15 Ağustos 2011, Pazartesi 13:55:34

HAFTADA 7 UÇUŞ...

SHGM, attığı imza ile Burundi ile anlaşmaya vardı...
Yapılan anlaşmaya göre Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Burundi ile karşılıklı olarak haftalık 7 frekans yolcu ve 7 frekans kargo seferleri düzenlenecek.

SHGM'den yapılan açıklamada :

Burundi ile İkili Hava Ulaştırma Anlaşması imzalayan Türkiye’nin havacılık anlaşması olan ülke sayısı 115’e yükseldi.
 
Türkiye ile Burundi Sivil Havacılık Makamları’nı temsil eden heyetler arasında 10-11 Ağustos 2011 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen müzakereler sonunda anlaşma sağlanmıştır.
 
Türk Heyeti adına Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal EKŞİ ve Burundi Heyeti adına Joseph BANGURAMBONA başkanlık ettiği müzakereler sonunda, Hava Ulaştırma Anlaşması (HUA) parafe edilerek mutabakat zaptı imzalanmıştır.
 
Yapılan anlaşmaya göre; Türk taşıyıcılar için Türkiye’deki noktalardan Bujumbura noktasına, Burundili taşıyıcılar için de Burundi’deki noktalardan İstanbul’a haftalık 7 frekans yolcu ve 7 frekans kargo seferleri düzenlenebilmesine imkan sağlanmıştır.
 
İkili hava ulaştırma anlaşmaları ile yurt dışı uçuş ağına yeni noktaların ilave edilmesine yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren SHGM, 2011 yılı içinde Kolombiya, Madagaskar, Afganistan, Pakistan, Macaristan, Irak, Ukrayna, Meksika ve Fas ile de uçuşların geliştirilmesine yönelik müzakerelerde bulunmuştur.

HAFTADA 7 UÇUŞ...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000