04 Mayıs 2010, Salı 20:34:45

SABİHA GÖKÇEN'DE İSPANYOL RÜZGARI

Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden biri olan Star Alliance üyesi Spanair, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan uçuşlarına başladı.
  • yeni bir havalimanı açılmış.anadolu yakası yaşayanları ve birçok yerleşim yeri bundan mutlu.uçak yolcuları için hem zaman hem ekonomik açıdan rahatlık söz konusu.havacılık sektöründe falan değilim sadece uçak yolcusuyum ve dalga geçmeye çalışan insanların bu tavrını anlamıyorum.çok çocukça ve cahilce
  • ispanya da oldukça sabıkalı sicile sahip spanair in SAW-BCN uçuşlarının kazasız belasız olmasını temenni ederim.Hayırlı olsun
  • Yeni havayolu geldikçe kıskançlıktan kıvranan, bu memlekette birliğe inanmayıp köstek olmayı adet edinen, feci şekilde derin yaraları olan cahil, eğitimsiz ve BOŞ yaratıklara verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilemiyoruz! :D
  • Kargo olmaz ama bakım üssü olarak kullanılabilir. Eminim daha fazla işe yarar.
  • vay be bu sozde kargo havaalanin yaptiklarina bak...habire yeni havayollari geliyor. Sirada Vueling'te varmis.
  • Yine ucuzcu bir şirket bulmuşlar. Turizme yarardan çok zararı olan şirketler bunlar. Aklı başında olsa AHL ye müsaade ederlerdi.
  • SEVGİLİ İSG Lİ YÖNETİCİLERİMİZ!!!! ZANNETMEYİNKİ BU OLUŞUMDAN HABERİMİZ YOK , BEKLERDİK Kİ BU KOKTEYLE BİZLERDENDE BİRİLERİNİ ÇAĞIRASINIZ!! AMA OLSUN, DAHA GÜZELLERİ OLUR İNŞAALLAH!! HERZAMAN GÖLGENİZ GİBİYİZ UNUTMAYIN BUNU!!!
  • EVET BU BİNA SİSMİKLER ÜZERİNE KURULU BİR BİNA!HERKES HERŞEYİ SÖYLÜYOR AMA BU MİMARİNİN,BU DÜNYA REKORU PROJENİN AĞA BABASINDAN HİÇ KİMSE BAHSETMİYOR!! ELMA ARMUT PİŞ GEL AĞZIMA DÜŞ MİSALİ HAZIRA KONUP MEYVESİNİ YEMEYE ÇALIŞIYORLAR,ONUDA ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRIYORLAR!!! ÖNEMLİ DEĞİL AMA YİNEDE GERİDENDE OLSA BU EMEĞE SAYGI DUYARAK CONSURACTİON UN BAŞINA, BU YAPITIN BAŞINA VE YARDIMCILARINA SAYGI DUYMALARINI LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM!!!
  • ya bu uçaklara neden su sıkılır ..biri sölesinde bilelim
  • Hayrili ve ugurlu olsun. Vueling'te yakinda geliyor.

İSG ve Spanair üst düzey yöneticileriyle, acenta temsilcileri, yerli ve yabancı basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşen törende; Spanair’ın, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan Barselona’ya başlattığı seferlerin kendilerinde büyük bir memnuniyet uyandırdığını vurgulayan İSG CEO’su Gökhan Buğday, “Spanair; bayrak taşıyıcımız olan THY’den sonra, Sabiha Gökçen’i tercih eden Star Alliance üyesi ikinci havayolu şirketidir. Gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği ile birlikte; rekor bir sürede tamamlanarak, hizmete alınan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın geldiği nokta hepimiz için büyük bir gurur vesilesi olmuştur. Açıldığı günden bu yana yükselişini kesintisiz sürdüren Sabiha Gökçen Havalimanı, yeni havayolları ve yeni destinasyolar ile yoluna hız kesmeden devam ediyor” dedi.

Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden biri olan Star Alliance üyesi Spanair; hız kesmeden devam ettiği yatırımları ile büyük ivme kazanan ve Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı haline gelen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’dan, İspanya’nın Barselona şehrine seferlere başladı. Spanair’ın, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan gerçekleştirdiği ilk tarifeli uçuşu onuruna basın toplantısı ve kokteyl gerçekleştirildi. 

İspanya merkezli, 2003 yılından beri Star Alliance havayolu ittifakının bir üyesi olan havayolu şirketi Spanair; 4 Mayıs 2010 tarihinden itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ile Barselona arasında, haftanın her günü 156 yolcu kapasiteli Airbus A320 ile yolcuların hizmetinde olacak.

THY’den sonra bir Star Alliance üyesi daha Sabiha Gökçen’de...

İSG ve Spanair üst düzey yöneticileriyle, İspanya’nın Ankara Büyükelçisi Joan Clos, acenta temsilcileri, yerli ve yabancı basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşen törende; Spanair’ın, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan Barselona’ya başlattığı seferlerin kendilerinde büyük bir memnuniyet uyandırdığını vurgulayan İSG CEO’su Gökhan Buğday, “Spanair; bayrak taşıyıcımız olan THY’den sonra, Sabiha Gökçen’i tercih eden Star Alliance üyesi ikinci havayolu şirketidir. Havacılık sektöründe 1988 yılından itibaren hizmet veren Spanair’ın ana havalimanı Barselona. 37 ayrı destinasyona seferleri bulunan Spanair, Barselona’dan, İspanya’nın 9 şehrine transit imkanı sunuyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan haftanın her günü 156 yolcu kapasiteli Airbus A320 ile Barselona’ya sefer düzenlenmeye başladı. Gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği ile birlikte; rekor bir sürede tamamlanarak, hizmete alınan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın geldiği nokta hepimiz için büyük bir gurur vesilesi olmuştur. Açıldığı günden bu yana yükselişini kesintisiz sürdüren Sabiha Gökçen Havalimanı, yeni havayolları ve yeni destinasyolar ile yoluna hız kesmeden devam ediyor” dedi.


