03 Ağustos 2014, Pazar 16:40:51

İSTANBUL'DA UÇUŞ YASAĞI

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün İstanbul Maltepe'de gerçekleştireceği gerekçesiyle bölgede uçuş yasağı getirildi. Devlet hava araçları hariç bölgede 0-19500 feet arası yükseklikte uçuşlar yasaklandı.
  • Bu ne büyük korku böyle? Neden korkuyor, kendi halkından mı? En önemlisi de niçin korkuyor? Ne demişti bakanın biri, "yamuğun yoksa telefonunun dinlenmesinden niçin rahatsız oluyorsun?" demişti. Demek ki bir nedeni var!
  • hırsız vaaarrrrr.
  • Piskopat. Kalan 77 milyon ise kısmen uyuşturulmuş
  • Cevap Yazan yorumcu arkadaş. Sen şimdi ülkemizin ekonomisinin düzeldiğini, dış dünya'da itibarımızın attığını son 12 yılda herşeyin ama herşeyin süper düzeldiğini, terörün bittiğini insanların hepsinin mutlu ve mesut olduğunu söyliyorsun değil mi ? CAHİL ADAM..: sen Amerikalılar gibisin.. Onlar da öyle düşünüyor, sen ve sizin gibi biat kültüründen gelenler araştırıp okumak, öğrenmek yerine bilinmeyene biat ettiğiniz için sorun yok... Sen hiç Türkiye dışında bir yerde ticaret yaptın mı ? Uzun süreli yaşadın mı ? Sen terör nedir bilir misin ? Ailenden birisi şehit oldu mu ? Ya da sen vuruldun mu ? Sen gelişmiş ülke standartları nedir ve senin ülkende durum nedir karşılaştırabilecek durumun, tecrüben varmı ???
  • Ercan.... HAHAHAHA bi taraflarim baya guldu yorumuna..... OBAMA ile TAYYIP'i karsilastiriyorsunuz artik haaa : ) Helal be koçççççumm yürrrrü kim tutar seni.... Yahu ahhhhhh ahhhh rahmetli Aziz Nesin ne büyük bir adammışsın sen AHHHH.....
  • Padisah sagda otursa bile sigara soldan doner demisler....
  • Sevgili cenaze namazı :) ////// 12 yıldır bıkmadınız mı bu yalanlardan ? Hani İran oluyorduk ? Hani cumhuriyet elden gidiyordu ? Hani ekonomik büyüme yalandı ? Hani " tehlikenin farkındamıydık ? " cumhuriyetimize sahip çıkıyorduk ? Doğru ya, Saylan madamla yaptık yürüyüşleri kurtardık cumhuriyeti ? Haydi , Saylan, Özkan veya bir başkasını bulun, sıra padişahlıktan kurtarmaya !!! Haydeee . Sevgili airport bunu da yayınlamazsan nasıl katıla katıla güleceğim bilemezsin :) dizi senaristleri gibisin, hangi yorum tutarsa onun üzerine gidiyorsun ;)
  • Ya bide grev yasaga getiren bu hükümeti degilmiYdi ? Neymis efendim yolcular marus kalmasin diye. Aaa ne güzel düsünmüsler ama kendilerine gelirse hersey oluyor. Bu mi sizin adaletiniz ? Utanin reziler
  • Yuh diyorum ya.
  • Kargadır martıdır peki onlara bi yasak varmıymış??

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün miting yapacağı Maltepe ve çevresi yayınlanan NOTAM ile VFR olarak adlandırılan görerek uçuşlara kapatıldı.

Bugüne kadar mitinglerini Kazlıçeşme ya da Yenikapı meydanlarında yapan Başbakan Erdoğan, deniz doldurularak inşa edilen Maltepe Meydanı'nda  ilk kez miting yapacak. Bu nedenle Maltepe ve çevresinde uçuş yasağı uygulanmaya başlandı. SHGM tarafından yayımlanan NOTAM ile İstanbul'da Maltepe ilçesi üzeri 0 feet'ten 19 bin 500 feet'e kadar VFR uçuşlar yasaklandı. Yerel saatle bu sabah 05.30'da başlayan NOTAM'ın 20.50'ye kadar geçerli olacağı belirtildi.

