11 Ocak 2013, Cuma 12:42:24

UÇAK VAR MI YOK MU?

Sabiha Gökçen Havalimanı’na indiği ileri sürülen esrarengiz kargo uçağına ilişkin kimseden kesin bir açıklama gelmemesi soru işaretlerini artırdı.
  • Bu kadar flaş haber veriyorsunuz gidip de (airport haber olarak) Sabiha Gökçen'de kontrol edemediniz mi yani böyle bir uçağın olup olmadığını?

Dün erken saatlerde ''Birleşik Arap Emirlikleri’nden İran’a giden ve bir Türk şirketine ait kargo uçağı, teknik nedenlerle İstanbul’daki Sabiha Gökçen Havaalanı’na acil indi'' haberi hakkında, geçen 24 saatlik zaman diliminde resmi bir açıklama yapılmaması kafaları karıştırdı. Bu süre zarfında havalimanında otorite konumundaki HEAŞ ve Gümrük Müdürlüğü yetkililerinden uçağın varlığını reddeden bir açıklama yapılmadı. Konunun Dışişleri Bakanlığı'na intikal etmiş olması ve kurumlara açıklama yapılmaması yönünde telkinde bulunulduğu iddiası giderek kuvvetleniyor.


Benzer durumlarda gerekli açıklama kısa sürede yapılırken bu konu hakkında hala net bir bilgi verilmemesi uçağın varlığı hakkındaki şüpheleri arttırırken, açıklama yapacak bir yetkili bulunamaması da taşınan kargonun ne olduğu sorularını akla getiriyor.
 

UÇAK VAR MI YOK MU?

Yorumlar

airport haber ~ 11 yıl önce
Bu kadar flaş haber veriyorsunuz gidip de (airport haber olarak) Sabiha Gökçen'de kontrol edemediniz mi yani böyle bir uçağın olup olmadığını?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000