10 Nisan 2008, Perşembe 08:44:53

Onur Air, Best Air'den uçak kiraladı

Onur Havayolları turizm sezonu girmeden filosundaki uçaklara yeni uçaklar katıyor. Best Havayolları'ndan kiralanan A-321 tipi uçak Onur Havayolları logosuyla boyandı. İşte ayrıntılar.

Best Havayolları Sri lanka’nın Mihin Lanka Havayollarına kiraladığı A-321-200 tipi ve TC-TUB kuyruk numaralı uçağının sözleşmesi biter bitmez Onur Havayollarına kiraladı. Onur Havayolları turizm sezonu girmeden kiraladığı bir uçakla daha filosunu güçlendirdi. Best Havayolları tarafından Onur Havayollarına kiralanan uçakla ilgili sözleşmeyi Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü de onayladı.

 

Onur Havayolları logosu ve renkleri ile boyanan uçak, uçuşa hazır hale getirildi.

 

Öte yandan Best Havayollarının bir uçağını yine geçen yıl olduğu gibi Almanya’dan Miray Tur aldı. Turizm sezonunda Miray Tur adına uçacak olan uçakla ilgili sözleşme de imzalandı. Best Havayollarının MD tipi uçağı da daha önce Onur Havayollarına kiralanmıştı. Bu uçak halen Onur Havayollarında uçuyor. Best Havayolları bu anlaşmalarla yolcu sıkıntısı, ya da operasyon sıkıntısı çekmeyecek. Yaptığı anlaşmalar çerçevesinde kazancını sağlayacak.

onurair

Onur Air, Best Air'den uçak kiraladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000