10 Şubat 2009, Salı 14:20:00

Genel havacıların sayısı yükseliyor

Hava Taksi İşletme Ruhsatına sahip olan Ünver Havayolları, bundan böyle Genel Havacılık faaliyetlerinde bulunacak.
  • Ünver Havacılık Çalışanlarına, tüm Pilot abilerime, bu atılımı gerçekleştiren Ünver Havacılık ın Sahibini Tebrik ediyorum. Gönlüm sizlerle beraber. Saygılar-sevgiler DGRTRAINER63
  • Kriterleri bu kadar yüksek olan SHY6A yı uygulamak için harcanması gereken ve bunun sürekliliğini sağlaması için gereken paranın miktarı; vergiden düşeceği paradan daha fazla gelmiştir. Hesap meselesi, başın ağrımaz en azından..

Ulaştırma Bakanlığı tarafından 2002 yılında Hava Taksi faaliyetlerinde bulunmak üzere İşletme Ruhsatı verilen Ünver Havayolları A.Ş., Genel Havacılık faaliyeti yapmak istediğine dair Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne (SHGM) başvuruda bulundu.

Genel Uçak İşletme Yönetmeliği(SHY 6B) kapsamında SHGM tarafından yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonunda; söz konusu işletmenin sahip olduğu Hava Taksi İşletme Ruhsatının Genel Havacılık Ruhsatına dönüştürülmesi uygun görüldü.

Ünver Havacılık ile birlikte ülkemizde genel havacılık faaliyetlerinde bulunan işletme sayısı 32’ye yükseldi.

Genel havacıların sayısı yükseliyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Ünver Havacılık Çalışanlarına, tüm Pilot abilerime, bu atılımı gerçekleştiren Ünver Havacılık ın Sahibini Tebrik ediyorum. Gönlüm sizlerle beraber. Saygılar-sevgiler DGRTRAINER63

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kriterleri bu kadar yüksek olan SHY6A yı uygulamak için harcanması gereken ve bunun sürekliliğini sağlaması için gereken paranın miktarı; vergiden düşeceği paradan daha fazla gelmiştir. Hesap meselesi, başın ağrımaz en azından..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000