21 Ocak 2009, Çarşamba 17:39:59

139.HANKOK Toplantısı Gaziantep’de yapıldı…

Hava Nakliyatını Kolaylaştırma Komitesi (HANKOK) 139. Toplantısı, 16 Ocak 2009 tarihinde Gaziantep Havaalanı’nda gerçekleştirildi.

SHGM Genel Müdür Yardımcısı Haydar YALÇIN’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Havaalanları Daire Başkanı M. Cemil ACAR, Güvenlik Daire Başkanı İrfan KAYA, DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Funda OCAK, İşletme Daire Başkanı Fazlı ŞAL, çeşitli havaalanlarının başmüdürlerinin yanı sıra İstanbul, Antalya ve Gaziantep Havalimanı Mülki İdare Amirleri ile sektör temsilcileri katıldı.

Toplantıda,  bir önceki toplantıda alınan kararların son durumu ve son toplantıdan bugüne kadar geçen sürede Sivil Havacılık Genel Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalara ilişkin Başkan Raporu katılımcılara sunuldu. Toplantı gündemi kapsamında sırası ile Kargo, Temsil ve Gözetim, Güvenlik/Kolaylıklar, Terminal İşletmeciliği/Yer Hizmetleri ve diğer konulara ilişkin maddeler ele alındı.

Havacılık ile ilgili konuların tartışıldığı ve ileriye dönük çözümlerin paylaşıldığı HANKOK Toplantısı,  66 kişinin iştiraki ile gerek katılım gerekse alınan kararlar bakımından oldukça verimli geçerken,  140. HANKOK Toplantısı’nın da daha sonra belirlenecek bir yer ve tarihte yapılmasına karar verildi.

139.HANKOK Toplantısı Gaziantep’de yapıldı…

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000