01 Mart 2009, Pazar 12:26:33

SABİHA GÖKÇEN'DE TAVAN ÇÖKTÜ: 1 ÖLÜ

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapımı devam eden Dış Hatlar Terminali'nde tavan çökmesi sonucu beton zemine düşen 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi de ağır yaralandı.
  • beton zemine çakıldı kelimesi hiç hoş değil. sizin gibi bir haber sitesine yakişmadı.allahdan rahmet yakınlarına sbır diliyoruz.terminal çalışanları olarak.
  • İnşatta meydana gelen iş kazasına karıştırılmadık ne SHGM kaldı nede AKP allah devletin başındakilere ve iş yapanlara kolaylık versin, Başşağlığı ve acil şifa diliyorum.
  • arkadaşım Sabiha gökçeni Tav mı işletiyor ki, TAV dan bir açıklama bekliyorsun? Sorumlu kimse ondn açıklama bekle...
  • Burada neden SHGM denetim yapmaz ? Şikayetler aldı başını gidiyor. Bir de fuarlara katılıp reklam yapıyorlar... Burası bence kargo terminali bile olamaz. Hayatını kaybeden vatandaşımızı da allah rahmet eylesin.
  • SAWa sivil havacılık gelsin herkes şikayetçi.....
  • Bakalım SAW yada TAV genel müdürü çıkıp bir açıklama yapacakmı? Hayatını bir ihmal sonucu kaybeden işçi için bir cenaze töreni düzenleneckmi? Hayatını kaybeden işçinin çoluğu çocuğu ne olacak acaba? İNSAN gibi yaşamak, çalışmak her İNSANın hakkı. Ama nasıl olsa işçi, vasfı yok unutun gitsin. Hayatını kaybeden ve adı bile açıklanmayan işçimize Allah'tan rahmet ailesi ve tüm yakınlarına sabır diliyorum.
  • yaşanan olay çok elim bir iş kazasıdır. ancak halihazırda alınan önlemleri birebir gören birisi olarak söylemek istiyorum ki, olayda halat kopması ya da çatı çökmesi söz konu değildir. Videoda da görüldüğü gibi emniyet kemeri ve can halatları mevcuttur ancak takılmamıştır. Bütün bunlarla ilgili de her gün eğitimler veriliyor. emniyet kemerlerini takmayanlara cezalar veriliyor. hala takmamakta ısrar edenler oluyor. İnsan hayatının karşılığı hiçbirşey olamaz. Ancak yorumlar yapılırken tarafsız ve gerçekten bilinçli yorumlar yapılmalı.
  • Dün malesef bir işçi arkadaş çalışma esnasında hayatını kaybetmiştir.Bunun sebepleri , sonuçları habercilik kıstasları çerçevesinde değerlendirilerek yazılmalı ve halkın yorumuna açılmalıdır. Haberlerde genelde "TAVAN ÇÖKTÜ " betimlemesi kullanılmakda.Ancak bu yanlış ve tamamen yapılan işten ve teknik bilgidenyoksun kişilerin, sadece haberin popüleritesini artırmak amacıyla kullanabileceği bir tanımlamadır.İşçi kardeşimizin hayatına mal olan bu kaza gerçektir ve yaşanması istenmeyen, kimse için dilenmeyen bir olaydır ki; yorumlar sanki bilerek ve isteyerek bu olayın yaşanmasına göz yumulmuş gibi gösterilmek istenmiştir. Haberin sonunda verilen bilgi dikkat çekici olmalıdır."Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır." Bilginize...
  • arkadas ben sabiha gökçende calısırm bugün pazar işçi işlemez diyorsun?? bu işçi keyiftenmi gittim oraya acabaa? halat koptu diyorsun bu ölen işçi orda bungee jumping mi yapıyordu?? hadi ordan adam işliyordu bugün, pazar işleyen işçilerde bire iki maaş alıyorlar orda, adam ekmek parası için pazarda calısırken hayatından oldu, bunun sorumlusu oradan sorumlu mütahit!!! tavanda calısan adamın güvenliği nerede??? ey sivil havacılık nerdesiniz?? bumu sizin havaalşanları denetiminiz?? yuuuh!
  • şeytan çıkaran birini abd den getirme vakti geldi herhalde

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin inşası sırasında kaza meydana geldi. Havalimanının çatı katında çalışan 2 işçi, tavanın çökmesi sonucu beton zemine çakıldı.

