04 Kasım 2012, Pazar 10:04:48

HALİÇ-GÖLBAŞI UÇUŞLARI İÇİN HAZIRLAR

Yaz sezonunda deniz uçakları ile Alaçatı ve Bozcaada seferleri gerçekleştiren Seabird Havayolları, Ankara Gölbaşı uçuşları için hazırlıklarını tamamladı.
  • mogan gölünde yaşayan 60.000 kuş var, ticarileşmek için bir yeri de mahvetmeyin be!
  • Bu kadar yatırımcıyla bu kadar borç :))) gerçekten büyük başarı. Tebrikler...
  • Airport haberde daha önce bu şirketle ilgili çıkan haberler ve bu haberlere yazılan yorumlar çok idalı yazılardı SHGM'ne duyuru niteliğindeydi ve uçuşları durdurulmuştu heralde gerekli düzenlemeler yapıldı uçuş müsadeleri verildi heralde yolcuları artık mağdur etmezler inşallah. bi konuda bu şirketin sahibi sn.arusan mıdır 8-10 tane yatırımcı mıdır bu kadar yatırımcıyla piyasaya bu kadar borç nerden var çok düşündürücü ve sürekli basında seabird şuraya buraya uçuyo diye haberler çıkıyo ama malesef normal seferlerini uçamıyolar. Sn.KIDIK size güvenimiz var bu konuları aydınlatın lütfen güvenilir haberlerinizin devamını bekliyoruz.
  • Yazın neyse de kışın sıkıntı olabilir rötar yada sürekli iptaller yaşanır mı bilmiyorum yazın bile operasyonlarını doğru düzgün yapılamadığıyla ilgili sürekli burdan haberleri okuduk.Taa Esenboğa'ya gidileceğine Gölbaşı kısmen şehre daha yakın o sebeple iyi iş birde Ankara'da Mogan'a ve haliç'e inip benim gibi günübirlik uçan biri için direkt Ankara ve İstanbul'da şehrin içine inmek yol zaman kaybının minimuma indirmek güzel.Gölbaşı her sene donan bir göl -17lerde -20lerde suya iniş nasıl olacak bilemiyorum. Pilotları bu gibi koşullarda daha önce deneyimi olduğunu pek düşünmüyorum. SHGM işini iyi biliyordur ince eleyip sık dokuyor bu durumu göz ardı edecek bir kurum değildir.
  • ÖNCE MİLLETE OLAN BORÇLARINI ÖDESİNLER HERKESE BORÇ TAKMAYA BAŞLADILAR.
  • bilet04 Kasım 2012, Pazar 20:22:14 ATA ağabey artık bırak bu işleri seni seviyoruz taktın sende bilete be kardeşim
  • AMAN ALLAHIM HEMEN BILETIMI ALAYIM YOKSA YER BULAMAM HAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BU UCAKLA BOLUYU GECMEK ICIN CESARET ISTER, CANIMI SOKAKDAMI BULDUM HAYDI AYSE FATMA HAYRIYE GÖLBASINA UCUYORUZ, HEMDE SEABIRDLE YASASIN BU AKSAM SEVINCDEN KESIN UYUYAMAM. AMA SIMDI DÜSÜNDÜMDE GÖL DONARSA NE YAPACAGIZ. BULDUM SEABIRDLE DONMAK YOK NEDE OLSA SAYELERINDE TÜRK HAVA YOLLARINDA GECEN BAYRAM BUSINESS UCMUSDUM. HAYATIMDA ILK DEFA 147 TL KARSILIGINDA BUSINESS UCMUSDUM. VALLAHI SÜPERDI
  • Bu uçaklar acil durumlarda normal pistlere inebiliyor mu?
  • uçmayan kalmasın !!!!! yakında (az Kaldı.. ha gayret !) millet işi gücü bırakıp uçacak !!!!
  • Ankara da gole inecek ucaga ihtiyac yok. Dis hatlari kuvvetlendirmeye ihtiyac var. bu nasil baskent? Ulasilamayan yerlere ucsunlar.

Geçtiğimiz yaz ‘deniz uçaklarıyla seferlere’ başlayan Seabird Havayolları, Ankara’ya da uçmaya hazırlanıyor. Yaz sezonunda Alaçatı ve Bozcaada’ya tarifeli seferler düzenleyen Seabird, kış sezonunu verimli geçirmek için İstanbul Haliç-Ankara Gölbaşı arasında sefer gerçekleştirecek. Seabird, önümüzdeki aydan itibaren uçuşlara başlamayı planlarken şirket; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın yanı sıra, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde çıkacak izni bekliyor. Seabird yetkilileri, “Ankara’ya uçmaya hazırız. İstanbul Ankara arasında ciddi bir hava trafiği mevcut. İstanbul Ankara arası, deniz uçağı ile 1 saat 15 dakikaya inecek” şeklinde bilgi verdi.

