04 Temmuz 2017, Salı 11:43:28

Bir açıklama da SHGM'den

ABD uçuşlarında uygulanan Elektronik eşya yasağı hakkında resmi twiter hesabından açıklama yapan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), "ABD uçuşlarında uygulanan tablet ve elektronik cihaz yasağı çarşamba günü itibariyle kalkıyor” paylaşımı yaptı.
  • Ekmek paramıza mani oldunuz, karar aldınız şirketler eleman çıkarttı, maaş azalttı, pirimlerimizi yatırmadı. Bu bir beddua değil, bu bir başınıza gelceklerin ilanı çünki sizlerşirlet patronlarından emir alan memurlarsınız.. Sizlerinde bizlerin yaşadığını yaşacağınız günlerin gelip, sizin gibi zalimlerin Adaletten ( örfi yahut hukuki) korkmaları ve hak yeme cesaretlerinin olmamasını niyaz ederim...
  • Önce bir yasak koyarlar. Sonra bazi havayollarindan 'parayi veren düdügü calar' diyerek harac alirlar. Havayollarida bu konuda ayricalikli oldugu icin daha cok müsteri cekerek ''masraflari'' karsilar. Sorusu olan?
  • öyle böyle dedik ama adam olması gerekeni ,dost işi düşman işi demeden uygulamış demekki.
  • Kim sattı ? Hangi ülke üretimi.?

ABD uçuşlarında uygulanan Elektronik eşya yasağı hakkında resmi twiter hesabından açıklama yapan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), "ABD uçuşlarında uygulanan tablet ve elektronik cihaz yasağı çarşamba günü itibariyle kalkıyor” paylaşımı yaptı.

ABD uçuşlarında uygulanan Elektronik eşya yasağı hakkında bir açıklamada Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden geldi. Dün akşam saatlerinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın yasağın kalkacağını açıklamasının ardından, bu günde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) yasakla ilgili açıklama yaptı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün resmi twiter hesabından yaptığı açıklamada, “ABD uçuşlarında uygulanan tablet ve elektronik cihaz yasağı çarşamba günü itibariyle kalkıyor” paylaşımı yaptı.

Yasağın kalkmasında Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın talimatıyla Atatürk Havalimanına alınan tomografi cihazlarının kullanılmasının etkili olduğu öğrenildi.

Yasağın kalkmasında tomografi ve iz detektörü etkili oldu

ABD uçuşlarında uygulanan elektronik eşya yasağının kaldırılmasında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Türk Hava Yolları ve Atatürk Havalimanı yetkililerinin aldığı önlemler etkili oldu. Yasağın başlamasının ardından Atatürk Havalimanı için tomografi cihazı alım emrini veren Bakan Ahmet Arslan, dün yaptığı açıklamada yasağın Çarşamba günü kalkacağını açıkladı.

Tüm elektronik eşyalar İz detektörü’nden geçirilecek

ABD uçuşlarında elektronik eşya yasağının başlamasının ardından, yasağın kalkması için yoğun çalışma yürüten Atatürk Havalimanı yetkilileri, tomografi cihazlarından geçen elektronik cihazların tamamını Patlayıcı İz dedektörü’nden (EDT) geçirme kararı aldı.

 

Bir açıklama da SHGM'den

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Geçiş ~ 7 yıl önce
Ekmek paramıza mani oldunuz, karar aldınız şirketler eleman çıkarttı, maaş azalttı, pirimlerimizi yatırmadı. Bu bir beddua değil, bu bir başınıza gelceklerin ilanı çünki sizlerşirlet patronlarından emir alan memurlarsınız.. Sizlerinde bizlerin yaşadığını yaşacağınız günlerin gelip, sizin gibi zalimlerin Adaletten ( örfi yahut hukuki) korkmaları ve hak yeme cesaretlerinin olmamasını niyaz ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
*_* ~ 7 yıl önce
Önce bir yasak koyarlar. Sonra bazi havayollarindan 'parayi veren düdügü calar' diyerek harac alirlar. Havayollarida bu konuda ayricalikli oldugu icin daha cok müsteri cekerek ''masraflari'' karsilar. Sorusu olan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trump ~ 7 yıl önce
öyle böyle dedik ama adam olması gerekeni ,dost işi düşman işi demeden uygulamış demekki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Etkili çihazlar ~ 7 yıl önce
Kim sattı ? Hangi ülke üretimi.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 7 yıl önce
Ne fark eder? ABD ucuslarinin ABD veya Alman yapimi tomografi cihazlari kanali ile daha emniyetli olmasindan, THY'nin kaybettigi itibarin kismen geri gelmesinden kim sikayetci olabilir ki?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000