09 Mart 2011, Çarşamba 18:26:47

DUHA TARİH OLDU. RUHSATI İPTAL EDİLDİ

Türkiye'nin pilot okullarından biri olan DUHA Havacılık Şirketi'nin ruhsatı tamamen iptal oldu. SHGM'nin sitesinden yapılan açıklama şöyle.
  • tarkim diye bi okul mu ne vardı o kapanmadımı daha
  • agzı olanda konuso. zamanı gelınce herkes gorur neyın ne oldugunu kapanan bolumu ıı okuyum ıı arastırın ona gore tartısalım yazık gunah wala ya. gecın bu ayakları gecın bebeler
  • geçmiş olsun ne diyelim.Elde avuçta olmayınca veya gelen paralar başka yerlere kaydırılınca sonunda olacağı buydu.Aynı Met Air ve Sindel inde akibeti böyle oldu.MetAir taktığı borçlar ile iflasını istedi ama yöneticileri kurtulamayacak.Aynı şekilde Sindel ve Duhanın da akibetleri budur.Yazık dolandırılan öğrenci ve çalışan personele.SHGM nün de artık bazı tedbirler alması lazım.Çok geç kalındı.
  • CEHENNEM DE CITIR CITIR YANACAKSIN...AMA DAHA BU DUNYA BITMEDI ....!!!!!
  • Berrin burayı JET FADIL la beraber Müzeye dönüştürsün daha çok kazanır bence. Söğüşleme Müzesi ismi koysunlar her ikiside ne de olsa TR imza atmış söğüşçüler:)
  • Habere bak 10 bin kere okunmuş. Bu kızı hiç mi seven yok şu dünyada :)
  • Berrinin pilot, teknisyen, öğretmen, ofis elemanı gibi bir sürü şakşakçısı vardı etrafında, onlara ne oldu acaba?
  • Alma mazlumu ahını çıkar aheste aheste diye boşu boşuna söylememişler. Bakırköy deki eğitim okulunu Kültür Merkezi yapalım daha iyi değerlendirilmiş olur.
  • Berrinciğim geçmiş olsun. Böyle olacağı baştan belliydi. Ankaralı A.E.
  • Küfür ve beddua ile bu kadar yol alırsınız. Size kayıt olmak için geldiğimde sizden gelen küfürleri duyunca inanamamıştım. Ve görüşmeden sonra vazgeçip çıkıp başka uçuş okuluna gitmiştim.Lisansımı aldım. Allahın sevgili kuluymuşum.Başınızı yastığa koyunca ben ne yaptım mı diyip vicdan azabı mı duyuyorsunuz ya da ne yapmam lazım diye cinlik mi düşünüyorsunuz.Okulunuza kot pant. ile katılamayacağımı kumaş pant. ile gelmem gerektiğini söylemiştiniz.Ciddiyet içinmiş.Şimdi değil kotlu bedava olsa kimse gelmez.
 Hava Taksi İşletmeciliği alanında faaliyet gösteren Duha Havacılık Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti.'nin işletme ruhsatı ilgili mevzuat gereklilikleri yerine getirilmediği için iptal edilmiştir. 

Hava Taksi İşletmeciliği yapmak üzere 08.03.2003 tarihinde ruhsatlandırılan Duha Havacılık Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti.'nin mevcut İşletme Ruhsatı, Ticari Hava Taşıma İşletmeleri Yönetmeliği'nde (SHY 6A) belirtilen gerekliliklerin karşılanamaması sebebiyle, SHY-6A Yönetmeliği'nin 43'üncü Maddesinin (j) bendine ve 2920 Sayılı Türk Sivil Havacılık Kanunu'nun 30'uncu Maddesine istinaden 07 Mart 2011 tarihinde iptal olmuştur.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

DUHA TARİH OLDU. RUHSATI İPTAL EDİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 13 yıl önce
tarkim diye bi okul mu ne vardı o kapanmadımı daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
agzı olanda konuso. zamanı gelınce herkes gorur neyın ne oldugunu kapanan bolumu ıı okuyum ıı arastırın ona gore tartısalım yazık gunah wala ya. gecın bu ayakları gecın bebeler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
geçmiş olsun ne diyelim.Elde avuçta olmayınca veya gelen paralar başka yerlere kaydırılınca sonunda olacağı buydu.Aynı Met Air ve Sindel inde akibeti böyle oldu.MetAir taktığı borçlar ile iflasını istedi ama yöneticileri kurtulamayacak.Aynı şekilde Sindel ve Duhanın da akibetleri budur.Yazık dolandırılan öğrenci ve çalışan personele.SHGM nün de artık bazı tedbirler alması lazım.Çok geç kalındı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CEHENNEM DE CITIR CITIR YANACAKSIN...AMA DAHA BU DUNYA BITMEDI ....!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Berrin burayı JET FADIL la beraber Müzeye dönüştürsün daha çok kazanır bence. Söğüşleme Müzesi ismi koysunlar her ikiside ne de olsa TR imza atmış söğüşçüler:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Habere bak 10 bin kere okunmuş. Bu kızı hiç mi seven yok şu dünyada :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Berrinin pilot, teknisyen, öğretmen, ofis elemanı gibi bir sürü şakşakçısı vardı etrafında, onlara ne oldu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alma mazlumu ahını çıkar aheste aheste diye boşu boşuna söylememişler. Bakırköy deki eğitim okulunu Kültür Merkezi yapalım daha iyi değerlendirilmiş olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Berrinciğim geçmiş olsun. Böyle olacağı baştan belliydi. Ankaralı A.E.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Küfür ve beddua ile bu kadar yol alırsınız. Size kayıt olmak için geldiğimde sizden gelen küfürleri duyunca inanamamıştım. Ve görüşmeden sonra vazgeçip çıkıp başka uçuş okuluna gitmiştim.Lisansımı aldım. Allahın sevgili kuluymuşum.Başınızı yastığa koyunca ben ne yaptım mı diyip vicdan azabı mı duyuyorsunuz ya da ne yapmam lazım diye cinlik mi düşünüyorsunuz.Okulunuza kot pant. ile katılamayacağımı kumaş pant. ile gelmem gerektiğini söylemiştiniz.Ciddiyet içinmiş.Şimdi değil kotlu bedava olsa kimse gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000