DENEME YANILMA
 
Seabird Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kürşad Arusan, geçtiğimiz yaz, 2.5 ayda 400 uçuş gerçekleştirdiklerini belirterek, “4 bin yolcu taşıdık. Deniz uçağı, Türkiye’de yeni bir sistem olmasına rağmen yüzde 85 doluluk ile uçuşlarımızı gerçekleştirdik. Ankara destinasyonu, bizim için özelllikle kış aylarında çok önemli. Şu anda 2 uçağımız var. 2013 yazına kadar bu sayı 4’e çıkmış olacak” dedi.
 
YURTDIŞI PLANI
 
Arusan, farklı şehirlere de uçmaya başlayacaklarını belirterek, şunları söyledi: “80’e yakın destinasyona uçmayı planlıyoruz. Yakın yurtdışı destinasyonlara yönelik planlarımız da var. Yunanistan ilk ayağı olabilir. Büyümemizi hem yurtiçi hem de yurtdışı destinasyonlarla sürdürmek istiyoruz.” (Hürriyet)
HALİÇ-GÖLBAŞI UÇUŞLARI İÇİN HAZIRLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

topchu ~ 11 yıl önce
mogan gölünde yaşayan 60.000 kuş var, ticarileşmek için bir yeri de mahvetmeyin be!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
popcu ~ 11 yıl önce
Daha güzel olacak doğaya zarar vermeyecek bakında görün
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bu kadar yatırımcıyla bu kadar borç :))) gerçekten büyük başarı. Tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
BIRÇ YİĞİDİN KAMÇISIDIR
keser döner sap döner ~ 11 yıl önce
Airport haberde daha önce bu şirketle ilgili çıkan haberler ve bu haberlere yazılan yorumlar çok idalı yazılardı SHGM'ne duyuru niteliğindeydi ve uçuşları durdurulmuştu heralde gerekli düzenlemeler yapıldı uçuş müsadeleri verildi heralde yolcuları artık mağdur etmezler inşallah. bi konuda bu şirketin sahibi sn.arusan mıdır 8-10 tane yatırımcı mıdır bu kadar yatırımcıyla piyasaya bu kadar borç nerden var çok düşündürücü ve sürekli basında seabird şuraya buraya uçuyo diye haberler çıkıyo ama malesef normal seferlerini uçamıyolar. Sn.KIDIK size güvenimiz var bu konuları aydınlatın lütfen güvenilir haberlerinizin devamını bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankaralı ~ 11 yıl önce
Yazın neyse de kışın sıkıntı olabilir rötar yada sürekli iptaller yaşanır mı bilmiyorum yazın bile operasyonlarını doğru düzgün yapılamadığıyla ilgili sürekli burdan haberleri okuduk.Taa Esenboğa'ya gidileceğine Gölbaşı kısmen şehre daha yakın o sebeple iyi iş birde Ankara'da Mogan'a ve haliç'e inip benim gibi günübirlik uçan biri için direkt Ankara ve İstanbul'da şehrin içine inmek yol zaman kaybının minimuma indirmek güzel.Gölbaşı her sene donan bir göl -17lerde -20lerde suya iniş nasıl olacak bilemiyorum. Pilotları bu gibi koşullarda daha önce deneyimi olduğunu pek düşünmüyorum. SHGM işini iyi biliyordur ince eleyip sık dokuyor bu durumu göz ardı edecek bir kurum değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçek ~ 11 yıl önce
ÖNCE MİLLETE OLAN BORÇLARINI ÖDESİNLER HERKESE BORÇ TAKMAYA BAŞLADILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
bilet04 Kasım 2012, Pazar 20:22:14 ATA ağabey artık bırak bu işleri seni seviyoruz taktın sende bilete be kardeşim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilet ~ 11 yıl önce
AMAN ALLAHIM HEMEN BILETIMI ALAYIM YOKSA YER BULAMAM HAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BU UCAKLA BOLUYU GECMEK ICIN CESARET ISTER, CANIMI SOKAKDAMI BULDUM HAYDI AYSE FATMA HAYRIYE GÖLBASINA UCUYORUZ, HEMDE SEABIRDLE YASASIN BU AKSAM SEVINCDEN KESIN UYUYAMAM. AMA SIMDI DÜSÜNDÜMDE GÖL DONARSA NE YAPACAGIZ. BULDUM SEABIRDLE DONMAK YOK NEDE OLSA SAYELERINDE TÜRK HAVA YOLLARINDA GECEN BAYRAM BUSINESS UCMUSDUM. HAYATIMDA ILK DEFA 147 TL KARSILIGINDA BUSINESS UCMUSDUM. VALLAHI SÜPERDI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bu uçaklar acil durumlarda normal pistlere inebiliyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kmx ~ 11 yıl önce
acil durum derken denizin yarılması, donması gibi bir şey mi :) şaka şaka normal pistlere de inme özelliği var
konya ~ 11 yıl önce
uçmayan kalmasın !!!!! yakında (az Kaldı.. ha gayret !) millet işi gücü bırakıp uçacak !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akilli olun ~ 11 yıl önce
Ankara da gole inecek ucaga ihtiyac yok. Dis hatlari kuvvetlendirmeye ihtiyac var. bu nasil baskent? Ulasilamayan yerlere ucsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
söylediğni konu ile bu adamların konusunun alakası yok.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000