08 Şubat 2010, Pazartesi 10:41:21

TAILWIND YENİ UÇAĞINI GETİRDİ

Mayıs 2009 tarihinde uçuşlarına başlayıp daha sonra imzaladığı uçak anlaşmalarıyla adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin en genç havayolu Tailwind, dördüncü uçağını Türkiye’ye getirdi.
  • Yeni uçaklari hayirli ugurlu olsun, umarim ki su an planladiklari uçuslar daha sonra sirket iflaslari yüzünden iptal olmaz. (Örnek : Düsseldorf merkezli Toursell sirketi, ...)
  • Tüm Tailwind camiasına başarılarının devamını diliyorum
  • Böyle gelişmelere ihtiyacimiz var. Tüm sivil havacilik bu hizla buyumeye devam eder insallah.
  • Tum Tailwind Ailesine yeni ucaklari hayirli olsun.Emniyetli Ucuslar dilerim. Tahir Gorgulu

 Tailwind’in anlaşmasını imzaladığı beşinci uçağı ise Mayıs ayı başında İstanbul’da olacak.

2009 yılında dünya genelinde yaşanan krize rağmen Türk sivil havacılık sektörü yeni getirdiği uçaklarla güven kazanmıştı. Filolarını büyütmeye devam eden özel havayolları, 2010 yılında da aynı hızını koruyacak gibi görünüyor. 2009 yılının Mayıs ayında sivil havacılık sektörüne başarılı bir giriş yapan Tailwind Havayolları filosuna bir uçak daha kattı.

2010 yılının planlamalarını yapan havayolunun dördüncü uçağı 5 Şubat 2010 tarihinde akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. ILFC firmasından kiralanan Boeing 737-400 tipi uçağın teknik kabulü Tailwind Havayolları’nın mühendisi Eray Kurum ile teknisyenler Necdet Yilmaz ve Hasan Satılmış tarafından Amerika’da gerçekleştirilen kontrollerden sonra yapıldı. Ve Tailwind’in yeni uçağı sırasıyla Amerika’nın Seattle, Kanada’nın Montreal ve İzlanda’nın Keflavik şehirleri üzerinden İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi. İstanbul’da yapılacak son teknik kontrollerin ardından uçuşlarına başlayacak olan uçağın tescili TC-TLD olarak belirlendi.

Türk ve İngiliz ortaklı olan Tailwind Havayolları’nın yatırımları bununla da sınırlı kalmayacak. Planlı bir şekilde büyüyen havayolunun bir sonraki uçağı ise 2010 yılının Mayıs ayı başında İstanbul’da olacak. Böylece yeni uçaklarla birlikte 840 kişilik koltuk kapasitesine ulaşacak olan Tailwind’in bir sonraki planları arasında ise 2 adet Boeing 737-800 getirmek var.

TAILWIND YENİ UÇAĞINI GETİRDİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Yeni uçaklari hayirli ugurlu olsun, umarim ki su an planladiklari uçuslar daha sonra sirket iflaslari yüzünden iptal olmaz. (Örnek : Düsseldorf merkezli Toursell sirketi, ...)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tüm Tailwind camiasına başarılarının devamını diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle gelişmelere ihtiyacimiz var. Tüm sivil havacilik bu hizla buyumeye devam eder insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tum Tailwind Ailesine yeni ucaklari hayirli olsun.Emniyetli Ucuslar dilerim. Tahir Gorgulu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000