24 Ağustos 2011, Çarşamba 13:12:46

O GÖREVE HAYDAR YALÇIN GETİRİLDİ

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (EUROCONTROL) Geçici Konsey (PC) Başkan Yardımcılığı görevini Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın devraldı. Bu görev daha önce Ali Arıduru tarafından yürütülüyordu.
  • Elin İspanyolu, Fransızı level 6 alırken bu işin Türkiye'deki sorumlusu Haydar bey neyle uğraşıyordu? Hala Lisansıma level 4 yazdiramadim. Sirket beni sadece ichatlarda kullanıyor.
  • Böyle bir makam varmış demek, bu vesileyle öğrenmiş olduk.
  • Yürüüüüüüü Ümit Çendek Yürüüüüüüü kim tutar seniiiiiiiiii Haydar beyi övmişmüsün yermişmisin anlayamadık. Kısaca otur işini yap nene lazım bu işlerde senin diyorun da anlayana.
  • Senin yaptığına "Küçük At Civcivler de Yesin" denir ama olsun toplum olarak en büyük marifetimiz genel de atmak olduğu için normaldir. JAR 145 Mutual Recognation' u EASA'dan Haydar bey almadı onu kimin aldığını biz SHGM çalışanlarına sor biz sana söğleyelim. Ama Onurun Hollanda da kara listeye alınmasında gerçektn de önemli katkıları olmuştur.
  • Haydar Bey, Türkiye'nin Uluslararası Kurumlarda yer alması için yıllarca SHGM' de canla başla çaba gösterdi. Turkiyenin" JAR-145 mutual recognation" almasında büyük katkıları oldu. Bu tür pozisyonlara çok daha önceden atanmalıydı. Haydar Bey' e Başarılar dilerim
  • Ağzı olan konuşuyorda Haydar beyin SHGM'nin bu kadar iş yükünün yanı sıra böğle bir ek görevi de yürütmesi taktir edilmelidir. Kendisini tebrik ederim.
  • BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM HAYDAR BEY. ÇALIŞKANLIĞINIZ VE KIVRAK ZEKANIZ İLE DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİNİZİ ÜMİT EDİYORUM. ANCAK MİLLİ SİVİL KAVACILIK MEVZUATININ GÜNCELLENMESİ VE EKSİK YÖNETMELİKLERİN MUTLAKA EN KISA ZAMANDA ÇIKARTILMASI KONUSUNUN HALLEDİLMESİ UÇUŞ EMNİYETİ AÇISINDAN ÖNEM ARZ EDİYOR. BUNLARI DA BAŞARACAĞINIZA İNANIYORUZ. SEVGİ VE SAYGILAR, Ümit ÇENDEK
  • Bilal bey geldiğiniz günden beri hangi taşın üzerine hangi taşı koyuğunuzu dikkatle takip ediyoruz. Henüz ortada hiç bir şey yok. Bırakın bu boş işleri işinize bakın. Bu boş işlerin bir kısmıyla sizden öncekiler de çok uğraştırıldı. Şimdi onlara sorarsanız hepisi çok pişman. Bu işlerin havacılığı bilenler için hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur. Bu böğle biline.
  • Benim araştırdığım kadarıyla bu haberin haber değeri bile yok. Ama Ali Arıduru TÖSHİD'e tüm gazetelere tam sayfa ilan verdirip kendisini kutlattığı için Haydar beyinde SHGM'nin web sayfasında ve Airporthaber de kendisini kutlatması normaldir. İdda ediyorum bu haber Somali ve Çad'da bile haber olamayacağı gibi bu habere kesinlikle biyerleriyle gülerler. Bizim halka ne yüklersen taşıdığı için bunu da yükle gitsin
  • Benim bildiğim kadarıyla Gecici Konsey başkan yardımcılarının hiç bir görev ve sorumlulukları yok. Sefa bey de defalarca yazdı zaten üç başkan yardımcısı vardı gereksiz yere dördüncüde Türkiye ye verilmiş. Başkan ve 3 başkan yardımcısının yanlışlıkla başına bişey gelirse 4. başkan yardımcısı toplantıyı yönetecek.
Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın, bir dönem önce Sivil Havacılık eski Genel Müdürü Ali Arıduru’nın yürüttüğü Eurocontrol Geçici Konsey Başkan Yardımcılığı görevini devraldı.

Geçtiğimiz yıllarda teşkilat nezdinde yapılan etkin ve yoğun çalışmaların teşkilat bünyesinde kabul görmesi ve aday olarak gösterilen ülkemiz temsilcisinin üye ülkeler tarafından olumlu karşılanması neticesinde bu görevin Türkiye tarafından yürütülmesi kararlaştırıldı.

