17 Haziran 2010, Perşembe 09:17:54

SAW çalışanlarına anlamlı eğitim

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Yer ve Yolcu Hizmetleri çalışanlarına, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından eğitim verildi.
  • BAK KARDEŞİM; EVET YOLUNDA GİT AMA ADAM GİBİ GİT,DIŞARDAKİ ADAMLAR BUNU GÖRMESEDE BİZLER BUNU GÖRÜYORUZ!!! ADAM AKILLI İŞ YAPIN ,YAPINKİ MİLLET BURADA İYİ YOORUMLAR YAZSIN!! AVANAK AVANAK ORTALIKTA DOLAŞAN ELEMANLARI KONTROL ALTINA ALIN, OPERASYONU ETKİLEYECEK HAREKETLERDEN KAÇININ!! ZANNETMEYİNKİ KİMSE BİRŞEY GÖRMÜYOR!!!
  • atalarımız çok güzel söylemiş. ... ürür kervan yürür diye. evet yeni terminaliz eksiklerimiz var muhakkak olucakta, ama en azından yolun daha başında önlem,eğitimler,operasyonlarda bi dünya yol katettik.biz rotamızda gidiyoruz.size kolay gele. gag ,gug,mug söylenin durun.
  • BU EĞİTİMİN AMACINI ÖNCE YÖNETİCİLERİ KAVRAYACAKKİ ÇALIŞANLARDA BUNUN CİDDİYETİNİ KAVRAYACAK. ALLAH BİLİR BU ELEMANLARIN BAŞINDAKİLERİN BU EĞİTİMDEN HABERİ BİLE YOKTUR. ÖNCE BAŞ SONRA AYAK!!!!!!!???????????
  • Birileri de hayrına şunlara havacılık eğitimi verse fena olmayacak.
  • çok güsel gerçekten anlamlı çok iyi yere tam hedefe eğitim vermişler buna sabih gökçenin ihtiyacı çok ama çok vardı....
  • Egitim cok onemli. Boylesine onemli bir konuda calisanlarin egitilmesi cok cok onemli. Egitimi organize edenleri, verenleri kutlarim. Darisi diger alanlarda da tum calisanlarin,insanlarin egitilmesi ve bilinclendirilmesine diyelim...
  • şahane süper böyle bir eğitimi çalışanlarınıza sağladığınız için teşekkür ederim. misafirler bu şekilde daha emin ellerde olduğunu düşünebilir gerçekten hoş olmuş bu eğitim. başarılarınızın devamını dilerim

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yetkilileri tarafından İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yer Hizmetleri ve Yolcu Hizmetleri bölümü çalışanlarına, iki gün süren eğitim verildi. Eğitimde, tekerlekli sandalye kullanan kişilerin transferinin nasıl olacağı ve özürlülerle nasıl iletişime geçilmesi gerektiği konuları yer aldı. Eğitimler sonucunda çalışanlara sertifikaları dernek yetkilileri tarafından verildi.

Havalimanı çalışanlarının kişisel eğitimlerine ve müşteri memnuniyetine verdikleri öneme değinen İSG CEO’su Gökhan Buğday ‘‘Havalimanlarının, müşteri memnuniyetinin en üst sınırda tutulduğu yerler olduğunun bilinciyle, yolcularımızı en güvenli ve hızlı bir şekilde uğurlamak için personelimize verdiğimiz eğitimleri arttırarak devam ettireceğiz’’ şeklinde görüşlerini belirtti.

 

SAW çalışanlarına anlamlı eğitim

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
BAK KARDEŞİM; EVET YOLUNDA GİT AMA ADAM GİBİ GİT,DIŞARDAKİ ADAMLAR BUNU GÖRMESEDE BİZLER BUNU GÖRÜYORUZ!!! ADAM AKILLI İŞ YAPIN ,YAPINKİ MİLLET BURADA İYİ YOORUMLAR YAZSIN!! AVANAK AVANAK ORTALIKTA DOLAŞAN ELEMANLARI KONTROL ALTINA ALIN, OPERASYONU ETKİLEYECEK HAREKETLERDEN KAÇININ!! ZANNETMEYİNKİ KİMSE BİRŞEY GÖRMÜYOR!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
atalarımız çok güzel söylemiş. ... ürür kervan yürür diye. evet yeni terminaliz eksiklerimiz var muhakkak olucakta, ama en azından yolun daha başında önlem,eğitimler,operasyonlarda bi dünya yol katettik.biz rotamızda gidiyoruz.size kolay gele. gag ,gug,mug söylenin durun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU EĞİTİMİN AMACINI ÖNCE YÖNETİCİLERİ KAVRAYACAKKİ ÇALIŞANLARDA BUNUN CİDDİYETİNİ KAVRAYACAK. ALLAH BİLİR BU ELEMANLARIN BAŞINDAKİLERİN BU EĞİTİMDEN HABERİ BİLE YOKTUR. ÖNCE BAŞ SONRA AYAK!!!!!!!???????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birileri de hayrına şunlara havacılık eğitimi verse fena olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok güsel gerçekten anlamlı çok iyi yere tam hedefe eğitim vermişler buna sabih gökçenin ihtiyacı çok ama çok vardı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Egitim cok onemli. Boylesine onemli bir konuda calisanlarin egitilmesi cok cok onemli. Egitimi organize edenleri, verenleri kutlarim. Darisi diger alanlarda da tum calisanlarin,insanlarin egitilmesi ve bilinclendirilmesine diyelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şahane süper böyle bir eğitimi çalışanlarınıza sağladığınız için teşekkür ederim. misafirler bu şekilde daha emin ellerde olduğunu düşünebilir gerçekten hoş olmuş bu eğitim. başarılarınızın devamını dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000