11 Temmuz 2014, Cuma 14:12:58

İŞTE AFA'NIN EN YENİ MEZUNLARI

Profesyonel Pilot eğitimlerine ek olarak Mayıs 2013 itibari ile kabin memuru eğitimleri de vermeye başlayan Atlantik Uçuş Akademisi (AFA) , 9.dönem mezunlarını Atlasjet’e uğurladı.
  • Yaptiginiz yorumlarin cogu gercekten cok anlamsiz, bende bu gruptan biriyim, cok siki bir egitimden gectik, hepimiz universite mezunuyuz, ben iyi derecede ingilizce baslangic seviyesindebalmanca biliyorum. Yaptigimiz is kolay degil, 4 bacakbyaptiktan sonra zaten hic gormeyin halimizi, ne olursa olsun kendimize bakiyoruz, dunya guzeli olmasakta bakimliyiz, daha iyi gorunebilnek icin elimizden geleni yapiyoruz daha ne yapalim. Ayrica thyde calisan arkadaslarimda var, hepsinden daha iyi ingilizcem var, iki topuklu giydik diye kezban degiliz...
  • Bir maddeyi hep unutuyorlar. Adayların zeka yaşının önemi yok göze güzel görürsün yeter maddesi. 60 yaş üstü emekli asker pilotlar tarafından mulakatta aranılan bir özelliktir bu.
  • :) katiliyorum sana.
  • Allah hepinizin yuzune baksin emeginizin ekmeginizin pesinde olun...
  • hahaha kezban kellimesine cok guldum :D
  • Guzellik yarismasi gibi masallah. Hepsi de birbirinden guzel fakat bu meslekte uzun ve yorucu yillar sizleri bekliyor. Lutfen kendinize iyi davranin hic bir sey sagliginizdan ve hayatinizdan onemli degil.
  • Pilot training i crew training yapın cahil cahil iş yapmayın. millet 35 günde pilot yetiştiriyonuz sanacak
  • Hemen herkes türk hava yollarını eleştirmiş öncelikle THY Dünyada ülkemizin 1 numaralı temsilcisidir.bünyesine girmek için zor sınavlardan geçiliyor kolay değildir THY na girmek.güzellik önemli tabiki ama kesinlikle yeterli değil.o üniformayı giymek her yiğidin harcı değil lütfen ulaşamadığınız yerleri aşağıya çekmeye çalışmayın.her şirketin kendine göre kriterleri vardır ama THY nı asla hiçbir şirketle kıyaslayamam. NOT:THY ÇALIŞANI DEĞİLİM
  • Minimum 165cm boy isteniyorsa neden hemen he men he psi platform topuklu giymis.
  • Tebrikler Atlasjet... Kabin ekibi havayolu şirketinin aynasıdır. Atlasjet bu konuda herkesi geride bırakıyor,kutlarım. Hepsi nekadar zarif,nekadar asil çok hoş,hayırlı uçuşları olsun inşallah Atlasjet'e de böylesi yakışırdı!!

Profesyonel Pilot eğitimlerine ek olarak Mayıs 2013 itibari ile kabin memuru eğitimleri de vermeye başlayan Atlantik Uçuş Akademisi (AFA) , 9.dönem mezunlarını Atlasjet’e uğurladı.

AFA Yöneticileri ve eğitmenlerinin ellerinden sertifikalarını alan ve heyecanları gözlerinden okunan yeni mezunlar, pasta keserek mezuniyetlerini kutladılar.

Havacılık sektöründe nitelikli pilot ihtiyacını karşılamak için profesyonel pilot eğitimi vermek üzere kurulan Atlantik Uçuş Akademisi (AFA), Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) onaylı Temel Kabin Emniyeti verebilme yetkisine sahip ilk özel akademi olma özelliği ile dikkat çekiyor. Mayıs 2013’te SHGM onaylı Kabin Memuru Temel Kabin Emniyet eğitimlerini vermeye başlayan Atlantik Uçuş Akademisi (AFA), ilk mezunlarını Haziran 2013 yılında vermişti.

 

- T.C. vatandaşı olmak,
- 19 - 30 yaşları arasında olmak,
- En az lise veya dengi okul mezunu olmak (Üniversite tercih sebebidir),
- İyi derecede İngilizce bilmek,
- Uçuşa engel fiziki bir rahatsızlığı bulunmamak,
- En az 1.65 cm boyunda ve boy kilo orantılı olmak gerekiyor

Atlantik Uçuş Akademisi’nin kabin memuru eğitimleri kapsamında, bugüne kadar toplam 9 dönemde 154 kabin memuru temel emniyet eğitimlerini başarı ile tamamlayarak Atlasjet’te işe başladı.




 

İŞTE AFA'NIN EN YENİ MEZUNLARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

Willywonka ~ 10 yıl önce
Yaptiginiz yorumlarin cogu gercekten cok anlamsiz, bende bu gruptan biriyim, cok siki bir egitimden gectik, hepimiz universite mezunuyuz, ben iyi derecede ingilizce baslangic seviyesindebalmanca biliyorum. Yaptigimiz is kolay degil, 4 bacakbyaptiktan sonra zaten hic gormeyin halimizi, ne olursa olsun kendimize bakiyoruz, dunya guzeli olmasakta bakimliyiz, daha iyi gorunebilnek icin elimizden geleni yapiyoruz daha ne yapalim. Ayrica thyde calisan arkadaslarimda var, hepsinden daha iyi ingilizcem var, iki topuklu giydik diye kezban degiliz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir maddeyi hep unutuyorlar. Adayların zeka yaşının önemi yok göze güzel görürsün yeter maddesi. 60 yaş üstü emekli asker pilotlar tarafından mulakatta aranılan bir özelliktir bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih ~ 10 yıl önce
:) katiliyorum sana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah hepinizin yuzune baksin emeginizin ekmeginizin pesinde olun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
m. ~ 10 yıl önce
hahaha kezban kellimesine cok guldum :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Guzellik yarismasi gibi masallah. Hepsi de birbirinden guzel fakat bu meslekte uzun ve yorucu yillar sizleri bekliyor. Lutfen kendinize iyi davranin hic bir sey sagliginizdan ve hayatinizdan onemli degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel mi ~ 10 yıl önce
bu arkadaş güzel hostes görmemiş...
yazıyı değiştir ~ 10 yıl önce
Pilot training i crew training yapın cahil cahil iş yapmayın. millet 35 günde pilot yetiştiriyonuz sanacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mirAge ~ 10 yıl önce
Hemen herkes türk hava yollarını eleştirmiş öncelikle THY Dünyada ülkemizin 1 numaralı temsilcisidir.bünyesine girmek için zor sınavlardan geçiliyor kolay değildir THY na girmek.güzellik önemli tabiki ama kesinlikle yeterli değil.o üniformayı giymek her yiğidin harcı değil lütfen ulaşamadığınız yerleri aşağıya çekmeye çalışmayın.her şirketin kendine göre kriterleri vardır ama THY nı asla hiçbir şirketle kıyaslayamam. NOT:THY ÇALIŞANI DEĞİLİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Minimum 165cm boy isteniyorsa neden hemen he men he psi platform topuklu giymis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 10 yıl önce
Tebrikler Atlasjet... Kabin ekibi havayolu şirketinin aynasıdır. Atlasjet bu konuda herkesi geride bırakıyor,kutlarım. Hepsi nekadar zarif,nekadar asil çok hoş,hayırlı uçuşları olsun inşallah Atlasjet'e de böylesi yakışırdı!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000