12 Temmuz 2011, Salı 14:30:03

ISPARTA DAVASINDA İLK BERAAT

Avukat Onur Güntürkün ve Mihriban Gece’nin Isparta kazasından sorumlu oldukları gerekçesiyle dönemin Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru ve Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı hakkında açtığı davadan beraat kararı çıktı...
  • Son zamanlarda hangi davayı kazanmış?????
  • Bu kazadan nemalanmak isteyen "Godoşlar" ın sağa sola verdikleri zararın ve yarattıkları bilgi kirliliğinin hesabını kim verecek. Tabiki dönüp dolaşıp hak yerini buluyor. Ancak bu sürecin yarattığı tahribatı kim düzeltecek. En azından bu kararı bu godoşların gözüne sokacaksınki herkes sonuctan ders çıkarsın.
  • YAPILAN ŞİKAYETİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAKSIN. İNTİKAM HİSSİ İLE HAREKET ETMEYECEKSİN.ADALETİN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ...
  • Arkadaslar! Bu avukat arkadasa artik havacilik ilr ilgili davalarda prim vermeyin. ben Havacilikta uzmanim diye, avukatlik ucretini inanilmaz seviyelere cikarmis. Gidin baska bir avukat bulun. Belki de hukuktan ondan cok anlayan bir avukati 1/4 fiyati ile vekil tayin edebilirsiniz.
  • Merak ediyorum bu Onur bey, THY'de avukatken kaç davaya girmiş ve kaçını kazanmıştır, bilen var mı?Hadi biraz daha genişletelim, THY avukatları son 10 yılda kaç davaya girip kaçını kazanmışlardır?
9 Haziran 2008’deki Star Haber ve 10 Haziran 2008’deki Vatan Gazetesi’nde yayınlanan haberi dikkate alarak  SHGM Genel Müdürü Ali Arıduru ve Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı hakkında açılan davada berat kararı çıktı.

Ankara 13. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın bugün son duruşması yapıldı. Mahkeme, Arıduru ve Erdağı hakkındaki, görevi kötüye kullanma suçlamasını haksız buldu. ODTÜ, İTÜ ve Anadolu Üniversitesi’nce hazırlanan bilirkişi raporlarını dikkate alan hakim, Arıduru ve Erdağı hakkında berat kararı verdi.
9 Haziran 2008 tarihinde Uğur Dündar yönetimindeki Star Haber’de yer alan ve Isparta’da düşerek 57 kişinin ölümüne neden olan Worldfocus Havayolları’na ait uçağın kazadan önceki denetimlerde 60 eksik bulunduğu, buna rağmen uçuşa elverişlilik izni verildiğini iddia etmişti.
 
10 Haziran 2008 tarihli Vatan Gazetesi’nde de sözkonusu iddialara geniş yer verilmiş, iddialar üzerine Tarhan Tower Airlines vekili Onur Güntürkün ve Mihriban Gece, Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı kanalıyla suç duyurusunda bulundu. 
 
İki yıldır devam eden duruşmanın ilk birkaç celsesine katılan Tarhan Tower  vekilleri, diğer duruşmalara katılmadı.
 
Bu arada SHGM eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı’nın, Isparta uçağının kazadan 28 gün önce 60 eksik bulunmasına rağmen uçuşuna izin vermekle suçlayan Star Haber ve Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Uğur Dündar aleyhine açtığı ceza ve tazminat davası da halen devam ediyor.

©AirportHaber Özel
 
ISPARTA DAVASINDA İLK BERAAT

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Son zamanlarda hangi davayı kazanmış?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kazadan nemalanmak isteyen "Godoşlar" ın sağa sola verdikleri zararın ve yarattıkları bilgi kirliliğinin hesabını kim verecek. Tabiki dönüp dolaşıp hak yerini buluyor. Ancak bu sürecin yarattığı tahribatı kim düzeltecek. En azından bu kararı bu godoşların gözüne sokacaksınki herkes sonuctan ders çıkarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YAPILAN ŞİKAYETİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAKSIN. İNTİKAM HİSSİ İLE HAREKET ETMEYECEKSİN.ADALETİN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslar! Bu avukat arkadasa artik havacilik ilr ilgili davalarda prim vermeyin. ben Havacilikta uzmanim diye, avukatlik ucretini inanilmaz seviyelere cikarmis. Gidin baska bir avukat bulun. Belki de hukuktan ondan cok anlayan bir avukati 1/4 fiyati ile vekil tayin edebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Merak ediyorum bu Onur bey, THY'de avukatken kaç davaya girmiş ve kaçını kazanmıştır, bilen var mı?Hadi biraz daha genişletelim, THY avukatları son 10 yılda kaç davaya girip kaçını kazanmışlardır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000