30 Mart 2010, Salı 18:30:41

SABİHA GÖKÇEN'İ DURDURANA AŞKOLSUN

İtalyan Blue-Panorama Havayolları’na bağlı Blu-Express, Sabiha Gökçen’den uygun fiyatlı Milano uçuşlarına başladı.
  • Yahu arkadaşım sen yorumu göndermeden önce oku demişsin ama bende sana aynısını söylüyorum Ben kendimden örnek verdim ve tüm Anadolu yakasında oturanlar için bu bir nimettir sen anlayamadıysan ben napayım,kimse sokağına meydan istemiyor ama 3 saat niye Atatürk havalimanına gideyim ki????
  • Sizin sokağın başına bir havalimanı yapalım 5 dakikada gidin. Daha iyi değil mi ? Kıstas bu mudur ? Ben de Büyükçekmecede oturuyorum. Ne olacak şimdi ? Yorumu yazdıktan sonra bir okuyup ondan sonra gönder düğmesine basalım. Daha iyi olmaz mı ?
  • ben 2 senedir saw dan uçuyorum evim Bostancıda ve 20 dakikada saw da oluyorum zamanında uçuyorum daha ne isteyim eskiden Atatürk havalimanından giderken 3 saatte anca meydana varıyordum Anadolu yakasında oturan biri için süper bir nimet siz neden bahsediyorsunuz
  • Neyi durduracaklar. AHL ye slot verilmeyen 5. sınıf havayolları başka nereye uçacak ? Ucuz havalimanlarına tabii ki ? E tabii hizmette ona göre
  • Pegasusun buraya mecburiyetten uçtuğunu biliyor musunuz ? AHL den slot alamıyor. İsterseniz bir PGT çalışanları ile konuşun bakalım size neler anlatacaklar.
  • Saw a ve bu bolgeye yatirim yapan Pagasus gelecegi gordu 2004senesinde hava trafik kont atc tek motorlularla biz gelince sevinirdi biri geldi diye.O tarihlerde herkez burun kivirirdi Saw a ama pagasus neden buyuk bir sirket herkezin goremedigini gordu ve SAW sayesinde buyudu kar etti herkez 30dakka holding 40dakka taxide beklerken pegasus o yakit paralariyla yeni ucaklar aldi.Biraz ufkunuzu gelistirin kartal kentsel donusum bolgesi oluyor bir maslak gibi 2012senesinde ve metro yakinda basliyor.
  • Sabiha Gökçenin uzaklığı stansted hava alanının Londra şehir merkezine uzklığından daha yakındır
  • Burası hakikaten IST değil. Aşağıdaki yazı haklı yazılmış. Bir IST a olan uzaklığına bakın bir de İzmite... Yapmayın allahaşkına. Biraz gerçekleri görün ne olur. Körü körüne savunmayın.
  • Gel ben sana SAW'ın yerini göstereyim. Yanında da promosyonum var, ister misin? :D
  • Saw nerede ? Tam yeri neresi ? İzmit falan diyorlar doğru mu ? Doğruysa neden IST diye reklam yapıyor. IST a en az 3 saat uzaklıkta değil mi ? Transit veya Anadoluya kargo taşımacılığında ideal bir yerde. UPS burayı merkez yapsa ne güzel olur.

Blu-Express Havayolu ile Sabiha Gökçen’den başlayan Milano seferleri için Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya İSG Ticari Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın ile Blu-Express Havayolu Ticaret ve Pazarlama Direktörü George Michalopoulos ve Airep Havacılık yetkilileri katıldı.

İSG Ticari Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, basın toplantısında yaptığı konuşmada; Blu-Express Havayolu’nun üç ay önce Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan başlattığı Roma uçuşlarının gördüğü yoğun ilginin yeni rotaların belirlenmesinde etkili olduğunu vurgulayarak, ‘‘Blu-Express ile gerçekleştirdiğimiz güçlü işbirliğimiz sayesinde, üç ay önce başladığımız Roma uçuşları hem bizim açımızdan hem de Blu-Express tarafından fazlasıyla memnun edici rakamlar ile devam ediyor. Halihazırda devam eden Roma uçuşlarının yanı sıra bu rakamsal verilerin getirdiği memnuniyet bizleri yeni rotalara yönlendirdi. Bu noktada; yeni başlayan Milano uçuşları yolcular için cazip fiyatlar ile sunularak, biletler vergiler dahil 69 Euro’ya satışa çıkartılıyor. Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım Ve İşletme A.Ş. (İSG),  uçuş sayısı ve yolcu trafiğini her geçen gün arttırarak, yeni destinasyonlara doğru uçmaya devam ediyor’’ dedi.

“Sabiha Gökçen’in yıllık yolcu kapasitesini 25 milyona çıkartması, bizi de Roma uçuşlarında başarılı kıldı”

Blu-Express Havayolu Ticaret ve Pazarlama Direktörü George Michalopoulos ise basın toplantısında yaptığı açıklamada “İstanbul’daki kültürsel ve tarihsel dokuyu İtalyan toplumuna en ucuz şekilde sunmak amacıyla İtalya – Türkiye arasındaki low-cost uçuşlara başladık. Roma uçuşlarımızda beklentilerimiz vardı. 3 ayda bunları gerçekleştirdik. Önümüzdeki aylarda çok daha iyi olacağını tahmin ediyoruz” şeklinde konuştu.

