16 Mart 2015, Pazartesi 10:10:25

GÖKHAN SARIGÖL’DEN HAVACILIĞA BİR KİTAP DAHA

Havacılık sektörünün en büyük maket arşivine sahip olan Fly Service sahibi Gökhan Sarıgöl, bu merakını havacılık tarihine ışık tutacak kitaplarla sürdürüyor.
  • Haber yazan kisilerin, konuyu arastirmalari ve en dogru bicimde vermeleri gerekmektedir. Ne yazik ki ulkemizde son zamanlarda gazetecilik, gazeteci, olmayan kisilerin elinde kalmis, basin yanlis haberlerle dolmustur… Yasamimin 45 yildan fazlasini verdigim (arastirmaci olarak), buyuk bir sevgi ile baglandigim ticari havaciligimizin onbir yildir bir maddi cikar beklemeden fiziki olarak yazmis oldugum iki (Turkiye de Ticari Havacilik Tarihi I ve II) kitabimi Havaciligimiza kazandirmis olmanin gururunu ve yasamaktayim. Ilkinde oldugu gibi ikinci kitabim da bilen bilmeyen kisiler tarafindan yalan yanlis yorumlara maruz kalmis, yazari su kisidir bu kisidir denmistir. Kitabi okumadan, yazarinin kim oldugunu bilmeden yapilan yorum ve elestirilere bir yanit verme geregi duymuyorum. Okuyanlarin yorum ve elestirilere tum kalbimle acigim. Amac, havaciligimizin bugune kadar deginilmemis bir bolumunu gercekleryle gun isigina cikartmak, gelecek nesillere bir belge sunabilmektir. Saygilarimla.
  • Gökhan bey de kim ? Havacılık geçmişi nedir ? Üç beş fotoğrafla bu işler olsa Ara Güler Ulaştırma bakanı olurdu
  • yazalim,sirket nasil batirilir...
  • TC JAV DC 10 ANKARA.
  • Güzel bir uygulama ama temsilci şirketin adından ve sahibinden ziyade yazarı önemli. Gökhan bey yazmamış ki...
  • Kitap değil flyservice reklamı olmuş. Kitabı yazan kişi önemli temsilci şirket değil.
  • Çok güzel , lütfen bu çalışmalara sahip çıkalım. Ben kütüphanemi zenginleştirmeyi düşünüyorum
  • Bu kitaba sponsor olandan çok yazan ve araştıran kişi önemlidir. Yazan kişinin adı haber de geçmiyor. Kitabın üstünde ismi yazılı olmasa herkes Gökhan bey yazmış diyecek. Gökhan beyin geçmişi belli. Havacılığın sadece ticaretinden anlar.
  • Böyle çalışmalar yapanlar tarihe bir not düşmek açısından çok faydalı işler yapıyorlar. Kitap satılamasa bile tarihe not düşmesi açısından çok önemli. Yazanın eline sağlık.
  • Heyt beee dc-10 da ne babayigit duruyor beee

Havacılık sektörünün en büyük maket arşivine sahip olan Fly Service sahibi Gökhan Sarıgöl, bu merakını havacılık tarihine ışık tutacak kitaplarla sürdürüyor. Havacılık tarihini anlatan ilk kitabını birkaç yıl önce çıkartan Sarıgöl’ün yeni kitabı da yolda.

En eski modellerden en yeni modellere kadar yüzlerce uçak maketi ile paha biçilmez bir koleksiyona sahip olan Fly Service sahibi Gökhan Sarıgöl, havacılık merakını kitaplarla süslemeyi sürdürüyor. Gökhan Sarıgöl’ün Türk Sivil Havacılık tarihini anlatan ikinci kitabı da yolda. Önümüzdeki aylarda basımı bitecek olan kitap 1967 ile 1993 yılları arasındaki gelişmeleri konu alıyor.

Havacılık sektörünün tamamı tarafından desteklenen kitap projesi, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin de desteğini aldı. 600 sayfadan oluşan bu dev eserin sahibi Gökhan Sarıgöl havcılık tarihine önemli bir kaynak kazandırmış olacak.

©Airporthaber.com


 

GÖKHAN SARIGÖL’DEN HAVACILIĞA BİR KİTAP DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Kivanc Hurturk ~ 9 yıl önce
Haber yazan kisilerin, konuyu arastirmalari ve en dogru bicimde vermeleri gerekmektedir. Ne yazik ki ulkemizde son zamanlarda gazetecilik, gazeteci, olmayan kisilerin elinde kalmis, basin yanlis haberlerle dolmustur… Yasamimin 45 yildan fazlasini verdigim (arastirmaci olarak), buyuk bir sevgi ile baglandigim ticari havaciligimizin onbir yildir bir maddi cikar beklemeden fiziki olarak yazmis oldugum iki (Turkiye de Ticari Havacilik Tarihi I ve II) kitabimi Havaciligimiza kazandirmis olmanin gururunu ve yasamaktayim. Ilkinde oldugu gibi ikinci kitabim da bilen bilmeyen kisiler tarafindan yalan yanlis yorumlara maruz kalmis, yazari su kisidir bu kisidir denmistir. Kitabi okumadan, yazarinin kim oldugunu bilmeden yapilan yorum ve elestirilere bir yanit verme geregi duymuyorum. Okuyanlarin yorum ve elestirilere tum kalbimle acigim. Amac, havaciligimizin bugune kadar deginilmemis bir bolumunu gercekleryle gun isigina cikartmak, gelecek nesillere bir belge sunabilmektir. Saygilarimla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kitap ~ 9 yıl önce
Gökhan bey de kim ? Havacılık geçmişi nedir ? Üç beş fotoğrafla bu işler olsa Ara Güler Ulaştırma bakanı olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
yazalim,sirket nasil batirilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
TC JAV DC 10 ANKARA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ~ 9 yıl önce
Güzel bir uygulama ama temsilci şirketin adından ve sahibinden ziyade yazarı önemli. Gökhan bey yazmamış ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kitap ~ 9 yıl önce
Kitap değil flyservice reklamı olmuş. Kitabı yazan kişi önemli temsilci şirket değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çok güzel , lütfen bu çalışmalara sahip çıkalım. Ben kütüphanemi zenginleştirmeyi düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de ~ 9 yıl önce
Bu kitaba sponsor olandan çok yazan ve araştıran kişi önemlidir. Yazan kişinin adı haber de geçmiyor. Kitabın üstünde ismi yazılı olmasa herkes Gökhan bey yazmış diyecek. Gökhan beyin geçmişi belli. Havacılığın sadece ticaretinden anlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elpida ~ 9 yıl önce
Böyle çalışmalar yapanlar tarihe bir not düşmek açısından çok faydalı işler yapıyorlar. Kitap satılamasa bile tarihe not düşmesi açısından çok önemli. Yazanın eline sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Heyt beee dc-10 da ne babayigit duruyor beee

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000