12 Temmuz 2010, Pazartesi 12:09:23

PİLOT ADAYLARI BUNU MERAK EDİYOR

Yaklaşık 11 ay önce Sindel Havacılık’ı satın alan işadamı Alper Mete’nin, havacılık macerası kısa sürdü. Sindel Uçuş Okulu, adı gizlenen armatör bir kadına satıldı.
  • herşey yapanın yanına kar kaldı.olan parasını ödemiş karşılığını alamamış pilot adayı öğrencilerine oldu.bizi maddi ve manevi bitiren bu durumu kınıyorum.
  • Sindel tamamen bir sessizlik içinde! okulda hiçbir hareket yok, niçin yetkililer öğrencilerine bir duyuru yapmıyor? niçin herşey bu kadar gizli kapaklı dönüyor??? Okul satıldıysa gerçekten, alan kişi niçin hiçbir harekette bulunmuyor? Okulun bu şekilde uçuşlara kapalı olmasının okula bu kadar para bağlayan(?) yada bağlamış gibi gösterilen kişiye ne faydası var??? Bir an önce okulumuzun eskisinden daha iyi bir şekilde yönetilmesini ve uçuşlarımızın kesintisiz bir şejilde yapılmasını diliyoruz. LÜTFEN ÖĞRENCİLERİNİZLE TOPLANTI YAPARAK SON DURUMU BİLDİRİN!
  • sindeli alan insan neden satın aldığını bu kadar gizliyor.bir açıklama bekliyoruz satıldıysa tabi.buda bir kandırmaca değilse tabi
  • haziran ayı boyunca sıkıntıları yazdım burada. Dikkate almayıp üstelik herşey yolunda haberleri yaptınız. Sindelin istanbul öğrencilerinin sayısını bile 2 diye açıkladınız. Şimdi yazdığınız haberi okuyunca üzülüyorum. Sizin için reyting i düşük bir haber nede olsa. THY ile ilgili her türlü konuda en şiddetli şekilde varsınız. Ama bu konuda hala Fransızlardasınız. Alper Mete'ye hakkımızı helal etmiyorum. Elbet siz yazmasanızda birgün onunla ilgili içimize su serpen haberleri okuruz.
Alper Mete, geçen yıl Sindel Uçuş Okulu’nu alarak adından sıkça söz ettirmişti. Eski bir polis olan Alper Mete, Sindel Uçuş Okulu’nun yeniden yapılanabilmesi için uzun süre uğraştı. Kadrosunda yenilikler yapan Sindel, ABD’de bir şirketle öğrenci programı yapmak üzere anlaşma imzaladı. Ancak, tek bir öğrenci bile ABD’ye gönderilemeden proje rafa kaldırıldı.

Projelerini bir türlü hayata geçiremeyen Sindel, İstanbul’daki şubesini de kapattı. Kısa süre sonra Sindel’in İstanbul’daki eğitim yetkisi SHGM tarafından alındı.

Sindel için kötü günler bununla da bitmedi. Ankara’daki merkezde pilot olmak isteyen öğrencilerin eğitimlerini sürdüren Sindel, SHGM’nin bazı eksikliklerden dolayı operasyon yetkisini elinden almasıyla zor bir dönemece girdi.

Öğrenciler ve Sindel yöneticileri, uzun süre eğitim yetkisinin geri verilmesini bekledi. Ancak gerekli eksiklikler tamamlanamadığı için eğitim yetkisi alınamadı. Bu sırada binlerce dolar para yatırıp pilot olma hayali kuran öğrencilerin endişesi giderek arttı.
Bir süre önce şirketin sahibi Alper Mete ile bir araya gelerek umutları tazeleyen öğrenciler, eğitimlerin en kısa sürede başlayacağı haberiyle sevinç yaşadı.

Ancak bir türlü öğrencilerin sabırla beklediği operasyon yetkisi alınamadı. Bu arada bazı öğretmen pilotlar maaşlarını alamadıkları için şirketle yollarını ayırdı.

Havacılık sektöründe umduğunu bulamayan Alper Mete, şirketini satışa çıkardı.

Sindel Uçuş Okulu’nu armatör bir kadının satın aldığını doğrulayan Alper Mete, detaylı bilgi vermedi.

Şimdi, eğitimleri yarıda kalan öğrencilerin ne yapacakları merakla bekleniyor.

©AirportHaber Özel
PİLOT ADAYLARI BUNU MERAK EDİYOR

Yorumlar

gurur ~ 11 yıl önce
herşey yapanın yanına kar kaldı.olan parasını ödemiş karşılığını alamamış pilot adayı öğrencilerine oldu.bizi maddi ve manevi bitiren bu durumu kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sindel tamamen bir sessizlik içinde! okulda hiçbir hareket yok, niçin yetkililer öğrencilerine bir duyuru yapmıyor? niçin herşey bu kadar gizli kapaklı dönüyor??? Okul satıldıysa gerçekten, alan kişi niçin hiçbir harekette bulunmuyor? Okulun bu şekilde uçuşlara kapalı olmasının okula bu kadar para bağlayan(?) yada bağlamış gibi gösterilen kişiye ne faydası var??? Bir an önce okulumuzun eskisinden daha iyi bir şekilde yönetilmesini ve uçuşlarımızın kesintisiz bir şejilde yapılmasını diliyoruz. LÜTFEN ÖĞRENCİLERİNİZLE TOPLANTI YAPARAK SON DURUMU BİLDİRİN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sindeli alan insan neden satın aldığını bu kadar gizliyor.bir açıklama bekliyoruz satıldıysa tabi.buda bir kandırmaca değilse tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haziran ayı boyunca sıkıntıları yazdım burada. Dikkate almayıp üstelik herşey yolunda haberleri yaptınız. Sindelin istanbul öğrencilerinin sayısını bile 2 diye açıkladınız. Şimdi yazdığınız haberi okuyunca üzülüyorum. Sizin için reyting i düşük bir haber nede olsa. THY ile ilgili her türlü konuda en şiddetli şekilde varsınız. Ama bu konuda hala Fransızlardasınız. Alper Mete'ye hakkımızı helal etmiyorum. Elbet siz yazmasanızda birgün onunla ilgili içimize su serpen haberleri okuruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000