Michalopoulos, haftanın iki günü Sabiha Gökçen’den Milano’ya yapmaya başladıkları seferlerin şu anda Türkiye’de en ucuz bilet fiyatına sahip olduğunu belirtirken şunları ifade etti:  “Yeni başlayan Milano uçuşlarımız bir hafta boyunca promosyon fiyatlarıyla sadece 44.99 Avro olucak. Bilet fiyatlarımızın düşük olması, bazı şeyleri eksik yaptığımızı düşündürmemeli. Firmamızda fiyatlarımızı düşük tutmamıza rağmen diğer firmalarda olduğu gibi ekstra bagajınıza, check-in’e para ödemezsiniz ve biletimizi bütün acentelerden direk alıp uçabilirsiniz. Amacımız yolcu memnuniyeti ve uçuş emniyetidir.”

AirportHaber'in sorularını yanıtlayan Michalopoulos yaz sezonunda Türkiye'nin başka yerlerine uçacakmısınız sorusuna " Biz şu anda sadece Sabiha Gökçen'e odaklandık. Amacımız buraya odaklanmak ve kaliteli hizmet vermek" derken, Roma uçuşlarında doluluk oranı hedefiniz ne idi? sorusuna ise " Sabiha Gökçen'de ilk Roma seferini yaparken %60 oranında doluluk bekliyorduk. Çünkü seferlere başladığımız sezon hareketli olmayan bir sezondu, fakat buna rağmen %65 doluluk oranı ile uçuşlarımızı gerçekleştirdik. Bu yüzden mutluyum " dedi. Michalopoulos, yılsonuna kadar Milano uçuşlarında da 70.000 yolcu , % 70 doluluk oranı hedeflediklerini ifade ederken 2009’un ilk on ayında Türkiye’ye İtalya’dan 575.000 turist geldiğini belirtti.

1 hafta boyunca Sabiha Gökçen – Milano arasında 44.99 Avro’luk promosyon biletler ile uçuş yapacak havayolu şirketi promosyon sonunda 69 Avro’luk bilet fiyatıyla seferlerine devam edecek. Blu-Express’in Türkiye’de biletlerini Airep Havacılık ve GDS’ye sahip tüm acentalar tarafından satılacağı ifade edildi.

Blu-Express

Blu-Express

Blu-Express

Blu-Express

 Blu-Express

SABİHA GÖKÇEN'İ DURDURANA AŞKOLSUN

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yahu arkadaşım sen yorumu göndermeden önce oku demişsin ama bende sana aynısını söylüyorum Ben kendimden örnek verdim ve tüm Anadolu yakasında oturanlar için bu bir nimettir sen anlayamadıysan ben napayım,kimse sokağına meydan istemiyor ama 3 saat niye Atatürk havalimanına gideyim ki????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sizin sokağın başına bir havalimanı yapalım 5 dakikada gidin. Daha iyi değil mi ? Kıstas bu mudur ? Ben de Büyükçekmecede oturuyorum. Ne olacak şimdi ? Yorumu yazdıktan sonra bir okuyup ondan sonra gönder düğmesine basalım. Daha iyi olmaz mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben 2 senedir saw dan uçuyorum evim Bostancıda ve 20 dakikada saw da oluyorum zamanında uçuyorum daha ne isteyim eskiden Atatürk havalimanından giderken 3 saatte anca meydana varıyordum Anadolu yakasında oturan biri için süper bir nimet siz neden bahsediyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neyi durduracaklar. AHL ye slot verilmeyen 5. sınıf havayolları başka nereye uçacak ? Ucuz havalimanlarına tabii ki ? E tabii hizmette ona göre

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasusun buraya mecburiyetten uçtuğunu biliyor musunuz ? AHL den slot alamıyor. İsterseniz bir PGT çalışanları ile konuşun bakalım size neler anlatacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Saw a ve bu bolgeye yatirim yapan Pagasus gelecegi gordu 2004senesinde hava trafik kont atc tek motorlularla biz gelince sevinirdi biri geldi diye.O tarihlerde herkez burun kivirirdi Saw a ama pagasus neden buyuk bir sirket herkezin goremedigini gordu ve SAW sayesinde buyudu kar etti herkez 30dakka holding 40dakka taxide beklerken pegasus o yakit paralariyla yeni ucaklar aldi.Biraz ufkunuzu gelistirin kartal kentsel donusum bolgesi oluyor bir maslak gibi 2012senesinde ve metro yakinda basliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sabiha Gökçenin uzaklığı stansted hava alanının Londra şehir merkezine uzklığından daha yakındır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burası hakikaten IST değil. Aşağıdaki yazı haklı yazılmış. Bir IST a olan uzaklığına bakın bir de İzmite... Yapmayın allahaşkına. Biraz gerçekleri görün ne olur. Körü körüne savunmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gel ben sana SAW'ın yerini göstereyim. Yanında da promosyonum var, ister misin? :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Saw nerede ? Tam yeri neresi ? İzmit falan diyorlar doğru mu ? Doğruysa neden IST diye reklam yapıyor. IST a en az 3 saat uzaklıkta değil mi ? Transit veya Anadoluya kargo taşımacılığında ideal bir yerde. UPS burayı merkez yapsa ne güzel olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000