10 Haziran 2013, Pazartesi 11:25:03

WIZZ AIR GERİ DÖNÜYOR

Türkiye pazarından 2 yıl önce çekilen Macar havayolu şirketi Wizz Air, yeniden Budapeşte-İstanbul seferlerine başlama kararı aldı.
  • adamlar uçar uçmaz iniş takımlarında problem yaşandı büyük talihsizlik, havacılık sizi istemiyor wizzair :)
  • budapest - geneva ucuslarini bitiriyorlar ve bu ucusta kullanilan ucak istanbula yonlendiriliyor, guzel bir hat olacak acaba neden pegasus daha once bu hatti acmak istemedi
  • ist*budapeste arası 4 kışilik bilet satın aldım wizzair den 2011 yılı haziran ayı ıcın ucusları iptal ettiler ne bir mail ne bilgi verdiler paramızı kac ay sonra zorla ıade aldım bumu musterı memnuniyeti
  • vakti zamanında saw dan tk'nın entrikaları nedeniyle çekildiler. çok ilginç bir haber olarak kayıtlara geçmeli?
  • vay be wiz air ıflas etmıstı macar havayolu sırketı bıle yoktu yenıden dogmus demek.thy ıle macarlar ortak bır havayolu kursa adı da hunturk aırlınes olsa nasıl olabılırdı?

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na geçtiğimiz dönemde yaklaşık 6 aylık bir uçuş macerası yaşayan Macar havayolu şirketi Wizz Air, yeniden Budapeşte-İstanbul uçuşlarına başlama kararı aldı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Wizz Air, önümüzdeki Ağustos ayından itibaren Budapeşte-İstanbul arasında haftada karşılıklı 4 sefer düzenleyecek. İstanbul'da yine Sabiha Gökçen Havalimanı'na sefer düzenleyecek olan Wizz Air, 2014 yılının Mart ayından itibaren de  haftanın her günü uçacak.

Wizz Air, 2009 yılı Eylül ayında yapılan görüşmeler sonrası Aralık 2010’da Budapeşte’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na haftada 4 sefer düzenlemeye başlamış ancak 2011 yılının Haziran ayında sürpriz bir şekilde İstanbul uçuşlarını durdurma kararı almıştı. O dönemde tarifeli sefer hakkı olmadığı için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden C tipi denilen charter permi alan Wizzair, sefer yaptığı süre boyunca 16 binden fazla turist taşımıştı.

WIZZ AIR GERİ DÖNÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

kahraman pilot ~ 11 yıl önce
adamlar uçar uçmaz iniş takımlarında problem yaşandı büyük talihsizlik, havacılık sizi istemiyor wizzair :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
budapeste ~ 11 yıl önce
budapest - geneva ucuslarini bitiriyorlar ve bu ucusta kullanilan ucak istanbula yonlendiriliyor, guzel bir hat olacak acaba neden pegasus daha once bu hatti acmak istemedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dengesız şirket ~ 11 yıl önce
ist*budapeste arası 4 kışilik bilet satın aldım wizzair den 2011 yılı haziran ayı ıcın ucusları iptal ettiler ne bir mail ne bilgi verdiler paramızı kac ay sonra zorla ıade aldım bumu musterı memnuniyeti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cinali ~ 11 yıl önce
vakti zamanında saw dan tk'nın entrikaları nedeniyle çekildiler. çok ilginç bir haber olarak kayıtlara geçmeli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elm ~ 11 yıl önce
vay be wiz air ıflas etmıstı macar havayolu sırketı bıle yoktu yenıden dogmus demek.thy ıle macarlar ortak bır havayolu kursa adı da hunturk aırlınes olsa nasıl olabılırdı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
iflas eden MALEV olmasın sakın ? wizz air uçuşlarına hep devam etti avrupa da low coast olarak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000