30 Mart 2011, Çarşamba 14:02:45

SABİHA GÖKÇEN'E EYS EĞİTİMİ

HEAŞ personeli, Emniyet Yönetim Sistemi Eğitimi aldı.
  • hangi şehit eşi acaba
  • HEAŞ NEDEN KÜÇÜLMEYE GİRDİ AİRPORT HABERE DOĞRU BİLGİ VERİNDE NASIL YÖNETİCİ OLDUĞUNUZU ANLASINLAR...DİĞER SAYFAYI KAPATTIRDINIZ AMA SİZİN YAPTIĞINIZ HİÇ BİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK NEKADAR SAKLARSAN SAKLA ŞEHİT EŞİNE BİLE SAHİP ÇIKMADINIZ KENDİ ÇIKARLARINIZ İÇİN
  • YURT DIŞI GÖREVİNİZ NEDEN BİR YIL DAHA UZATILMADI? BURAYA YAZIN HER KEZ OKUSUN İLK AĞIZDAN DUYMAK DAHA SAĞLIKLI TABİİ YALANSIZ YAZIN.
  • İŞTE GEREKSİZ VE YERSİZ YORUMLARDAN BİRİ DAHA!! ADAM YAZMIŞ VE GÖRÜNÜYOR EĞİTİM ALAN EKİP HEAŞIN EKİBİ, YAPILAN YORUM NE ALAKAYSA İSG YE!!! BAŞINIZA İSG KADAR TAŞ YAĞSIN EMİ...BENCE ÖNCE HABERİ DOĞRU OKUMASINI BİLELİM SONRA YORUMUNU YAPALIM.
  • isg ilk önce handling personeline eğitim versinde pegasus uçaklarının başına daha kazalar meydana gelmesin...
  • ender hocamiz kalitelidir
  • mükkemel bir eğitimdi ender hocam saygılar
  • Ender hocamız Eurocontrol eğitmenlerinden çok daha başarılı bir eğitim verdi. Herkese tavsiye ederim.
  • çok faydalı bir eğitimdi, Sn. Gerede'ye verdiği faydalı bilgiler için teşekkür ederiz.

Sabiha Gökçen Havaalanı Anadolu Üniversitesi tarafından verilen Emniyet Yönetim Sistemi Eğitimini alan ilk havaalanı oldu.

Sabiha Gökçen Havaalanı İşletmecisi HEAŞ ile Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu arasında yapılan işbirliği paralelinde Emniyet Yönetim Sistemi Eğitimi Türkiye’de ilk olarak HEAŞ Personeli’ne verildi.

ICAO (Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı) kuralları gereği Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay yayınlanan bir genelge ile zorunlu hale getirilen Emniyet Yönetim Sistemi Eğitimi’ni alan ilk özel kuruluş Sabiha Gökçen Havaalanı’nın işletmecisi HEAŞ oldu.

20-25 Mart Tarihlerinde HEAŞ Genel Müdürlük binasında Yrd. Doç. Dr. Ender Gerede tarafından verilen eğitime Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personeli 2 kişinin yanı sıra ilk etapta 28 orta ve üst düzey HEAŞ yöneticisi katıldı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından bu eğitimi vermekle yetkilendirilen ilk kurum olan Anadolu Üniversitesi ile HEAŞ arasında yapılan işbirliğinin ilk ürünlerinden biri olan eğitimle emniyet yönetim sistemine ilişkin kuramsal bilgi aktarımı ve gerekli becerileri kazandırılması amaçlanıyor. Eğitimle ayrıca pozitif emniyet kültürünün kazandırılması ve havacılık emniyeti yönetimi ile ilgili farkındalık kazandırılması hedefleniyor.

Türkiye’de Emniyet yönetim sistemi konusunda en yetkin isimlerinden biri olan Yrd. Doç. Dr. Ender Gerede halen Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu’nda Emniyet Yönetim Sistemi’nin yanında, Havacılık Emniyeti ve İnsan Faktörleri konularında da lisans ve lisansüstü eğitim veriyor.

SABİHA GÖKÇEN'E EYS EĞİTİMİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
hangi şehit eşi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HEAŞ NEDEN KÜÇÜLMEYE GİRDİ AİRPORT HABERE DOĞRU BİLGİ VERİNDE NASIL YÖNETİCİ OLDUĞUNUZU ANLASINLAR...DİĞER SAYFAYI KAPATTIRDINIZ AMA SİZİN YAPTIĞINIZ HİÇ BİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK NEKADAR SAKLARSAN SAKLA ŞEHİT EŞİNE BİLE SAHİP ÇIKMADINIZ KENDİ ÇIKARLARINIZ İÇİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YURT DIŞI GÖREVİNİZ NEDEN BİR YIL DAHA UZATILMADI? BURAYA YAZIN HER KEZ OKUSUN İLK AĞIZDAN DUYMAK DAHA SAĞLIKLI TABİİ YALANSIZ YAZIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İŞTE GEREKSİZ VE YERSİZ YORUMLARDAN BİRİ DAHA!! ADAM YAZMIŞ VE GÖRÜNÜYOR EĞİTİM ALAN EKİP HEAŞIN EKİBİ, YAPILAN YORUM NE ALAKAYSA İSG YE!!! BAŞINIZA İSG KADAR TAŞ YAĞSIN EMİ...BENCE ÖNCE HABERİ DOĞRU OKUMASINI BİLELİM SONRA YORUMUNU YAPALIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
isg ilk önce handling personeline eğitim versinde pegasus uçaklarının başına daha kazalar meydana gelmesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ender hocamiz kalitelidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
mükkemel bir eğitimdi ender hocam saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ender hocamız Eurocontrol eğitmenlerinden çok daha başarılı bir eğitim verdi. Herkese tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok faydalı bir eğitimdi, Sn. Gerede'ye verdiği faydalı bilgiler için teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000