25 Ocak 2022, Salı 14:37:12

Sabiha Gökçen'de uçuşlar devam ediyor

Sabiha Gökçen Havalimanı, karla yapılan mücadeleye ilişkin bir açıklama yayınladı.
  • Öngörü ve ekip çalışması, tebrikler HEAŞ her zamanki gibi
  • Tebrikler HEAŞ

Sabiha Gökçen Havalimanı, karla yapılan mücadeleye ilişkin bir açıklama yayınladı.

Yapılan açıklamada:

“Sabiha Gökçen Havalimanımız’da 24.01.2022  Pazartesi akşam saatlerinden  itibaren etkisini arttıran  yoğun kar yağışı nedeniyle,  uçak seferlerinin aksamaması için

HEAŞ Nöbetçi Meydan Müdürü koordinasyonunda, tüm ilgili birim personelimiz  tarafından 7/24 esası ile kar ve buzla mücadele çalışmaları gece boyunca aralıksız olarak sürdürülmüştür.

Bu kapsamda 75 personel, 40 kar temizleme aracı ve ekipmanı ile hava tarafında pist, apron ve taksiyolları ile beraber kara tarafını da operasyona hazır halde tutmak için imkanlarını seferber etmiş ve uçuş operasyonlarının devamlılığı sağlanmıştır.

Gerektiğinde hemen çalışmaya hazır ekibimiz Perşembe akşamından itibaren meydanımızda  dinlenme imkanları da sağlanmak üzere bulundurulmaktadır.

Dün gece yarısı 02.30’da  yolcu mağduriyetlerini önlemek amacı ile HEAŞ Yönetimi başkanlığında  ilgili tüm havalimanı paydaşlarının katılımı ile gerçekleştirilen MADKOM (Meteorolojik Acil Durum Komitesi) toplantısı ile  hava yollarının yeniden tarife düzenlemeleri yapmalarına karar verilerek;  yolcuların  zamanından önce bilgilendirilmesi sağlanmıştır.

Bugün sabah 06.30 itibarıyle  meydanımız açık olup, iniş ve kalkışlarımız kontrollü olarak devam etmektedir.

 

Sabiha Gökçen'de uçuşlar devam ediyor

Yorumlar

Tebrikler ~ 2 yıl önce
Öngörü ve ekip çalışması, tebrikler HEAŞ her zamanki gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Levent ~ 2 yıl önce
Tebrikler HEAŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000