Üzerine demir çatı malzemeleri düşen ismi açıklanmayan bir işçi olay yerinde hayatını kaybederken, diğer işçi ise ağır yaralandı. Uzun süre yerde ambulans bekleyen yaralı işçi, Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Yaralı işçinin hayati tehlikeyi atlatmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SABİHA GÖKÇEN'DE TAVAN ÇÖKTÜ: 1 ÖLÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
beton zemine çakıldı kelimesi hiç hoş değil. sizin gibi bir haber sitesine yakişmadı.allahdan rahmet yakınlarına sbır diliyoruz.terminal çalışanları olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İnşatta meydana gelen iş kazasına karıştırılmadık ne SHGM kaldı nede AKP allah devletin başındakilere ve iş yapanlara kolaylık versin, Başşağlığı ve acil şifa diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşım Sabiha gökçeni Tav mı işletiyor ki, TAV dan bir açıklama bekliyorsun? Sorumlu kimse ondn açıklama bekle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Burada neden SHGM denetim yapmaz ? Şikayetler aldı başını gidiyor. Bir de fuarlara katılıp reklam yapıyorlar... Burası bence kargo terminali bile olamaz. Hayatını kaybeden vatandaşımızı da allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SAWa sivil havacılık gelsin herkes şikayetçi.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bakalım SAW yada TAV genel müdürü çıkıp bir açıklama yapacakmı? Hayatını bir ihmal sonucu kaybeden işçi için bir cenaze töreni düzenleneckmi? Hayatını kaybeden işçinin çoluğu çocuğu ne olacak acaba? İNSAN gibi yaşamak, çalışmak her İNSANın hakkı. Ama nasıl olsa işçi, vasfı yok unutun gitsin. Hayatını kaybeden ve adı bile açıklanmayan işçimize Allah'tan rahmet ailesi ve tüm yakınlarına sabır diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yaşanan olay çok elim bir iş kazasıdır. ancak halihazırda alınan önlemleri birebir gören birisi olarak söylemek istiyorum ki, olayda halat kopması ya da çatı çökmesi söz konu değildir. Videoda da görüldüğü gibi emniyet kemeri ve can halatları mevcuttur ancak takılmamıştır. Bütün bunlarla ilgili de her gün eğitimler veriliyor. emniyet kemerlerini takmayanlara cezalar veriliyor. hala takmamakta ısrar edenler oluyor. İnsan hayatının karşılığı hiçbirşey olamaz. Ancak yorumlar yapılırken tarafsız ve gerçekten bilinçli yorumlar yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dün malesef bir işçi arkadaş çalışma esnasında hayatını kaybetmiştir.Bunun sebepleri , sonuçları habercilik kıstasları çerçevesinde değerlendirilerek yazılmalı ve halkın yorumuna açılmalıdır. Haberlerde genelde "TAVAN ÇÖKTÜ " betimlemesi kullanılmakda.Ancak bu yanlış ve tamamen yapılan işten ve teknik bilgidenyoksun kişilerin, sadece haberin popüleritesini artırmak amacıyla kullanabileceği bir tanımlamadır.İşçi kardeşimizin hayatına mal olan bu kaza gerçektir ve yaşanması istenmeyen, kimse için dilenmeyen bir olaydır ki; yorumlar sanki bilerek ve isteyerek bu olayın yaşanmasına göz yumulmuş gibi gösterilmek istenmiştir. Haberin sonunda verilen bilgi dikkat çekici olmalıdır."Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır." Bilginize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadas ben sabiha gökçende calısırm bugün pazar işçi işlemez diyorsun?? bu işçi keyiftenmi gittim oraya acabaa? halat koptu diyorsun bu ölen işçi orda bungee jumping mi yapıyordu?? hadi ordan adam işliyordu bugün, pazar işleyen işçilerde bire iki maaş alıyorlar orda, adam ekmek parası için pazarda calısırken hayatından oldu, bunun sorumlusu oradan sorumlu mütahit!!! tavanda calısan adamın güvenliği nerede??? ey sivil havacılık nerdesiniz?? bumu sizin havaalşanları denetiminiz?? yuuuh!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şeytan çıkaran birini abd den getirme vakti geldi herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000