21 Nisan 2011, Perşembe 14:20:34

D-8 ÜLKELERİ PERSONELİNE EĞİTİM VERİLDİ

D-8 Ülkeleri’nin havacılık personeline yönelik eğitim düzenlendi...
  • Çok farklı konulardaki bu eğitimler aynı personele neden verildi anlamadık. Eğitimi de kendimize benzetmişiz. Bu eğitimler SHGM'lere yeni giren personele tanıtım amaçlı verilir. Koca koca adamlara ve hanımlara böğle eğitim verip rezil olmanın anlamını bir anlasaydık.
  • Sayın bilal ekşiyi bende tebrik ediyorumda. şu bizim dispeç sınavını bi yapsanız sonra D-8 e geçsek :)
  • Sayın Bilal Ekşi' yi tebrik ediyorum.Umarım havacılık sektöründe Türkiye daha büyük ortaklık ve zirvelere başkanlık yapar.

Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), başkanlığını yürüttüğü D-8 Ülkeleri Sivil Havacılık Çalışma Grubu etkinlikleri kapsamında üye ülkelerin havacılık uzmanlarının katıldığı bir eğitim programı düzenledi.

SHGM’nin yürüttüğü Bölgesel İşbirliği inisiyatifleri arasında yer alan D-8 Ülkeleri Sivil Havacılık Çalışma Grubu Başkanlığı çerçevesinde düzenlenen eğitim programı, 11-15 Nisan 2011 tarihleri arasında DHMİ Genel Müdürlüğü Ankara Esenboğa Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Emniyet, Güvenlik, Seyrüsefer, Yer Hizmetleri ve Bakım olmak üzere beş ana başlık altında verilen eğitimlere; Bangladeş, Endonezya, Malezya ve Nijerya gibi D-8 ülkelerinin yanısıra Afganistan ve Azerbaycan Sivil Havacılık Makamlarının uzman personeli katıldı.

Bir hafta süren eğitim programının sonrasında 20 katılımcıya Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından Eğitim Katılım Belgesi verildi.
 

D-8 ÜLKELERİ PERSONELİNE EĞİTİM VERİLDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Çok farklı konulardaki bu eğitimler aynı personele neden verildi anlamadık. Eğitimi de kendimize benzetmişiz. Bu eğitimler SHGM'lere yeni giren personele tanıtım amaçlı verilir. Koca koca adamlara ve hanımlara böğle eğitim verip rezil olmanın anlamını bir anlasaydık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın bilal ekşiyi bende tebrik ediyorumda. şu bizim dispeç sınavını bi yapsanız sonra D-8 e geçsek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Bilal Ekşi' yi tebrik ediyorum.Umarım havacılık sektöründe Türkiye daha büyük ortaklık ve zirvelere başkanlık yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000