin yaygınlaştırılmasını ve uçurtma bayramlarının ve festıvallerinin düzenlenmesi havacılık sevgisini geliştirecektir...sevgilerimle...
  • samsunda özellikle üniversitenin öncülüğünde yapılan işler gelecek adına umut veriyor. potansiyeli değerlendirmek lazım.

Samsun Sportif Havacılık Kulübü ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaytem Müdürlüğü'nün ev sahipliği yapacağı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin düzenleyeceği Amatör Havacılık faaliyetlerinin geliştirilmesi çalıştayı Samsun'da yapılacak.

1 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan çalıştay'da şu konular işlenecek...

ÇALIŞTAY PROGRAMI

09:00 – 10:00 Kayıt İşlemleri

10:00 – 10:30 Açılış konuşması

A.Aytekin TURGUT-Samsun Sportif Havacılık Kulübü; 
Bilal EKŞİ – Sivil Havacılık Genel Müdürü

10:30 – 13:00 Genel Değerlendirme

 Amatör Havacılığın Gelişimi, Mevcut Durumu ve Geleceği

Cevat SUNOL

 Türkiye’de Amatör Havacılığın Değerlendirmesi,

Nihat ERMİHAN

 EASA ve FAA mevzuatlarında Amatör Havacılık

Jan Fridrich

 konu hakkinda serbest soru cevap

13:00 – 14:00 Öğle Yemeği
14:00 – 16:30 Sorunlar ve Çözüm Önerileri

 Vergi, Tescil, Sertifikasyon, Uçuşa Elverişlilik

Yusuf KAHVECİOĞLU

 Amatör havacılığın işletme sorunları

Hamid Rıza SHOAEE

 Pilotaj eğitiminin yaygınlaştırılması,

Mesut SEVİNÇ

 Havacılığın yaygınlaştırılması ve havacılık kulüp faaliyetleri

Faruk BERKSAN

16:30 – 17:30 Sonuç Bildirgesinin Hazırlanması

SAMSUN'DA AMATÖR HAVACILIK ÇALIŞTAYI

Yorumlar

samsunlu orhan ~ 11 yıl önce
42 yıl havacılık zamanını yaş nedeniyle noktalıyıp samsuna dönüp sayın bilal ekşi ve tüm katılanlara teşekkür ediyorum.harika bir çalıştaydı.inanıyorumkı amatör havacılık gelişecek..aytekin turgut bey ve tüm misafir ednenlere tşkler.sorulara bir ilave etmek istıyorum:havacılığı sevdirmek için çok festivaller düzenlenmesini istiyoruz.bunun için: TUrk hava kurumu tüm türkiyede her temsilciliklernde vede.... ve tüm okullarda okuyan ilköğretim ünitelerine:kağıt uçak uçurtma ile başlıyan havacılık sevgisinin yaygınlaştırılmasını ve uçurtma bayramlarının ve festıvallerinin düzenlenmesi havacılık sevgisini geliştirecektir...sevgilerimle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
unutun o kurumu ~ 11 yıl önce
Unutun o ugursuz kurumu. Bir kenarda dursunlar ve is yapana bulasmasinlar lutfen. Biz kendimiz havaaracida buluruz, ogretmende buluruz ucarizda. Lanet olsun onlara. Kurban derilerini toplayip kendilerine maas yapsin onlar.
çok güzel bir haber ~ 11 yıl önce
samsunda özellikle üniversitenin öncülüğünde yapılan işler gelecek adına umut veriyor. potansiyeli değerlendirmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000