16 Haziran 2009, Salı 08:18:38

Sun D'or, İstanbul uçuşlarına başlıyor

İsrail`in önde gelen hava yolu şirketlerinden Sun D`or Havayolları, Tel Aviv-İstanbul seferlerine 23 Haziranda başlayacak.
  • ifademi değiştiriyorum, yahudilerden "tüm dünya" hatta tüm "evren" bıktı artık.. dünyadaki pek çok pisliğin altında siyonistlerin olduğunu herkes biliyor ama bir siz bilmiyorsunuz galiba. sonuçta yahudilerin çok büyük bir kısmı da bu herifleri desteklediğine göre.. neyse ya fazla söze gerek yok yakın zamanda anlayacaksınız zaten hanyayı konyayı..
  • saygili ol rumuzlu yazan sevgili arkadasim, Allahtan saygiyi ve haddi senden ogrenmiyecegim. milletin kac defa uctugundan sana ne, sen hayatinda ucagi hic gormedin galiba. hangi havalimani ve otel personeli yaka silkiyormus? kafadan atarak ahkam kesilmez, haddini bil diyerek sanal ortamda erkeklik yapilmaz. hangi milletin evladi oldugun konusunda da yorum yapmiyayim.
  • Saygılı ol diyen Orta Asya steplerinden gelipte bana Avrupa-Asyasında Vatanseverlik nakaratları yapma İsraile uçulup uçulmadığıda okadar önemli değil sen Avrupa-Asyasında İstanbuldan Erzuruma yada İzmire yada Samsuna kaç defa uçtun sanki çok uçan gibi konuşuosun Gelelim Yahudi yolculardan esnafın bıkmışlığına Türk yolculardanda yabancı Havayolu Şirketleri ve Havaalanları bıktı neden istenmeyen insan topluluk yada Ülke ilan ediliyor Türkiye.Senin gibi düşünen Özgürlük adında elini kolunu sallayıp olay çıkaran çalışmaya gittiği yerlerde sorun olanlar yüzünden Türkiyemi suçlu Unutma Kazakistanda Yahudi değil Türk işçiler dövüldü çok uslu durup kadınlara sarktığı için hemde Türk yurdunda 2.yorumu yazan arkadaşa katılıyom Bizi rahat bırakın.
  • Bu Israil kokenli havayolu sirketlerinin cok siki guvenligi olur sonra kendi adamlari havaalanlarida ellerini kollarini salliyarak gezerler check in yaparken kendi clean area larina kimseyi sokmazlar,kisacasi bu insanlar guvenligi en ust duzeyde tuttuklari icin illahlah dedirtmislerdir bircok havalimanlarinda.
  • o azınlık olan vatandaş kaç kere israile uçmuş acaba merak ettim. sen önce bir uç, o yolcuların davranışlarını ve tavırlarını gör ondan sonra konuş. burada olay o kişilerin yahudi olmasından ziyade istisnasız tüm sektörün bu insanlardan yaka silkiyor olmasıdır (havalimanı personelinden tut, otel personeline kadar). sen abuk subuk tespitler yapmadan önce bunlarda gerçek payı var mı onu bir araştır yahudi vatandaş. sizi orta çağda bizans'tan, Endülüs'te ispanyollardan ve en nihayetinde 2. Dünya savaşında nazilerden kurtaran bir milletin evladına karşı konuşurken de saygılı ol ve haddini bil !
  • arkadaslar, basit bir haberi nasil irkcilik seviyesine getirebiliyorsunuz anlayamiyorum. Bu ulkeye gelen her turist ulke ekonomisine katkida bulunmaktadir. Irak ve Afganistana savas acan Amerikan devletinin vatandaslari ve Ingiliz vatandaslari, Irak\'a asker gonderen diger ulke vatandaslari, Afrika\'da zamaninda somurgesi olan Avrupa ulke vatandaslari ve tum bu devletlerin ucaklari da o zaman Turkiye\'ye gelmesin. Bilmeyenler icin soyliyeyim Turk Hava Yollari gunde ortalama 3 sefer duzenliyor Israil\'e ve bu yolculardan cogunlugu Israilli. O zaman tum bunlar da olmasin. Yani bazi gorusler gercekten mantik ve akildan cok uzak ve tamamen irkci. Cok merak eden varsa soyliyeyim evet ben Yahudiyim ve bununla gurur duyuyor
  • türk şirketleri hızla saw uçmaya başladı bunlar thy,pegasus,sun experess,iz aır,corendon,kthy,anadolu jet.uls cargo ve atc cargo burdan sefer düzenleyen şirketler.frebird aır ve sky uçsa çok süper olur.
  • Öfkem yok daha çok memnun olurum israil kökenli markların satılmasından.sen filistinden önce filistinlilere toprakları satarsa sürüm sürüm sürünsünler diye beddua eden abdülhamiti hatırla onundamı öfkesi vardı bu topraklara neden beddua etti okadar müslümansan senin evladını pkk öldürürken nerde eğitim gördü filistinde onlar ağladımı tarihi değerleri iyi öğren sokakta klonlanmış gibi aynı bot aynı düşük bel kot ve aynı saç giyim tarzlı yüzbinlerce insan var aç gözünü gör tepki azınlıkları ezerek olmaz tepki Türk malı üretip tüketerek olur tanıdığım var sabiha gökçen havalimanına aldırayım seni maaşı iyi ozaman parayı görünce unutursun yahudilere iyi hizmet edersin konu yahudiler değil konu yaşadığı ile sözleri tutmayan insanlar gülüom
  • kimi getiricekler Istanbula? filistindeki cocuklarin nasil öldürüldügünü kabullenen bir azinligimi? gelmesin kardesim ? bir ucak az insin istanbula ne olcak yani... ikinci yorumu yazan insan, Jahudimisin kardesim sen? bu öfke ne böyle acin mi var anlamayadik surda
  • Azınlıkmısın Türk müsün yahudi misin önce karar ver aslan kardeşim.. Madem bu kadar İsrail düşükünüsün git orda yaşa o yazdığın hayat tarzını orda sür.. !! Yeri geldi mi yaşasın Türkiye dersiniz yeri geldiğinde ( o da işte ancak böyle saklı rumuzlar ardında (!!)) yaşasın İsrail dersiniz.... Vergi verip askerlik yapmakla bizlere böyle laf sokma hakkını kendinde göremezsin..senden önce yorum yazmış olan ne yazmış ki bu kadar kinini öfkeni kusmuşsun.. adam haklı bende israillileri sevmiyorum. gerçekten de iyyyyy yani..Çok sevip takdir ediyorsan yürü git israilinde yaşa.. ama israil asıllı olup burda Türk gibi olmayı seçmişsen, adın Leon ken Levent yapıp Türk ismini kullanmışsani Türk gibi askerlik yaptım diyorsan NAMERT olma adam gibi ol !!

