05 Aralık 2013, Perşembe 15:13:17

SABİHA GÖKÇEN'E BİR DÜNYA DEVİ GELİYOR

Avrupa’nın ve dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı olma özelliğine sahip İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, dünyaca ünlü bir havayoluna daha kucak açmaya hazırlanıyor.
  • Herkese Merhaba, Qatar Airways benimde 2010 yılında 4 kez uçtuğum tadı damağımda kalan 5 yıldız iyi bir havayolu şirketidir. Ama Sabiha Gökçen e aslında uzun hatlar uzaklar için low cost havayolu olan AirAsiaX de uçmalı artık. O zaman büyük başarı olur bence. Saygılarımla, Murka
  • Fiyat? Pgs ile rekabet olacak mı? Katarlıların alt marka low cost carrier havayolu var mı? Varsa o olmasın?
  • Gariban meydan yöneticileri yeni bir hava yolu uçmaya başlayınca hep sevinir ve ümitlenirler; ancak Sabiha Gökçen ancak bir low cost destination'u standartlarındadır!
  • Yer icin geliyordur
  • SAYIN YAZAR ÖYLE BİR ABARTIYORSUNKİ SANKİ DÜNYAYI FETHETTİNİZ
  • sabıha gokcen in ,katar hv yolları ıle gelen baglantı yolcuların hepsıne cvp verebılecegıne ınanmıyorum ben. sabıhadan kalkan ucakların destınatıon ları bellı cunku .. uzak dogruya ordan sefer yapıldıgını sanmıyorum..katar hv yollarının oraya yonlendırılmesı de shgm nın takdırıdır ve yenı hv lımanı acılıncaya kadar orada ıdare etmek uzere ıst ucuşlarına ızın verılmıştır..acıldıgı anda buyk alana gececektır..
  • Umuyorum ki qatar dan sonra da büyük şirketler belki frekanslarının bir bölümü sabiha gökçene kaydırırlar. Unutmamak gerekiyorki istanbul'un 3/1 anadolu yakasında yaşıyor, Köprü trafiğide malüm. ikinci pistin yapılınca iki pistin arasınada bir uydu terminal yapılacak mı?
  • Qatar Airways zor bir havayoludur. Kendi yüksek standartlarını karşılayacak hizmeti orada bulamaz.
  • pgs ye doha hattında ciddi rakip olur
  • Qatar'a hayırlı olsun. Başarılar

Qatar Airways, 22 Mayıs 2014 tarihinden itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan haftada dört sefer gerçekleştirecek. İSG CEO’su Gökhan Buğday, Qatar Airways’in Sabiha Gökçen’den uçacak olmasının;  aralarında Avustralya, Hong Kong ve Tayland’ın da bulunduğu 100’ün üzerinde bağlantı noktası sayesinde Sabiha Gökçen’in uçuş ağını zenginleştirecek önemli bir adım olduğunu açıkladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçan yabancı havayolu şirketleri arasına bol ödüllü Qatar Airways de katıldı. Türkiye’den halen iki farklı noktadan uçan Qatar Airways, 22 Mayıs 2014’te başlatacağı Sabiha Gökçen uçuşlarıyla birlikte, Türkiye’den uçuş sayısını haftada 18’e çıkarmış olacak.

Skytrax 2013 Dünya Havayolları Ödülleri’nde Dünyanın En İyi Business Class’ı, Dünyanın En İyi Business Class Lounge’u ve bu yıl üst üste ikinci kez Ortadoğu'da En İyi Havayolu Personel Hizmeti ödüllerinin sahibi Qatar Airways’nın Sabiha Gökçen hattında 12 business class ve 132 ekonomi sınıfı koltuğa sahip 2 bölümlü bir Airbus A320 hizmet verecek. Qatar Airways, Sabiha Gökçen Havalimanı’na giden ve gelen yolculara aralarında Avustralya, Hong Kong ve Tayland’ın da bulunduğu 100’ün üzerinde noktaya mükemmel bağlantılar sunan, beş yıldızlı havayolu şirketi olarak İstanbul Sabiha Gökçen uçuş ağı içindeki yerini 22 Mayıs 2014’ten itibaren alacak. 

