23 Ocak 2010, Cumartesi 07:25:15

Türkiye'nin en büyük havalimanı oteli açıldı

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı oteline kavuştu...
  • Haydaaaa. Bir oetli eksik SG nin. Herşey bitti otel eksik kalmış. Bırakın AHL ye özenmeyi. Kendiniz olsun. Kargo meydanı olun.
  • SAW cılar istastistiklere takmışlar galiba :) İstatistikler türkiyedeki işsizlik oranını da gösteriyor. Doğru mu ? Hem otelin istatistikle ne alakası var ? Gelen giden yolcu belli. Low cost. Bunların hangisi otelde kalır. İlla cevap vermek için yazı yazmayın çok komik oluyorsunuz. Bırakın bu işleri siz kargo uçaklarınla uğraşın. Otelde istemez yemek de...
  • http://www.dhmi.gov.tr/istatistik.aspx Kapak olsun, hadi gidip biraz serinleyin. Sabiha Gökçen size daha çok fenalık geçirtecek :)
  • Ne oteli bu ? Kim kalacakmış ? Transit yolcular mu ? Güldürmeyin adamı. Lowcost meydanda otelde kim kalır. Aşağıya biri yazmış. Anadoludan gelen tüccarlar. Onlarda yer bulamazlarsa...
  • bree cahiller bree kıskançlar nedir bu çekememezlik.okuma yazmanızdamı yok.Açın, bakın bakalım DHMİ resmi internet sitesinin istatistik başlıklı bölümünde SAW kaçıncı sırada.Pisti pist değilmiş...Ayda bir kaç tane uçağın pist dışına çıktığı meydan burasımı? yoksa başka bir meydanmı?Ne yaklaşmasında hayır varmış nede başka bir şeyinde...Kafanız çalışsa ,havacılıktan zerre kadar bilginiz olsa sallamaz,kıskançlık ve yalakalık olsun diye yazılar yazmazsınız.Siz istediğiniz kadar karalayın,olumsuz yazın.GÖKÇEN büyümeye devam ediyor....
  • Herşey tamam bir otel eksik yani... Önce adam gibi hizmet verin sonra da otelcilik yaparsınız. Kim kalacaksa artık ? Anadolu yakasına mal getiren tüccarlar mı kalacak ? Yazıdan öyle anlıyorum.
  • pisti pist değil,yaklaşması yaklaşma değil..meydan işletmesi rezalet.. 7 yıldızlı otel açsanız ne olur?!..
  • Güzel kardeşim izmitte bir sürü adam gibi otel var. Kim kalır havaalanında. ?
  • SGH Oteli şu anda firmamızın yurtdışından gelen misafirlerinin konaklaması için kullanılmaya başlanmıştır.Anadolu tarafında böyle üst düzey hizmet veren otelin açılmasını memnuniyetle karşıladık.Yorumlardan anladığımız kadarı ile otelin havayolları personelinin konaklaması için açıldığı düşünülmektedir.Ancak Anadolu yakasının Pendik'in doğusundaki işyerlerinin misafirleri için uygun bir çözüm olduğunu düşünüyoruz.
  • Ne kadar ölü bir yatırım. Kim kalacak bu otelde ? Yolcular kalmaz. Mürettebat kalmaz. Gözden uzak diye kaçamak yeri olabilir. Başka ne işe yarar. AHL ye özenmişler yine.

Kara ve hava tarafından ayrı gi-rişleri olan 4 katlı İstanbul Sabiha Gökçen (ISG) Airport Hotel de, 2 adet engelli odası olmak üzere, 116 standart oda, 12 süit oda bulunuyor. ISG Airport Hotel’de, şirket yemeklerinden, toplantılarına kadar iş dünyasından birey ve kurumların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak üzere, farklı büyüklüklerde 5 adet toplantı salonu bulunuluyor. Türkiye’nin en büyük havalimanı butik oteli olan ISG Airport Hotel’in hava tarafında konaklama yapmak isteyenler için, havayolu şirketinden uçağa biniş kartlarını almış olmaları ve pasaport kontrolünden geçmeleri gerekiyor.

Türkiye

Türkiye'nin en büyük havalimanı oteli açıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
Haydaaaa. Bir oetli eksik SG nin. Herşey bitti otel eksik kalmış. Bırakın AHL ye özenmeyi. Kendiniz olsun. Kargo meydanı olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW cılar istastistiklere takmışlar galiba :) İstatistikler türkiyedeki işsizlik oranını da gösteriyor. Doğru mu ? Hem otelin istatistikle ne alakası var ? Gelen giden yolcu belli. Low cost. Bunların hangisi otelde kalır. İlla cevap vermek için yazı yazmayın çok komik oluyorsunuz. Bırakın bu işleri siz kargo uçaklarınla uğraşın. Otelde istemez yemek de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
http://www.dhmi.gov.tr/istatistik.aspx Kapak olsun, hadi gidip biraz serinleyin. Sabiha Gökçen size daha çok fenalık geçirtecek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne oteli bu ? Kim kalacakmış ? Transit yolcular mu ? Güldürmeyin adamı. Lowcost meydanda otelde kim kalır. Aşağıya biri yazmış. Anadoludan gelen tüccarlar. Onlarda yer bulamazlarsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bree cahiller bree kıskançlar nedir bu çekememezlik.okuma yazmanızdamı yok.Açın, bakın bakalım DHMİ resmi internet sitesinin istatistik başlıklı bölümünde SAW kaçıncı sırada.Pisti pist değilmiş...Ayda bir kaç tane uçağın pist dışına çıktığı meydan burasımı? yoksa başka bir meydanmı?Ne yaklaşmasında hayır varmış nede başka bir şeyinde...Kafanız çalışsa ,havacılıktan zerre kadar bilginiz olsa sallamaz,kıskançlık ve yalakalık olsun diye yazılar yazmazsınız.Siz istediğiniz kadar karalayın,olumsuz yazın.GÖKÇEN büyümeye devam ediyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Herşey tamam bir otel eksik yani... Önce adam gibi hizmet verin sonra da otelcilik yaparsınız. Kim kalacaksa artık ? Anadolu yakasına mal getiren tüccarlar mı kalacak ? Yazıdan öyle anlıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pisti pist değil,yaklaşması yaklaşma değil..meydan işletmesi rezalet.. 7 yıldızlı otel açsanız ne olur?!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Güzel kardeşim izmitte bir sürü adam gibi otel var. Kim kalır havaalanında. ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SGH Oteli şu anda firmamızın yurtdışından gelen misafirlerinin konaklaması için kullanılmaya başlanmıştır.Anadolu tarafında böyle üst düzey hizmet veren otelin açılmasını memnuniyetle karşıladık.Yorumlardan anladığımız kadarı ile otelin havayolları personelinin konaklaması için açıldığı düşünülmektedir.Ancak Anadolu yakasının Pendik'in doğusundaki işyerlerinin misafirleri için uygun bir çözüm olduğunu düşünüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne kadar ölü bir yatırım. Kim kalacak bu otelde ? Yolcular kalmaz. Mürettebat kalmaz. Gözden uzak diye kaçamak yeri olabilir. Başka ne işe yarar. AHL ye özenmişler yine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000