23 Eylül 2011, Cuma 08:27:25

EUROCONTROL MÜDÜRÜ BİLAL EKŞİ İLE GÖRÜŞTÜ...

Eurocontrol Genel Müdürü Bilal Ekşi'yi ziyaret etti...
Eurocontrol Genel Müdürü David McMillan SHGM Genel Müdürü Bilal Ekşi'yi ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuldu.

SHGM tarafından yapılan açıklamada şunlara değinildi:

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (EUROCONTROL) Genel Müdürü Sayın David McMillan 19-20 Eylül 2011 tarihlerinde Sivil Havacılık Genel Müdürü Sayın Bilal EKŞİ'yi makamında ziyaret etti.
 
Sayın EKŞİ'nin Genel Müdür olarak atanması sonrasında nezaket ziyareti olarak gerçekleşen görüşme sonrasında ilgili sivil/asker paydaşlar ile Eurocontrol heyeti arasında bir görüşme yapılmıştır.
 
Yapılan görüşmede, Avrupa Hava Trafik Yönetiminin geleceği açısından önemli görülen çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunulmuş olup, bu çerçevede özellikle, Şebeke Yöneticisinin atanmasına ilişkin gelecek adımlar, AB ile Eurocontrol arasında imzalanması öngörülen Üst Düzey İşbirliği Anlaşması, Tek Avrupa Hava Sahası (SES), SESAR gibi konularda ilerleme ve beklentiler ile ülkemiz tutumu gözden geçirilmiştir.
 
Ayrıca, ICAO tarafından da hassasiyetle takip edilen ve AB bünyesinde uygulama çalışmaları devam eden CO2 emisyonlarının azaltılması konusunda ki güncel gelişmeler üzerinde durularak hazırlanması gereken ülke eylem planları ele alınmıştır.
 
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur….
EUROCONTROL MÜDÜRÜ BİLAL EKŞİ İLE GÖRÜŞTÜ...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000