Qatar Airways, Sabiha Gökçen’den Doha’ya haftada dört sefer yapacak. Pazartesi ve Cumartesi günleri 19:05’da Sabiha Gökçen kalkışlı olacak seferler; aynı günler Doha’dan ise 13:55’te gerçekleşecek. Salı ve Perşembe günleri ise Doha’dan 13:20; Sabiha Gökçen’den ise 18:35 seferleri yapılacak. 

İSG CEO’su Gökhan Buğday: “Qatar Airways uçuş ağımızı zenginleştirecek”

Üst üste 7 yıl boyunca Ortadoğu’nun En İyi Havayolu Şirketi unvanını kazanan Qatar Airways’in, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuş ağına katılmasının, İSG’nin koyduğu büyüme hedeflerine katkı sağlayacak, önemli bir adım olduğunu belirten İSG CEO’su Gökhan Buğday, “İSG olarak pazarlama faaliyetlerimize aynı hızda devam ediyoruz.  Bu faaliyetlerin en güzel meyvelerinden biri de, prestijli havayolu şirketlerinin portföyümüze eklenmesidir. Qatar Airways, bu çerçevede şüphesiz bizler için çok önemli bir kazanım. Qatar Airways ve yolcularını ağırlamaktan memnuniyet duyacağız” dedi.

SABİHA GÖKÇEN'E BİR DÜNYA DEVİ GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

AirAsiaX ~ 10 yıl önce
Herkese Merhaba, Qatar Airways benimde 2010 yılında 4 kez uçtuğum tadı damağımda kalan 5 yıldız iyi bir havayolu şirketidir. Ama Sabiha Gökçen e aslında uzun hatlar uzaklar için low cost havayolu olan AirAsiaX de uçmalı artık. O zaman büyük başarı olur bence. Saygılarımla, Murka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fiyat? Pgs ile rekabet olacak mı? Katarlıların alt marka low cost carrier havayolu var mı? Varsa o olmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gariban meydan yöneticileri yeni bir hava yolu uçmaya başlayınca hep sevinir ve ümitlenirler; ancak Sabiha Gökçen ancak bir low cost destination'u standartlarındadır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yer icin geliyordur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABARTI ~ 10 yıl önce
SAYIN YAZAR ÖYLE BİR ABARTIYORSUNKİ SANKİ DÜNYAYI FETHETTİNİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 10 yıl önce
sabıha gokcen in ,katar hv yolları ıle gelen baglantı yolcuların hepsıne cvp verebılecegıne ınanmıyorum ben. sabıhadan kalkan ucakların destınatıon ları bellı cunku .. uzak dogruya ordan sefer yapıldıgını sanmıyorum..katar hv yollarının oraya yonlendırılmesı de shgm nın takdırıdır ve yenı hv lımanı acılıncaya kadar orada ıdare etmek uzere ıst ucuşlarına ızın verılmıştır..acıldıgı anda buyk alana gececektır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
candagl ~ 10 yıl önce
Umuyorum ki qatar dan sonra da büyük şirketler belki frekanslarının bir bölümü sabiha gökçene kaydırırlar. Unutmamak gerekiyorki istanbul'un 3/1 anadolu yakasında yaşıyor, Köprü trafiğide malüm. ikinci pistin yapılınca iki pistin arasınada bir uydu terminal yapılacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor ~ 10 yıl önce
Qatar Airways zor bir havayoludur. Kendi yüksek standartlarını karşılayacak hizmeti orada bulamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doha yolculari ~ 10 yıl önce
pgs ye doha hattında ciddi rakip olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 10 yıl önce
Qatar'a hayırlı olsun. Başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000