25 Şubat 2009, Çarşamba 09:58:59

Eurocontrol heyeti SHGM’yi ziyaret etti…

Eurocontrol’ün SESAR Tek Avrupa Hava Sahası ATM Araştırmaları Ortak Girişimi’ne (S-JU) üye olması çalışmaları kapsamında Eurocontrol’den üst düzey bir heyet, ülkemiz Havacılık yetkilileri ile görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya geldi.
  • evet görüşüldü tazminat mevzusu.eurocontrolden gelen paranın tamamının dağıtılmadığı ancak yarısının dağıtıldığı tamamının dağıtılmadığı takdirde paranın gönderilmeyeceği dhmi'ye söylendi. ancak dhmi mahkeme sonucunu görmeden elini kıpırdatmayacaktır.ayrıca tazminat oranlarının artması için yeni yasa gerekli, YPK gerekli ....
  • acaba DHMİ personelinin havacılık tazminatınıda görüştülermi

Eurocontrol İşbirlikçi Şebeke Tasarım Direktörü Bo REDEBORN ve beraberindeki heyet, Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali ARIDURU’nun ev sahipliğinde 23 Şubat 2009 tarihinde Genelkurmay Başkanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, DHMİ ve SHGM yetkilileri ile görüşmelerde bulundu. 

Toplantıda, 27 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan ADHOC Geçici Konsey Toplantısı’nda imzaya sunulacak olan Eurocontrol’ün S-JU’ya katılımına ilişkin anlaşmanın taslak metni üzerinde görüşüldü.

Daha önce Eurocontrol üyesi ülkelerin desteği alınmış olan söz konusu üyelik kapsamında tüm çekincelerin giderildiğini belirten Eurocontrol yetkilileri, AB üyesi olmayan ülkelerin yeni oluşum çerçevesinde fikri mülkiyet hakları ve kazanılmış haklarının korunması konusunda anlaşma üzerinde gerekli düzenlemelerin yapıldığını bildirdi.

Eurocontrol tarafından sunulan taslak anlaşma metni, ülkemiz görüşü oluşturulması amacıyla diğer kurum ve kuruluşlara gönderildi.

Eurocontrol heyeti SHGM’yi ziyaret etti…

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
evet görüşüldü tazminat mevzusu.eurocontrolden gelen paranın tamamının dağıtılmadığı ancak yarısının dağıtıldığı tamamının dağıtılmadığı takdirde paranın gönderilmeyeceği dhmi'ye söylendi. ancak dhmi mahkeme sonucunu görmeden elini kıpırdatmayacaktır.ayrıca tazminat oranlarının artması için yeni yasa gerekli, YPK gerekli ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
acaba DHMİ personelinin havacılık tazminatınıda görüştülermi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000