Buğday, “Low-cost şirketler ve yıldızlı havayolları ile büyük bir sinerji yarattık’’

Low-cost şirketler ve yıldızlı havayolları ile büyük bir sinerji yarattıklarını ifade ederek sözlerine devam eden İSG CEO’su Gökhan Buğday, “Yolcularımıza altyapısı son derece güçlü, modern ve ferah bir mimari tasarım içerisinde hizmet veriyoruz. Low-cost şirketlere sunduğumuz avantajlar beraberinde yıldızlı havayollarının da bizi tercih etmesini sağladı. halen Türkiye’de 21 noktaya, dünyada ise 60 noktaya uçuş gerçekleştiriyoruz. Halihazırda 44 havayolu şirketine hizmet veriyoruz. Rakamları okuduğumuzda, büyük bir sinerji yarattığımız çok net gözüküyor. Yakalamış olduğumuz bu motivasyon yeni yatırımlarımız için bize güç vermeye devam edecektir” şeklinde konuştu.


Soriano, “Yaptığımız bu işbirliği ile pazardaki büyümemizi daha da arttıracağımıza inanıyoruz’’

Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Spanair CEO’su Ferran Soriano, “Türkiye Asya ile Avrupa’yı birbirine bağlayan çok stratejik konumda olan bir ülke. Son derece avantajlı coğrafyada yer alıyor. Bu noktada İstanbul da bir hub konumunda bulunuyor. Spanair olarak; Barselona operasyonlarımız için, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nı tercih etmemizde bu ekonomik ve kültürel faktörlerin etkisi büyük. Bunun yanı sıra bizi en çok etkileyen nedenlerin başında; İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın modern, ferah bir alt yapıya sahip olması, yolcu dostu havalimanı olarak işlemlerin çok süratli bir şekilde yapılması, ulaşım kolaylığı ve son dönem havayollarına sunduğu hizmetler ile yakaladığı ivme olarak sıralayabiliriz. Yaptığımız bu işbirliği ile pazardaki büyümemizi daha da arttıracağımıza inanıyoruz ” diye konuştu.












 

SABİHA GÖKÇEN'DE İSPANYOL RÜZGARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
yeni bir havalimanı açılmış.anadolu yakası yaşayanları ve birçok yerleşim yeri bundan mutlu.uçak yolcuları için hem zaman hem ekonomik açıdan rahatlık söz konusu.havacılık sektöründe falan değilim sadece uçak yolcusuyum ve dalga geçmeye çalışan insanların bu tavrını anlamıyorum.çok çocukça ve cahilce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ispanya da oldukça sabıkalı sicile sahip spanair in SAW-BCN uçuşlarının kazasız belasız olmasını temenni ederim.Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yeni havayolu geldikçe kıskançlıktan kıvranan, bu memlekette birliğe inanmayıp köstek olmayı adet edinen, feci şekilde derin yaraları olan cahil, eğitimsiz ve BOŞ yaratıklara verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilemiyoruz! :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kargo olmaz ama bakım üssü olarak kullanılabilir. Eminim daha fazla işe yarar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
vay be bu sozde kargo havaalanin yaptiklarina bak...habire yeni havayollari geliyor. Sirada Vueling'te varmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yine ucuzcu bir şirket bulmuşlar. Turizme yarardan çok zararı olan şirketler bunlar. Aklı başında olsa AHL ye müsaade ederlerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SEVGİLİ İSG Lİ YÖNETİCİLERİMİZ!!!! ZANNETMEYİNKİ BU OLUŞUMDAN HABERİMİZ YOK , BEKLERDİK Kİ BU KOKTEYLE BİZLERDENDE BİRİLERİNİ ÇAĞIRASINIZ!! AMA OLSUN, DAHA GÜZELLERİ OLUR İNŞAALLAH!! HERZAMAN GÖLGENİZ GİBİYİZ UNUTMAYIN BUNU!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
EVET BU BİNA SİSMİKLER ÜZERİNE KURULU BİR BİNA!HERKES HERŞEYİ SÖYLÜYOR AMA BU MİMARİNİN,BU DÜNYA REKORU PROJENİN AĞA BABASINDAN HİÇ KİMSE BAHSETMİYOR!! ELMA ARMUT PİŞ GEL AĞZIMA DÜŞ MİSALİ HAZIRA KONUP MEYVESİNİ YEMEYE ÇALIŞIYORLAR,ONUDA ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRIYORLAR!!! ÖNEMLİ DEĞİL AMA YİNEDE GERİDENDE OLSA BU EMEĞE SAYGI DUYARAK CONSURACTİON UN BAŞINA, BU YAPITIN BAŞINA VE YARDIMCILARINA SAYGI DUYMALARINI LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya bu uçaklara neden su sıkılır ..biri sölesinde bilelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayrili ve ugurlu olsun. Vueling'te yakinda geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000