14 Nisan 2009, Salı 13:24:05

ANKARA'DA KRİTİK ZİRVE

SHGM, yaklaşan yaz sezonu öncesinde havayolu şirketlerinin eksikliklerini ve hatalarını rapor etti. Hazırlanan rapordaki bulgular, havayolu şirketlerinin yöneticilerine Ankara’daki zirvede tek tek sorulacak.
  • HEPİNİZ YURT DIŞINDA EĞİTİM ALAN POST HOLDER DİYE ADLANDIRILAN ARKADAŞLAR ....ŞİMDİ BU TOPLANTIDA SİZLER Mİ GERÇEKLERİ ANLATACAKSINIZ YOKSA SHGM MÜ ANLATACAK...HEPİNİZ KENDİ KENDİNİZİ ALTADMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ...BİLİNEN KÖYÜ TEKRAR GÖSTERMEYE ÇALIŞMAK NAFİLE....HEPİNİZ KENDİŞİRKETLERİNİZDEKİ DURUMU GÖZDEN GEÇİRİN KAFİDİR. BOŞUNA DEVLETİN PARALARINI TOPLANTILARDA HARCAMAYIN ...
  • Duydun mu "cin Ali"? Bu toplantıya da katılmazsan, bozuk motorların yüzünden yediğin cezaların ardı gelecek. Belki bu sayede "diklenmeden dik duran adam gibi adamlar"ın vebalini almaktan vazgeçersin!

Başkent Ankara, 17 Nisan Cuma günü Türk sivil havacılık sektörü temsilcilerinin geniş katılımlı toplantısına ev sahipliği yapacak. Toplantının gündem maddesi ise havayolu şirketlerinin eksikleri ve yapılması gerekenler…

 

Toplantı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün Ankara’nın Emek semtindeki merkez binasında bulunan DLH salonunda yapılacak.

 

SHGM Genel Müdürü Ali Arıduru’nun bütün havayolu şirketlerinin genel müdürlerini ve post holder kadrosunu eksiksiz Ankara’daki toplantıda istediği öğrenildi.

 

Toplantıya sektörden toplam 96 yöneticinin davet edildiği ve gelmeyen yöneticilerin SHGM’nin kara listesine gireceği bildirildi.

 

Ankara’daki bu kritik toplantıda havayolu şirketleri yöneticilerinin çok sert dille uyarılacağı, eksiği bulunan havayollarının bu eksiklerinin tek tek ortaya konulacağı ve gerekli tedbirleri en kısa süre içerisinde almasının isteneceği kaydedildi.

 

Yaklaşan yaz sezonu öncesinde Ankara’daki bu zirvede yaşananların ayrıntıları toplantıdan sonra AirportHaber’e olacak.

UYARI

ANKARA'DA KRİTİK ZİRVE

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
HEPİNİZ YURT DIŞINDA EĞİTİM ALAN POST HOLDER DİYE ADLANDIRILAN ARKADAŞLAR ....ŞİMDİ BU TOPLANTIDA SİZLER Mİ GERÇEKLERİ ANLATACAKSINIZ YOKSA SHGM MÜ ANLATACAK...HEPİNİZ KENDİ KENDİNİZİ ALTADMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ...BİLİNEN KÖYÜ TEKRAR GÖSTERMEYE ÇALIŞMAK NAFİLE....HEPİNİZ KENDİŞİRKETLERİNİZDEKİ DURUMU GÖZDEN GEÇİRİN KAFİDİR. BOŞUNA DEVLETİN PARALARINI TOPLANTILARDA HARCAMAYIN ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Duydun mu "cin Ali"? Bu toplantıya da katılmazsan, bozuk motorların yüzünden yediğin cezaların ardı gelecek. Belki bu sayede "diklenmeden dik duran adam gibi adamlar"ın vebalini almaktan vazgeçersin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000