27 Şubat 2009, Cuma 09:01:11

Sun D'or da Sabiha Gökçen'i seçti

İsrail’in önde gelen havayolu şirketlerinden Sun D’or Havayolları da Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nı seçti.
  • Saw Yer hizmetlerinde çalısanlar once ingilizce ogrensinler....
  • Habere bakarsanız sanki dev bir havayolu gibi. Sun D'or... Bu nedir ? Eminimki lowcost dur.
  • Yni terminal 29 Ekim'de aciliyor. O terminali doldurmak lazim. Tesekkurler SAW.

Sun D’or ile İSG arasındaki anlaşma İsrail’de imzalandı. Sun D’or Havayolları ilk uçuşunu 23 Haziran’da başlatacak ve tarifeli olarak Tel Aviv ve İstanbul Sabiha Gökçen arasında uçuşlarını gerçekleştirecek.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş.’nin (İSG) 20 yıllık işletme hakkına sahip olduğu İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yabancı havayolu atağı sürüyor.

İsrail’in önde gelen havayolu şirketlerinden Sun D’or Havayolları da Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nı seçti. Sun D’or ile İSG arasındaki anlaşma İsrail’de imzalandı. Sun D’or Havayolları ilk uçuşunu 23 Haziran’da başlatacak ve tarifeli olarak Tel Aviv ve İstanbul Sabiha Gökçen arasında uçuşlarını gerçekleştirecek.

Telaviv'de yapılan görüşmelere Sun D’or Havayolları’nı temsilen Sun D’or'un başkanı Bezalel Karvat, El Al Türkiye Genel Müdürü Moshe Kohen katılırken, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nı Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın ve Ticaret  Müdürü Nihat Demirkan temsil etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Server Aydın şöyle konuştu: “İSG bünyesindeki havayolu şirketlerinin sayısı hızla artarken, uçuş noktalarımız da genişlemekte. Halen 45 noktaya dış bağlantı veren İstanbul Sabiha Gökçen’in network’ünü 2009 yılında 10 yeni destinasyonla büyütmeyi planlıyoruz. Bu aşamada Sun D’or'un istanbul seferlerini başlatacak olmasından çok memnunuz.”

 

Sun D'or da Sabiha Gökçen'i seçti

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Saw Yer hizmetlerinde çalısanlar once ingilizce ogrensinler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Habere bakarsanız sanki dev bir havayolu gibi. Sun D'or... Bu nedir ? Eminimki lowcost dur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yni terminal 29 Ekim'de aciliyor. O terminali doldurmak lazim. Tesekkurler SAW.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000