Sun D`or ile İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı arasında anlaşma sonucu, Sun D`or Havayolları, Tel Aviv ile İstanbul arasındaki ilk uçuşunu 23 Haziranda gerçekleştirecek. Tarifeli uçuşlarda İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı kullanılacak.

Bu yıl Şubat ayında Tel Aviv`de yapılan görüşmelere, Sun D`or Havayollarını temsilen şirketin Başkanı Bezalel Karvat, El Al Türkiye Genel Müdürü Moshe Kohen katılırken, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı`nı Ticaret'ten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın ve Ticaret Müdürü Nihat Demirkan temsil etmişti.

Server Aydın, görüşmenin ardından imzalanan anlaşma sonrası yaptığı açıklamada, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı bünyesindeki hava yolu şirketlerinin sayısının hızla arttığını, uçuş noktalarının da genişlediğini belirterek, ``Halen 45 noktaya dış bağlantı veren İstanbul Sabiha Gökçen`in networkünü 2009 yılında 10 yeni destinasyonla büyütmeyi planlıyoruz. Bu aşamada Sun D`or`un İstanbul seferlerini başlatacak olmasından çok memnunuz`` şeklinde konuşmuştu.

Sun D'or, İstanbul uçuşlarına başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
ifademi değiştiriyorum, yahudilerden "tüm dünya" hatta tüm "evren" bıktı artık.. dünyadaki pek çok pisliğin altında siyonistlerin olduğunu herkes biliyor ama bir siz bilmiyorsunuz galiba. sonuçta yahudilerin çok büyük bir kısmı da bu herifleri desteklediğine göre.. neyse ya fazla söze gerek yok yakın zamanda anlayacaksınız zaten hanyayı konyayı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
saygili ol rumuzlu yazan sevgili arkadasim, Allahtan saygiyi ve haddi senden ogrenmiyecegim. milletin kac defa uctugundan sana ne, sen hayatinda ucagi hic gormedin galiba. hangi havalimani ve otel personeli yaka silkiyormus? kafadan atarak ahkam kesilmez, haddini bil diyerek sanal ortamda erkeklik yapilmaz. hangi milletin evladi oldugun konusunda da yorum yapmiyayim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Saygılı ol diyen Orta Asya steplerinden gelipte bana Avrupa-Asyasında Vatanseverlik nakaratları yapma İsraile uçulup uçulmadığıda okadar önemli değil sen Avrupa-Asyasında İstanbuldan Erzuruma yada İzmire yada Samsuna kaç defa uçtun sanki çok uçan gibi konuşuosun Gelelim Yahudi yolculardan esnafın bıkmışlığına Türk yolculardanda yabancı Havayolu Şirketleri ve Havaalanları bıktı neden istenmeyen insan topluluk yada Ülke ilan ediliyor Türkiye.Senin gibi düşünen Özgürlük adında elini kolunu sallayıp olay çıkaran çalışmaya gittiği yerlerde sorun olanlar yüzünden Türkiyemi suçlu Unutma Kazakistanda Yahudi değil Türk işçiler dövüldü çok uslu durup kadınlara sarktığı için hemde Türk yurdunda 2.yorumu yazan arkadaşa katılıyom Bizi rahat bırakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu Israil kokenli havayolu sirketlerinin cok siki guvenligi olur sonra kendi adamlari havaalanlarida ellerini kollarini salliyarak gezerler check in yaparken kendi clean area larina kimseyi sokmazlar,kisacasi bu insanlar guvenligi en ust duzeyde tuttuklari icin illahlah dedirtmislerdir bircok havalimanlarinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
