19 Ağustos 2011, Cuma 07:55:26

ADETA YOLCU AKIYOR

Ramazan Bayramı tatili öncesinde havayolu şirketleri Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden ek sefer talebinde bulunmaya başladı.
  • ÖZEL ŞİRKETLER SLOT İSTESE SHGM VERMEZ. THY İSTEDİĞİ GİBİ ALABİLİYOR. HALA THY'NİN ÖZELLEŞTİRİLDİĞİNİ İDDİA EDENLERE DUYURULUR.
  • yetkililerin Isparta için sefer saati değişikliğini düşünmelerini istiyoruz. 25 .koltuk satıldıktan sonra 26.yolcu uçakta yer yok şeklinde görüyor.thy veya anadolu jet sitelerinde uyarı veya yönlendirme bulamıyoruz.sefer gerçekleştiğinde uçakta yer olduğu bilgisini alıyoruz. teşekkürler
Türk Hava Yolları Ramazan Bayramı tatilinde gidiş seferlerinin yoğun olduğu 27-30 Ağustos 2011 tarihleri arasında Bodrum'a 17, Dalaman'a 9, Antalya'ya 6, Trabzon'a 3 sefer ek sefer yapacak. Dönüşlerin yoğun olacağı 31 Ağustos-4 Eylül 2011 tarihleri arasında da Bodrum'a 11, Kuveyt'e 3, Dalaman ve Antalya'ya 10'ar, Trabzon'a 5, Kıbrıs'a 4, Adana ve İzmir'e birer ilave sefer düzenleyecek. 
 
Borajet'in Bayram tatili döneminde özellikle Edremit, Mykonos, Gökçeada, Gazipaşa, Çanakkale, Balıkesir ve Batum-Hopa ile Siirt, Isparta, Kayseri, Tokat ve Sivas seferleri yoğun talep görüyor. Şirket, Edremit ile Sabiha Gökçen Havaalanı arasında çarşamba, cuma ve pazar günleri ek sefer düzenleyecek.
ADETA YOLCU AKIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ÖZEL ŞİRKETLER SLOT İSTESE SHGM VERMEZ. THY İSTEDİĞİ GİBİ ALABİLİYOR. HALA THY'NİN ÖZELLEŞTİRİLDİĞİNİ İDDİA EDENLERE DUYURULUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yetkililerin Isparta için sefer saati değişikliğini düşünmelerini istiyoruz. 25 .koltuk satıldıktan sonra 26.yolcu uçakta yer yok şeklinde görüyor.thy veya anadolu jet sitelerinde uyarı veya yönlendirme bulamıyoruz.sefer gerçekleştiğinde uçakta yer olduğu bilgisini alıyoruz. teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000