16 Nisan 2013, Salı 08:05:23

SIRA BURSA HAVAYOLLARI'NDA...

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ağırlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, deniz otobüsü ve deniz uçağı hizmetlerinin ardından sıranın Bursa Hava Yolları'na geldiğini açıkladı.
  • Kesinlikle ve kesinlikle yunuseli ne yapılıp ne edilip açılması lazım işin özü bu çünkü adam yenişehire gelecek 1 saat yol, yenişehir havalimanına uçağın kalkmasına 1 saat kala gelmek zorunda etti 2 saat, yarım saatte uçak hazırlık deseniz toplam 2,5 saat kusura bakmayın ama istanbul bursaya 2,5-3 saat. Amaaa yunuseli açılsa şehiriçinde 15 dk yarım saatte önce gelseniz etti toplam 45 dk şimdi hesabını siz yapın 2,5 saat nerdeee 45dk nerde harçanan emeğemi yanarsınız oralara yakılan yakıtamı yoksa onca geçen zamanamı Bursa havayollarının kurtuluşu ne yapıp edip yunuseli havaalanını faaliyete geçirmektirrrrr. Eyyy BAŞKANIM NE YAP NE ET YUNUSELİYİ AÇÇÇ HALK BUNU İSTİYORRR. VE KOY UFAK UÇAKLARDAN İSTANBUL-İZMİR-ANKARA-ANTALYA BAK NASIL İŞLİYORRR SAYGILAR.
  • Başkanın daha önceki açıklamalarında antalya kıbrıs ve balkan ülkelerine önem vereceğini söyledi. Yeni istanbul izmir otobanı faliyete geçtiği zaman bursalıların sabiha gökçene ulaşımı ortalama 1 saat olacak.Bursadan yenişehire gitmek te 1 saat Sabiha gökçenin uçuş ağı çok geniş ve çok noktaya uçma imkanı varken niye yenişehiri tercih edilsinki.
  • Bursali pilot ila istanbula ucmasi gerekmiyor ucsun Kahramanmarasa, Adanaya Vana Diyarbakira, Trabzona
  • Bursa havayolları fiyaskoyla biter, yenişehir havalimanından hiç bişi olmaz , sabiha gökçen burnumuzun dininde, size önerim yunuseli havalimanını ulaşıma açın, istanbul bursa arası küçük uçaklarla seferler başlasın hatta ankara izmir bırakın hayalleri gerçeğe bakın
  • Değerli başkan kısaca deniz otobüsü seferleriniz çok yerinde, diyecek lafım yok, tekelleşmeyi önlediniz. Gemlik seferleriniz SeaBird'e kaldıysa tek bacağınız çukurda demektir ama 19 para babasını her şekilde doldurabilirsiniz ama bir yere kadar. Bursa hava yolları hayalden öteye geçemez, kurulsa da yürütemezsiniz, belediye otobüsü işletmeye benzemez havacılık, kanla yazılmıştır! Bursa'da potansiyel var gibi gözükür ama iş bilet almaya gelince herkes tısslar, alternatiflere bakar. Yıllarca heryere uçtuk, Bursa'da havalimanı hep vardı da ne oldu? Önce yakın tarihi bir inceleyin, THY vs ne yaptı?
  • ne hava yoluymuş arkadaş yıllardır haber oluyo ama hala tık yok
  • BEKLIYORUZ DORT GÖZLE AÇILMANI BURSA HAVAYOLLARI HADİ BAKALIM...
  • Bölgesel havaciligin gelismesi adina co olumlu buluyorum. Bursa'yi Türkiye icinde diger yerlere ve yurtdisindaki bir kac noktaya baglayabilirler. Bursa - Filibe, Bursa-Münih ve Münih icin codeshare anlasmalari ile diger noktalardan yolculari getirmeleri, özellikle yaz sezonunda ulasimi kolaylastiracaktir.
  • Tabi tabi,buyurun gelin sizde.....Akil insanlara danışın önce açalım mı açmayalım mı diye şirketi. Al birini vur ötekine. Bursa airlines mış. Kolaymı bu rekabet ortamında tutunmak. Kaç uçakla girişeceksin bu işe ? operasyon maliyetini nasıl çıkartacaksın? Bırakın bu işleri. Bu işleri bilenler yapsın.

