16 Mayıs 2009, Cumartesi 08:43:12

Medair helikopterinin enkazı nihayet kaldırıldı

Kahramanmaraş’ta BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 6 kişinin hayatını kaybettiği kazanın ardından helikopter enkazının dün kaldırıldığı öğrenildi.
  • sn.Misafir rumuzlu yorumcu,yaptığınız tüm yorumlar çok ama çok adice ve de yalan dolan dolu.sizin sanırım büyük bir kuyruk acınız vaaaaaar.
  • ZAVALLI LALE ........YİNE DÖKTÜRDÜ...
  • Vah "cin Ali"m vahh, senin PR çalışmaları da buraya kadarmış. "Cicibaban" o kadar yayın yaptı televizyonlarında ve gazetelerinde, "düşen BBP helikopteri" diye ama millet yemedi. Neden acaba? Bana hiç bakma, birileri aramıza kara kedi sokmaya çalışıyo galiba "cin Ali"m. "Dünyanın en güzel gözleri"ne sahip firmanla "Berlin mızıkacıları"na "obua" çalmaya gittiğin için bile gücenmedim sana. Gerçi "Berlin semeri" de vursan değişen bir şey olmaz ammaaa... :)
  • Bu helikopter BBP nin degil miydi? ;-)

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün (SHGM) enkazda yapılan incelemelerin ardından enkazın kaldırılması için özel bir şirketle anlaştığı ve söz konusu şirketin bu gün bir helikopterle, enkazın bulunduğu Kanlıçukur mevkiine gelerek Medair firmasına ait olan helikopterin enkazını kaldırdığı öğrenildi.

BBP enkazın bulunmasının ardından herhangi bir suikast ihtimaline karşı İçişleri Bakanlığı’ndan enkazda inceleme yaptırmak için kaldırılmaması yönünde izin almıştı. İznin ardından BBP tarafından tutulan Alman kaza kırım ekibi inceleme yapmak üzere Türkiye’ye gelmiş ve enkazda inceleme yaparak örnekler almıştı.

Öte yandan, TBMM Araştırma Komisyonu’nun da enkazda inceleme yapacağı düşünülerek, enkaz yaklaşık 50 gündür kaldırılmıyor ve her gün köy korucuları tarafından başında nöbet tutuluyordu. Bugün ise SHGM’nin anlaştığı bir firmanın özel bir helikopterle bölgeye geldiği ve askerlerin de katıldığı bir çalışmanın ardından enkazı kaldırdığı öğrenildi.

 

Medair helikopterinin enkazı nihayet kaldırıldı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
sn.Misafir rumuzlu yorumcu,yaptığınız tüm yorumlar çok ama çok adice ve de yalan dolan dolu.sizin sanırım büyük bir kuyruk acınız vaaaaaar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ZAVALLI LALE ........YİNE DÖKTÜRDÜ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Vah "cin Ali"m vahh, senin PR çalışmaları da buraya kadarmış. "Cicibaban" o kadar yayın yaptı televizyonlarında ve gazetelerinde, "düşen BBP helikopteri" diye ama millet yemedi. Neden acaba? Bana hiç bakma, birileri aramıza kara kedi sokmaya çalışıyo galiba "cin Ali"m. "Dünyanın en güzel gözleri"ne sahip firmanla "Berlin mızıkacıları"na "obua" çalmaya gittiğin için bile gücenmedim sana. Gerçi "Berlin semeri" de vursan değişen bir şey olmaz ammaaa... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu helikopter BBP nin degil miydi? ;-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000