01 Haziran 2009, Pazartesi 12:19:55

Havacılığın hedefleri masaya yatırıldı

Ulaştırma Bakanlığı’nın 2023 hedef ve vizyonunun belirleneceği 10. Ulaştırma Şurası öncesi devam eden Havayolu Üstyapı Çalıştay Toplantılarının dördüncüsü DHMİ Genel Müdürlüğü Mavi Salonda başladı.

Çalıştay Başkanı DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Birdal’ın açılış konuşmasının ardından alt grup raporlarının okunmasına geçildi. Bu bölümde “Hava Alanı İşletmeciliği” ve “Hava Trafik Yönetimi” alt grup raporları sonuç ve hedefleri okunarak, değerlendirme ve düzeltmeler yapıldı.

Toplantının öğleden sonraki bölümünde ise; “Havacılık Eğitimi”, “Havayolu İşletmeciliği” ve “Kargo Faaliyetleri” alt grup raporlarının okunması, değerlendirme ve düzeltmelerin ardından, genel bir değerlendirme yapılacak.

Toplantıya Çalıştay Başkanı DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Birdal’ın yanı sıra DHMİ Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Funda Ocak, SHGM, DLH, DPT, Emniyet Genel Müdürlüğü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri, Havayolu Kuruluşları ve Özel Sektör temsilcileri, Üniversite – Dernek – Sendika temsilcileri, İlgili Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri katıldı.

Havacılığın hedefleri masaya yatırıldı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000