23 Ocak 2014, Perşembe 16:06:51

ARTIK ORASI DA "YEŞİL HAVALİMANI"

Milas Bodrum Havalimanı, Yeşil Havaalanı (Green Airport) Projesi kapsamında yürüttükleri çalışmalar sonucu, "yeşil kuruluş" unvanı almaya hak kazandı.

SHGM tarafından başlatılan Yeşil Kuruluş ''Green Company'' Projesi’nin gerektirdiği koşulları yerine getiren Milas Bodrum Havalimanı, SHGM'ne sertifika başvurusunda bulundu. Yapılan inceleme sonucunda; bu havalimanımıza ''Yeşil Kuruluş (Green Company) Sertifika''sı verildi.

Bu sertifika ile havalimanı SHGM’ce belirlenmiş logoyu kullanma imkânına kavuştu. Ayrıca havalimanına SHGM’ye ödenecek yetki belgesi, ruhsat, sertifika gibi izin belgelerinin temdit ücretlerinde %20 indirim hakkı tanınmış oldu. Daha da önemlisi anılan havalimanları yeşil kuruluş olmak  için gerekli olan koşulları yerine getirmekle; çevreye ve insan sağlığına daha uygun hizmet standardına ulaştılar.

Milas Bodrum Havalimanı Mülki İdare Amirliği'nden yapılan açıklamada, "Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu gururlu haberi tüm dostlarımızla paylaşmaktan onur duyarız" denildi.

ARTIK ORASI DA "YEŞİL HAVALİMANI"

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000