06 Ağustos 2009, Perşembe 07:52:16

"Havaalanının tüm eksiklikleri giderilecek"

Havaalanı ile ilgili olarak çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü; “Havaalanımız Zonguldak’ın ihtiyacı olan bir yerdir" dedi...
  • Sevgili Yurttasim, Coruma Havaalani zor iyi birisi Dayilik yapmali anca öyle yoksa karavana. Biliyorsun türkiyenin isleri böyle. Hadi anam sen yinede Zonguldaga gel misafir ol hem Havaalanina katkida bulun.
  • 13 milyon derken kactane il hesaba soktun?25mi
  • zonguldak zaten yurt dışı uçuşlarına başladı şimdi sırada yurt içi o da yakında olacak. Yani bu havaalanı açılmış kardeşim darası çorumun başına nütven kıskanmayalım.
  • zonguldakta neymış çorumda yılda 13 mılyon uçacak potensıyel var valla yetkılıledrden çağrı yapıyom çoruma yapın bır hava lımanı 5 teminalli 4 tane 4000m pistli havalanı ısturuk bıde çorum sungurluya bı sultan suleyman camısıde lazım oda yapılsın çorum ımanın demokrasıyle buluştuğu turkıyenın incisi bir memelekettir saygılar.

Havaalanı ile ilgili olarak çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü; “Havaalanımız Zonguldak’ın ihtiyacı olan bir yerdir. Zonguldak’tan daha ziyade Bartın, Karabük olmak üzere bölgeye hitap eden bir yerdir. Bu sebepten dolayı gereken ciddiyet içerisinde yapılması gereken çalışmalarımız sürüyor. Yeni bir havaalanı olduğu için de eksiklerin olması mümkündür. Biz bunun için neler yapabiliriz. Milletvekillerimizde, TBMM Başkanımızda, İl ve İlçe Başkanlarımız da değerli teşkilat başkanlarıyla sürekli istişare içerisinde her gün eksik konuların tamamlanması konusunda çalışmalarımız sürüyor. Teknik eksiklikler Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından düzenli olarak kontrol ediliyor.”dedi.

Başkan Düzlü, havaalanının açılışında “davet” tartışmalarıyla ilgili de şu açıklamayı yaptı; “Havaalanının ev sahibi Belediye Başkanı olarak söylüyorum, üzüldüm. Havaalanı ile ilgili açılış programları daha önce yapılmıştı. Açılış programı nedeniyle her türlü ilgili kurum ve kuruluşlara ulaştırıldı. Ve o dönemlerde güzel bir katılımla havaalanının açılışı yapılmıştı. Tabi hudut kapısı da ilan edildikten sonra uluslararası uçuşlar kapsamında mevcut yolcu uçaklarının yanında 6 tane uçuş gerçekleşti. Dolayısıyla yeni yapılan bir şey yok. Sadece yolcu uçağının gelmesi söz konusuydu. İlk yolcu uçağının gelmesi için hiçbir yere, gerek benim şahsi, gerekse kurumsal bazda herhangi bir davetiye söz konusu olmamıştır. Havaalanına biz her zaman misafirlerimizi bekliyoruz.”

"Havaalanının tüm eksiklikleri giderilecek"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sevgili Yurttasim, Coruma Havaalani zor iyi birisi Dayilik yapmali anca öyle yoksa karavana. Biliyorsun türkiyenin isleri böyle. Hadi anam sen yinede Zonguldaga gel misafir ol hem Havaalanina katkida bulun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
13 milyon derken kactane il hesaba soktun?25mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
zonguldak zaten yurt dışı uçuşlarına başladı şimdi sırada yurt içi o da yakında olacak. Yani bu havaalanı açılmış kardeşim darası çorumun başına nütven kıskanmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
zonguldakta neymış çorumda yılda 13 mılyon uçacak potensıyel var valla yetkılıledrden çağrı yapıyom çoruma yapın bır hava lımanı 5 teminalli 4 tane 4000m pistli havalanı ısturuk bıde çorum sungurluya bı sultan suleyman camısıde lazım oda yapılsın çorum ımanın demokrasıyle buluştuğu turkıyenın incisi bir memelekettir saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000