Başkan Altepe, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ve beraberindeki heyeti kabul etti. Heykel'deki tarihi başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede misafirlerini Bursa'da yaptıkları çalışmalar konusunda bilgilendiren Başkan Altepe, özellikle ulaşım konusunda tüm sıkıntıların giderilmesine yoğunlaştıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa halkının mağduriyeti üzerine devreye aldıkları deniz otobüsü ve deniz uçağı seferlerinin beklentinin üzerinde olumlu tepki verdiğini ifade etti. Göreve geldikleri tarihten itibaren 'ulaşılabilir Bursa' hedefine yoğunlaştıklarını, metro hattından tramvay hatlarına, köprülü kavşaklardan yeni yollara kadar sayısız hizmeti devreye aldıklarını hatırlatan Başkan Altepe, İstanbul’la deniz ulaşımında yaşanan sıkıntılar üzerine Bursa Deniz Otobüsleri'ni (BUDO) devreye aldıklarını ve İstanbul'la Bursa arasında deniz uçağı seferlerini başlattıklarını anlattı. Deniz otobüsünün 1.5 saatte, deniz uçağının da 18 dakikada İstanbul'a ulaştığını vurgulayan Başkan Altepe, "24 Ocak'ta başladığımız BUDO seferlerinde 2-2.5 ayda 80 bin yolcu kapasitesine ulaştık. İnşallah bu rakam bu ay sonu itibariyle 100 binleri bulacak. Aynı şekilde sea-bird olarak 4 uçuş olarak başlattığımız deniz uçağı seferlerinde de günde 6 uçuşa çıktık. Tüm bu yatırımlardan çok olumlu tepkiler aldık" dedi.

Deniz otobüsü ve deniz uçağı yatırımlarının ihtiyaçları görmesi ve beklenenin üzerinde talep görmesi üzerine Bursa Hava Yolları'na yoğunlaştıklarını ifade eden Başkan Altepe, "İnşallah Bursa'nın kent dinamikleriyle birlikte çıktığımız bu yolda da kısa zaman sonra mutlu sona ulaşacağız. Bursa Hava Yolları'nı kurarak, başta Bursa sanayicileri ve işadamları olmak üzere halkın bu alanda yaşadığı sıkıntıları gidermek için düğmeye basmış olacağız" diye konuştu.

Başkan Altepe, DP heyetinin ziyareti sırasında Bursa'da üretilen ve Türkiye'nin yüzde 100 yerli ilk tramvayı unvanını alan İpekböceği'ne de değindi. Bursa'nın dışarıdan 'kendi ihtiyaçlarını kendisi gören bir kent’ olarak bilindiğini, bu yüzden de belirlenen konularda tüm üretimleri öz kaynak ve imkanlarla kendilerinin gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Altepe, İpekböceği'ni de yine Bursa'nın öz sermayesi ve alt yapısıyla üretmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Üretimin Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle özel bir firma tarafından gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan Altepe, "İnşallah İpekböceği'nin ilk örnekleri Haziran ayı itibariyle Bursa sokaklarında dolaşmaya başlayacak. İşte o zaman Türkiye, yapılan üretimin gerçek değerini görmüş, test etmiş olacak. Teknoloji yoğunluklu bu üretim, Bursa'nın adeta yüz akı konumunda. Türkiye yerli otomobili tartışırken; bunun çok daha üzerinde, nitelikli yoğun teknolojiyle üretilen araçların çıkması gerçekten kayda değer. Ülkemiz açısından gurur verici. Bu nedenle ayrıca mutluyuz" şeklinde konuştu.
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, sanayisiyle ülke gündeminde öne çıkan Bursa'nın kendi tramvayını üretmiş olmasının gurur verici bir hadise olduğunu ifade etti. Bu tür işlerde gerekli talep oluşturulduğunda üretimin de peşinden geldiğini vurgulayan Uysal, "Bu olay, Bursa'nın alt yapısıyla her türlü üretimini gerçekleştireceğinin açık bir göstergesidir. Gayretlerinden ve taşıdığı vizyondan dolayı Başkan Altepe'yi gerçekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Başkan Altepe, ziyaretin anısına DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'a kılıç kalkan plaketi ile Bursa'ya has hediyeler verdi.