o azınlık olan vatandaş kaç kere israile uçmuş acaba merak ettim. sen önce bir uç, o yolcuların davranışlarını ve tavırlarını gör ondan sonra konuş. burada olay o kişilerin yahudi olmasından ziyade istisnasız tüm sektörün bu insanlardan yaka silkiyor olmasıdır (havalimanı personelinden tut, otel personeline kadar). sen abuk subuk tespitler yapmadan önce bunlarda gerçek payı var mı onu bir araştır yahudi vatandaş. sizi orta çağda bizans'tan, Endülüs'te ispanyollardan ve en nihayetinde 2. Dünya savaşında nazilerden kurtaran bir milletin evladına karşı konuşurken de saygılı ol ve haddini bil !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaslar, basit bir haberi nasil irkcilik seviyesine getirebiliyorsunuz anlayamiyorum. Bu ulkeye gelen her turist ulke ekonomisine katkida bulunmaktadir. Irak ve Afganistana savas acan Amerikan devletinin vatandaslari ve Ingiliz vatandaslari, Irak\'a asker gonderen diger ulke vatandaslari, Afrika\'da zamaninda somurgesi olan Avrupa ulke vatandaslari ve tum bu devletlerin ucaklari da o zaman Turkiye\'ye gelmesin. Bilmeyenler icin soyliyeyim Turk Hava Yollari gunde ortalama 3 sefer duzenliyor Israil\'e ve bu yolculardan cogunlugu Israilli. O zaman tum bunlar da olmasin. Yani bazi gorusler gercekten mantik ve akildan cok uzak ve tamamen irkci. Cok merak eden varsa soyliyeyim evet ben Yahudiyim ve bununla gurur duyuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
türk şirketleri hızla saw uçmaya başladı bunlar thy,pegasus,sun experess,iz aır,corendon,kthy,anadolu jet.uls cargo ve atc cargo burdan sefer düzenleyen şirketler.frebird aır ve sky uçsa çok süper olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Öfkem yok daha çok memnun olurum israil kökenli markların satılmasından.sen filistinden önce filistinlilere toprakları satarsa sürüm sürüm sürünsünler diye beddua eden abdülhamiti hatırla onundamı öfkesi vardı bu topraklara neden beddua etti okadar müslümansan senin evladını pkk öldürürken nerde eğitim gördü filistinde onlar ağladımı tarihi değerleri iyi öğren sokakta klonlanmış gibi aynı bot aynı düşük bel kot ve aynı saç giyim tarzlı yüzbinlerce insan var aç gözünü gör tepki azınlıkları ezerek olmaz tepki Türk malı üretip tüketerek olur tanıdığım var sabiha gökçen havalimanına aldırayım seni maaşı iyi ozaman parayı görünce unutursun yahudilere iyi hizmet edersin konu yahudiler değil konu yaşadığı ile sözleri tutmayan insanlar gülüom

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kimi getiricekler Istanbula? filistindeki cocuklarin nasil öldürüldügünü kabullenen bir azinligimi? gelmesin kardesim ? bir ucak az insin istanbula ne olcak yani... ikinci yorumu yazan insan, Jahudimisin kardesim sen? bu öfke ne böyle acin mi var anlamayadik surda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Azınlıkmısın Türk müsün yahudi misin önce karar ver aslan kardeşim.. Madem bu kadar İsrail düşükünüsün git orda yaşa o yazdığın hayat tarzını orda sür.. !! Yeri geldi mi yaşasın Türkiye dersiniz yeri geldiğinde ( o da işte ancak böyle saklı rumuzlar ardında (!!)) yaşasın İsrail dersiniz.... Vergi verip askerlik yapmakla bizlere böyle laf sokma hakkını kendinde göremezsin..senden önce yorum yazmış olan ne yazmış ki bu kadar kinini öfkeni kusmuşsun.. adam haklı bende israillileri sevmiyorum. gerçekten de iyyyyy yani..Çok sevip takdir ediyorsan yürü git israilinde yaşa.. ama israil asıllı olup burda Türk gibi olmayı seçmişsen, adın Leon ken Levent yapıp Türk ismini kullanmışsani Türk gibi askerlik yaptım diyorsan NAMERT olma adam gibi ol !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000