17 Ağustos 2011, Çarşamba 08:40:20

SABİHA GÖKÇEN'DE YANGIN PANİĞİ!

Sabiha Gökçen Havaalanı yakınında bulunan kuru otların tutuşması sonucu başlayan yangın paniğe neden oldu...
  • hani bir vakitlerde burda ben dilediğim gibi davranırım gezer tozarım istediğimi yaparım kimse bana karışamaz gücü yeten varsa çıksın karşıma diyen ş.eşi biri vardı.sağa sola sizin kuyruk acınız var deyip dururken yolu gösterdiler kendisine..eee demekki kimle konuştuğunu bilip konuşacaksın yoksa o kuyruk gelir boynuna dolanır .aman diyeyim adımlarına konuşmalarına kimi aradığına dikkat et sonra o avukatın a da kendi derdine düşer, sana yardım ve akıl veremez.
  • orta malı
  • evet Allah bundan bizleri korudu çünkü tutunamadı gitti
  • acaba bunun nasıl bır ınsan oldugunu annesı kızkardesı 9 yasındakı kızı bılıyormu yada sehıt kocasının aılesı.suratına tkurmezlermı
  • Gucu yeten yok gibi gorunuyor.Allah boylelerinden hepimizi korusun.
  • mevki için şef olmak için uzman olmak için istediğim gibi davranmakta özgürüm.sizin düşünceleriniz sizi bağlar. ben istediğimle istediğim şeyi yaparım. kimseye hesap verecek değilim. benim özel hayatım sadece beni ilgilendirir.gücü yeten varsa çıksın karşıma yurdaeş devravut
  • bence bu özlem bildirici ya sizce
  • bence senin elinden yetkilerin alınmış saltanatınız bitmiş.bu güne kadar sürdürdüğünüz dalkavukluğun bitmesi size acı ve ızdırap veriyor..başımızdaki kişide 10 yıldır elimizden alınanları bize iade ediyor.inşallah dahada iyi olacaktır.sen kimin dalkavuğuysan oraya git bir dahda geri gelme heaş çalışanları mutlu vede gelecekten umutlu.
  • ORTADA HEAŞ OTORİTESİ DİYE BİRŞEY KALMADI.BAŞIMIZDA BULUNAN KİŞİ KÖPEKSİZ KÖY BULDU DEĞNEKSİZ OYNUYOR.BURASI ARTIK DÜKALIK OLDU.ETRAFINA TOPLADIĞI ÜÇ DÖRT TANE İŞE YARAMAZ KADIN İLE TAM GÜN EYYAM KAHKAHA, KORİDOR İNLİYOR.HİÇ BİR İŞ YAPILMIYOR.SSM SANA YAZIKLAR OLSUN
  • Havaalanı içerisindeki yabani otla mücadele OTORİTE tarafından yapılmalı.Heaş trafından tüm alandaki yabani otlar kesilmelidir.
Sabiha Gökçen Havaalanı’nın çevresinde bulunan boş arazide, saat 22.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. Kargo bölümünün ön kısmındaki otluk alanı kaplayan alevler metrelerce yükselince havalanında paniğe neden oldu.

Yangına ilk müdahaleyi havaalanı itfayesi yaparken, Kurtköy ve Tuzla itfaiyesinden yardım istendi. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kargo bölümüne sıçramadan kontrol altına alındı.
 
3.5 dönümlük bir alanda etkili olduğu belirtilen yangın nedeniyle, uçak iniş kalkışlarında sorun yaşanmadığı belirtildi.
 
Yangının çıkış nedeniyle ilgili araştırma sürdürülüyor.

Posta
SABİHA GÖKÇEN'DE YANGIN PANİĞİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 12 yıl önce
hani bir vakitlerde burda ben dilediğim gibi davranırım gezer tozarım istediğimi yaparım kimse bana karışamaz gücü yeten varsa çıksın karşıma diyen ş.eşi biri vardı.sağa sola sizin kuyruk acınız var deyip dururken yolu gösterdiler kendisine..eee demekki kimle konuştuğunu bilip konuşacaksın yoksa o kuyruk gelir boynuna dolanır .aman diyeyim adımlarına konuşmalarına kimi aradığına dikkat et sonra o avukatın a da kendi derdine düşer, sana yardım ve akıl veremez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
orta malı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
evet Allah bundan bizleri korudu çünkü tutunamadı gitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
acaba bunun nasıl bır ınsan oldugunu annesı kızkardesı 9 yasındakı kızı bılıyormu yada sehıt kocasının aılesı.suratına tkurmezlermı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gucu yeten yok gibi gorunuyor.Allah boylelerinden hepimizi korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
mevki için şef olmak için uzman olmak için istediğim gibi davranmakta özgürüm.sizin düşünceleriniz sizi bağlar. ben istediğimle istediğim şeyi yaparım. kimseye hesap verecek değilim. benim özel hayatım sadece beni ilgilendirir.gücü yeten varsa çıksın karşıma yurdaeş devravut

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence bu özlem bildirici ya sizce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence senin elinden yetkilerin alınmış saltanatınız bitmiş.bu güne kadar sürdürdüğünüz dalkavukluğun bitmesi size acı ve ızdırap veriyor..başımızdaki kişide 10 yıldır elimizden alınanları bize iade ediyor.inşallah dahada iyi olacaktır.sen kimin dalkavuğuysan oraya git bir dahda geri gelme heaş çalışanları mutlu vede gelecekten umutlu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ORTADA HEAŞ OTORİTESİ DİYE BİRŞEY KALMADI.BAŞIMIZDA BULUNAN KİŞİ KÖPEKSİZ KÖY BULDU DEĞNEKSİZ OYNUYOR.BURASI ARTIK DÜKALIK OLDU.ETRAFINA TOPLADIĞI ÜÇ DÖRT TANE İŞE YARAMAZ KADIN İLE TAM GÜN EYYAM KAHKAHA, KORİDOR İNLİYOR.HİÇ BİR İŞ YAPILMIYOR.SSM SANA YAZIKLAR OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havaalanı içerisindeki yabani otla mücadele OTORİTE tarafından yapılmalı.Heaş trafından tüm alandaki yabani otlar kesilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000