SIRA BURSA HAVAYOLLARI'NDA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

havacı ~ 11 yıl önce
Kesinlikle ve kesinlikle yunuseli ne yapılıp ne edilip açılması lazım işin özü bu çünkü adam yenişehire gelecek 1 saat yol, yenişehir havalimanına uçağın kalkmasına 1 saat kala gelmek zorunda etti 2 saat, yarım saatte uçak hazırlık deseniz toplam 2,5 saat kusura bakmayın ama istanbul bursaya 2,5-3 saat. Amaaa yunuseli açılsa şehiriçinde 15 dk yarım saatte önce gelseniz etti toplam 45 dk şimdi hesabını siz yapın 2,5 saat nerdeee 45dk nerde harçanan emeğemi yanarsınız oralara yakılan yakıtamı yoksa onca geçen zamanamı Bursa havayollarının kurtuluşu ne yapıp edip yunuseli havaalanını faaliyete geçirmektirrrrr. Eyyy BAŞKANIM NE YAP NE ET YUNUSELİYİ AÇÇÇ HALK BUNU İSTİYORRR. VE KOY UFAK UÇAKLARDAN İSTANBUL-İZMİR-ANKARA-ANTALYA BAK NASIL İŞLİYORRR SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bursa ~ 11 yıl önce
Başkanın daha önceki açıklamalarında antalya kıbrıs ve balkan ülkelerine önem vereceğini söyledi. Yeni istanbul izmir otobanı faliyete geçtiği zaman bursalıların sabiha gökçene ulaşımı ortalama 1 saat olacak.Bursadan yenişehire gitmek te 1 saat Sabiha gökçenin uçuş ağı çok geniş ve çok noktaya uçma imkanı varken niye yenişehiri tercih edilsinki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahramanmarasli ~ 11 yıl önce
Bursali pilot ila istanbula ucmasi gerekmiyor ucsun Kahramanmarasa, Adanaya Vana Diyarbakira, Trabzona

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursalı pilot ~ 11 yıl önce
Bursa havayolları fiyaskoyla biter, yenişehir havalimanından hiç bişi olmaz , sabiha gökçen burnumuzun dininde, size önerim yunuseli havalimanını ulaşıma açın, istanbul bursa arası küçük uçaklarla seferler başlasın hatta ankara izmir bırakın hayalleri gerçeğe bakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
General ~ 11 yıl önce
Değerli başkan kısaca deniz otobüsü seferleriniz çok yerinde, diyecek lafım yok, tekelleşmeyi önlediniz. Gemlik seferleriniz SeaBird'e kaldıysa tek bacağınız çukurda demektir ama 19 para babasını her şekilde doldurabilirsiniz ama bir yere kadar. Bursa hava yolları hayalden öteye geçemez, kurulsa da yürütemezsiniz, belediye otobüsü işletmeye benzemez havacılık, kanla yazılmıştır! Bursa'da potansiyel var gibi gözükür ama iş bilet almaya gelince herkes tısslar, alternatiflere bakar. Yıllarca heryere uçtuk, Bursa'da havalimanı hep vardı da ne oldu? Önce yakın tarihi bir inceleyin, THY vs ne yaptı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasas ~ 11 yıl önce
ne hava yoluymuş arkadaş yıllardır haber oluyo ama hala tık yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVCI ~ 11 yıl önce
BEKLIYORUZ DORT GÖZLE AÇILMANI BURSA HAVAYOLLARI HADİ BAKALIM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olumlu ~ 11 yıl önce
Bölgesel havaciligin gelismesi adina co olumlu buluyorum. Bursa'yi Türkiye icinde diger yerlere ve yurtdisindaki bir kac noktaya baglayabilirler. Bursa - Filibe, Bursa-Münih ve Münih icin codeshare anlasmalari ile diger noktalardan yolculari getirmeleri, özellikle yaz sezonunda ulasimi kolaylastiracaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 11 yıl önce
Tabi tabi,buyurun gelin sizde.....Akil insanlara danışın önce açalım mı açmayalım mı diye şirketi. Al birini vur ötekine. Bursa airlines mış. Kolaymı bu rekabet ortamında tutunmak. Kaç uçakla girişeceksin bu işe ? operasyon maliyetini nasıl çıkartacaksın? Bırakın bu işleri. Bu işleri bilenler yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olumsuz ~ 11 yıl önce
beğenmedim diye işaretlemek yanlış olur , temenni olarak inşallah olur diyelim ama bu ortam için iş biraz zor gibi görünüyor ya.
KAYİLE ALINMAYAN ~ 11 yıl önce
Ben onu bunu bilmem bildiğim bir şey varki oda bu alemde ORHAN FERDİ MSÜLÜM

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000