18 Aralık 2019, Çarşamba 15:15:40

Uçakta olay çıkaran kadın adliyeye sevk edildi

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kıbrıs’a gitmek için kalkış hazırlıkları yapan uçakta "Ben FETÖ’cüyüm, uçağı patlatacağım" diye bağırarak olay çıkaran kadın, polis merkezindeki işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirildi.
  • Üzerine gitmeyin belli ki bi derdi var, aklı yerinde değil. O kadını uçaktan indirene kadar o çakmakları uçağa sokmasına göz yuman kötü niyetli güvenlik personelini içeri atın!
  • Deli, ceza verilmez

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kıbrıs’a gitmek için kalkış hazırlıkları yapan uçakta "Ben FETÖ’cüyüm, uçağı patlatacağım" diye bağırarak olay çıkaran kadın, polis merkezindeki işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirildi. Şüpheli, adliyeye girişi sırasında bir anda kendini yere atarak, "Ben bomba değilim" diye bağırdı.

Kıbrıs’a hareket etmek üzere piste doğru giden bir uçakta sabah saatlerinde panik yaşandı. N.D. isimli kadın, “Ben FETÖ'cüyüm, uçağı patlatacağım. Havalimanında 5 tane bomba var” diye bağırdı. Şahsı görevliler ve uçaktaki diğer yolcular durdurmaya çalışırken, o anlarsa uçaktaki yolcuların cep telefonu kameralarına yansıdı. Gözaltına alınan kadın, polis merkezindeki işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne getirildi.

N.D., polisler eşliğinde adliyeye doğru yürüdüğü sırada bir anda kendini yere atarak, "Ben bomba değilim" diye bağırdı. Polislerin yardımıyla ayağı kalkan kadın, ardından adliyeye girdi.


Uçakta olay çıkaran kadın adliyeye sevk edildi

Yorumlar

Kevser ~ 4 yıl önce
Üzerine gitmeyin belli ki bi derdi var, aklı yerinde değil. O kadını uçaktan indirene kadar o çakmakları uçağa sokmasına göz yuman kötü niyetli güvenlik personelini içeri atın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 4 yıl önce
Şahıs kendi üzerinde 1 adet çakmak taşıyabilir. Güvenlikte bir ihlal yok bilginize.
Gercek ~ 4 yıl önce
Deli, ceza verilmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000