Yayınlanan NOTAM ile Erdoğan'n cumhurbaşkanlığı seçim mitingi yapacağı Maltepe miting alanı ve çevresinde devlete ait hava araçları hariç hiçbir hava aracı VFR uçuş gerçekleştiremeyecek.

İŞTE UÇUŞ YASAĞI GETİRİLEN O BÖLGE

İSTANBUL'DA UÇUŞ YASAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Korku ~ 10 yıl önce
Bu ne büyük korku böyle? Neden korkuyor, kendi halkından mı? En önemlisi de niçin korkuyor? Ne demişti bakanın biri, "yamuğun yoksa telefonunun dinlenmesinden niçin rahatsız oluyorsun?" demişti. Demek ki bir nedeni var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öyle ama. ~ 10 yıl önce
hırsız vaaarrrrr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herif ~ 10 yıl önce
Piskopat. Kalan 77 milyon ise kısmen uyuşturulmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenaze Namaz'na ~ 10 yıl önce
Cevap Yazan yorumcu arkadaş. Sen şimdi ülkemizin ekonomisinin düzeldiğini, dış dünya'da itibarımızın attığını son 12 yılda herşeyin ama herşeyin süper düzeldiğini, terörün bittiğini insanların hepsinin mutlu ve mesut olduğunu söyliyorsun değil mi ? CAHİL ADAM..: sen Amerikalılar gibisin.. Onlar da öyle düşünüyor, sen ve sizin gibi biat kültüründen gelenler araştırıp okumak, öğrenmek yerine bilinmeyene biat ettiğiniz için sorun yok... Sen hiç Türkiye dışında bir yerde ticaret yaptın mı ? Uzun süreli yaşadın mı ? Sen terör nedir bilir misin ? Ailenden birisi şehit oldu mu ? Ya da sen vuruldun mu ? Sen gelişmiş ülke standartları nedir ve senin ülkende durum nedir karşılaştırabilecek durumun, tecrüben varmı ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan'a ~ 10 yıl önce
Ercan.... HAHAHAHA bi taraflarim baya guldu yorumuna..... OBAMA ile TAYYIP'i karsilastiriyorsunuz artik haaa : ) Helal be koçççççumm yürrrrü kim tutar seni.... Yahu ahhhhhh ahhhh rahmetli Aziz Nesin ne büyük bir adammışsın sen AHHHH.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Padisah sagda otursa bile sigara soldan doner demisler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sevgili cenaze namazı :) ////// 12 yıldır bıkmadınız mı bu yalanlardan ? Hani İran oluyorduk ? Hani cumhuriyet elden gidiyordu ? Hani ekonomik büyüme yalandı ? Hani " tehlikenin farkındamıydık ? " cumhuriyetimize sahip çıkıyorduk ? Doğru ya, Saylan madamla yaptık yürüyüşleri kurtardık cumhuriyeti ? Haydi , Saylan, Özkan veya bir başkasını bulun, sıra padişahlıktan kurtarmaya !!! Haydeee . Sevgili airport bunu da yayınlamazsan nasıl katıla katıla güleceğim bilemezsin :) dizi senaristleri gibisin, hangi yorum tutarsa onun üzerine gidiyorsun ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sus kurbağacık ... ~ 10 yıl önce
Su yavaş yavaş ısınıyor ama sen anlamıyorsun tabi o yüzden sus konuşma da cahilliğin ortaya çıkmasın kurbağacık !!!
Almanya ~ 10 yıl önce
Ya bide grev yasaga getiren bu hükümeti degilmiYdi ? Neymis efendim yolcular marus kalmasin diye. Aaa ne güzel düsünmüsler ama kendilerine gelirse hersey oluyor. Bu mi sizin adaletiniz ? Utanin reziler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yuh diyorum ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuşlar? ~ 10 yıl önce
Kargadır martıdır peki onlara bi yasak varmıymış??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000