05 Temmuz 2021, Pazartesi 12:56:25

Sabiha Gökçen'de pandemi döneminin rekoru kırıldı

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda dün ulaşılan 99 bin 506 yolcu sayısı ile salgın döneminin rekoru kırıldı.
  • Rekorlar kırılıyor da maaşlarda bir rekor göremiyoruz
  • Butik bir havalimanı ben çok seviyorum. hem gatelere hem limana ulaşmak çok kolay pratik
  • Bilal Ekşi bi tweet atar yakın zamanda, uçuyoh diye
  • Artan hava trafiği memnuniyet verici, ancak terminalin içi ayrı dışı ayrı keşmekeş. Boşta duran ve kullanılmayan bir terminal binası mevcut, iç hatlar ve dış hatlar ise bir tane binaya sıkışmış durumda. Terminalin dışına adım atıyorsunuz, hanutçular, taksiciler, otobuşçüler, yolcular, herkes üstüste. Uluslararası bir havalimanının terminal dışındaki organizasyon inanılmaz ama inanılmaz kötü. Daha da kötüsü, bu keşmekeşliği herkesin normal sanıp hiç bir şeyden rahatsız olmaması, dolayısıyla kalitesizliğin giderek yaşam standardı haline dönüşmesi. Yakında yine okuruz: "Sabiha Gökçen Havalimanı ödüle doymadı." Ödül verenler bu havalimanında hiç personel tuvaletine ve ya diğer tuvaletlere falan bakmışlar mı acaba? Tekrar söylüyorum, hava trafiği sevindirici şekilde artacak, buna paralel olarak hizmet kalitesi aynı oranda düşecek. Lütfen artık şu havalimanının terminalinin hemen dışındaki rezalet görüntüye bir çözüm üretin. Görüntünün uluslararası bir havalımanı ile uzaktan yakında ilgisi yok.
  • Rekor kırsa ne olur çevremdeki bütün çalışan arkadaşlarımız huzursuz ve mutsuz bilhassa Pegasusta çalışanlar kimse önünü göremiyor Pegasus üst yöneticileri lütfen kimseyi ekmeğinden etmeyin çalışan emekçilerin yanında olun saw daki yöneticilerin bir kısmı çalışanlara çok baskı yapıyor lütfen saw a bir el atın
  • 5 bini bulur herhal bu ay 80 saat uçuyorum
  • Yakışır sabiha gökçene

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda dün ulaşılan 99 bin 506 yolcu sayısı ile salgın döneminin rekoru kırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kovid-19 salgınında normalleşme süreci ve aşılama çalışmalarının hız kazanması, havacılık sektörüne de yansıdı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nı dün 99 bin 506 yolcu kullandı. Bu sayı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, hem Kovid-19 salgını döneminin hem de 2021 yılının en yüksek yolcu sayısı olarak kayıtlara geçti.

Buna göre 4 Temmuz'da seyahat eden iç hat yolcu sayısı 63 bin 648, dış hat yolcu sayısı ise 35 bin 858 oldu. Havalimanında aynı gün 660 uçuş gerçekleştirildi.

Sabiha Gökçen'de pandemi döneminin rekoru kırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Rekor ~ 3 yıl önce
Rekorlar kırılıyor da maaşlarda bir rekor göremiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sweet home ~ 3 yıl önce
Butik bir havalimanı ben çok seviyorum. hem gatelere hem limana ulaşmak çok kolay pratik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mourinho ~ 3 yıl önce
Bilal Ekşi bi tweet atar yakın zamanda, uçuyoh diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KÖTÜ ORGANİZASYON ~ 3 yıl önce
Artan hava trafiği memnuniyet verici, ancak terminalin içi ayrı dışı ayrı keşmekeş. Boşta duran ve kullanılmayan bir terminal binası mevcut, iç hatlar ve dış hatlar ise bir tane binaya sıkışmış durumda. Terminalin dışına adım atıyorsunuz, hanutçular, taksiciler, otobuşçüler, yolcular, herkes üstüste. Uluslararası bir havalimanının terminal dışındaki organizasyon inanılmaz ama inanılmaz kötü. Daha da kötüsü, bu keşmekeşliği herkesin normal sanıp hiç bir şeyden rahatsız olmaması, dolayısıyla kalitesizliğin giderek yaşam standardı haline dönüşmesi. Yakında yine okuruz: "Sabiha Gökçen Havalimanı ödüle doymadı." Ödül verenler bu havalimanında hiç personel tuvaletine ve ya diğer tuvaletlere falan bakmışlar mı acaba? Tekrar söylüyorum, hava trafiği sevindirici şekilde artacak, buna paralel olarak hizmet kalitesi aynı oranda düşecek. Lütfen artık şu havalimanının terminalinin hemen dışındaki rezalet görüntüye bir çözüm üretin. Görüntünün uluslararası bir havalımanı ile uzaktan yakında ilgisi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umutsuz ~ 3 yıl önce
Rekor kırsa ne olur çevremdeki bütün çalışan arkadaşlarımız huzursuz ve mutsuz bilhassa Pegasusta çalışanlar kimse önünü göremiyor Pegasus üst yöneticileri lütfen kimseyi ekmeğinden etmeyin çalışan emekçilerin yanında olun saw daki yöneticilerin bir kısmı çalışanlara çok baskı yapıyor lütfen saw a bir el atın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Benim maaşta ~ 3 yıl önce
5 bini bulur herhal bu ay 80 saat uçuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
line ~ 3 yıl önce
allah gönlüne göre versin :)
Çiftçi ~ 3 yıl önce
Yaşa
24-34 ~ 3 yıl önce
Yakışır sabiha gökçene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen öyle ~ 3 yıl önce
Zamaninda birileri ”neden yapildi burasi, bombos burasi” diye agliyordu!!
way be ~ 3 yıl önce
desene zaman seni haklı çıkardı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000