Bu doğrultuda, Eurocontrol PC Başkanı'ndan 23 Ağustos 2011 tarihinde alınan yazı ile, SHGM Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın’ın 04 Ağustos 2011 – 31 Aralık 2012 tarihlerini kapsayan süre için Eurocontrol PC Başkan Yardımcılığı'na seçildiği bildirildi.

Bununla birlikte, Eurocontrol Emniyet Düzenleme Komisyonu (SRC) Başkan Yardımcılığı da halen SHGM Hava Seyrüsefer Daire Başkanı G. Betül Doğan tarafından yürütülüyor.

Son yıllarda Avrupa sivil havacılığında önemli rol üstlenen Türkiye'nin ikinci kez bu göreve seçilmesi, etkinliğinin güçlenerek devam edeceğini göstermesi bakımından önem taşıyor.

©AirportHaber.com


O GÖREVE HAYDAR YALÇIN GETİRİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
Elin İspanyolu, Fransızı level 6 alırken bu işin Türkiye'deki sorumlusu Haydar bey neyle uğraşıyordu? Hala Lisansıma level 4 yazdiramadim. Sirket beni sadece ichatlarda kullanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Böyle bir makam varmış demek, bu vesileyle öğrenmiş olduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yürüüüüüüü Ümit Çendek Yürüüüüüüü kim tutar seniiiiiiiiii Haydar beyi övmişmüsün yermişmisin anlayamadık. Kısaca otur işini yap nene lazım bu işlerde senin diyorun da anlayana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Senin yaptığına "Küçük At Civcivler de Yesin" denir ama olsun toplum olarak en büyük marifetimiz genel de atmak olduğu için normaldir. JAR 145 Mutual Recognation' u EASA'dan Haydar bey almadı onu kimin aldığını biz SHGM çalışanlarına sor biz sana söğleyelim. Ama Onurun Hollanda da kara listeye alınmasında gerçektn de önemli katkıları olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haydar Bey, Türkiye'nin Uluslararası Kurumlarda yer alması için yıllarca SHGM' de canla başla çaba gösterdi. Turkiyenin" JAR-145 mutual recognation" almasında büyük katkıları oldu. Bu tür pozisyonlara çok daha önceden atanmalıydı. Haydar Bey' e Başarılar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ağzı olan konuşuyorda Haydar beyin SHGM'nin bu kadar iş yükünün yanı sıra böğle bir ek görevi de yürütmesi taktir edilmelidir. Kendisini tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM HAYDAR BEY. ÇALIŞKANLIĞINIZ VE KIVRAK ZEKANIZ İLE DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİNİZİ ÜMİT EDİYORUM. ANCAK MİLLİ SİVİL KAVACILIK MEVZUATININ GÜNCELLENMESİ VE EKSİK YÖNETMELİKLERİN MUTLAKA EN KISA ZAMANDA ÇIKARTILMASI KONUSUNUN HALLEDİLMESİ UÇUŞ EMNİYETİ AÇISINDAN ÖNEM ARZ EDİYOR. BUNLARI DA BAŞARACAĞINIZA İNANIYORUZ. SEVGİ VE SAYGILAR, Ümit ÇENDEK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bilal bey geldiğiniz günden beri hangi taşın üzerine hangi taşı koyuğunuzu dikkatle takip ediyoruz. Henüz ortada hiç bir şey yok. Bırakın bu boş işleri işinize bakın. Bu boş işlerin bir kısmıyla sizden öncekiler de çok uğraştırıldı. Şimdi onlara sorarsanız hepisi çok pişman. Bu işlerin havacılığı bilenler için hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur. Bu böğle biline.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Benim araştırdığım kadarıyla bu haberin haber değeri bile yok. Ama Ali Arıduru TÖSHİD'e tüm gazetelere tam sayfa ilan verdirip kendisini kutlattığı için Haydar beyinde SHGM'nin web sayfasında ve Airporthaber de kendisini kutlatması normaldir. İdda ediyorum bu haber Somali ve Çad'da bile haber olamayacağı gibi bu habere kesinlikle biyerleriyle gülerler. Bizim halka ne yüklersen taşıdığı için bunu da yükle gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Benim bildiğim kadarıyla Gecici Konsey başkan yardımcılarının hiç bir görev ve sorumlulukları yok. Sefa bey de defalarca yazdı zaten üç başkan yardımcısı vardı gereksiz yere dördüncüde Türkiye ye verilmiş. Başkan ve 3 başkan yardımcısının yanlışlıkla başına bişey gelirse 4. başkan yardımcısı toplantıyı yönetecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000