12 Mart 2008, Çarşamba 09:51:23

FLY'da değişim başladı...

FLY Havayollarının İranlılar tarafından satın alınmasının ardından yapılan hazırlıklar tüm hızı ile sürerken, şirkette değişim başladı. FLY Florya’daki küçük ofisinden taşınıyor. Peki, FLY’ın yeni yeri neresi olacak ve neden taşınıyor?

FLY Havayolları sessiz ve derinden çalışmasını sürdürüyor. Bir uçağı bakımda olan şirketin Onur Air’in bulunduğu sokaktaki küçük merkezinin eski yerine taşınmasına karar verildi. Şirketin büyük ortağı olan İranlılar, Mehmet Hasançebi’ye ait olan eski binaya taşınmasına karar verdi.

FLY Havayollarının eski merkezi olan bina, Mehmet Hasançebi tarafından İranlılara kiralandı.

Öte yandan FLY Havayollarının ruhsatının Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından iptal edilmesinin ardından yaşanan mahkeme sürecinde sona gelindiği bildiriliyor. Danıştay’da görülen davanın bittiği ve Danıştay’ın FLY Havayolları lehinde karar aldığı ifade ediliyor. Danıştay’ın bu kararını önümüzdeki günlerde açıklayacağı da gelen haberler arasında.

FLY’la ilgili bir başka gelişme ise şirketin ortaklarından Yurdakan Tarhan’ın aniden şirketten ayrılması oldu. Yurdakan Tarhan neden ayrıldığı gizemini korurken, şirketin genel müdürlüğünü yeniden Celalettin Durak üslendi.

AirportHaber Özel

FLY'da değişim başladı...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000