30 Mart 2015, Pazartesi 11:34:30

SABİHA GÖKÇEN'DE İLGİNÇ VAKA

Almanya'dan Mardin ve Konya'ya aktarmalı gönderilen 2 cenaze, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karıştırıldı. Mardin'e gönderilmesi gereken Latife Sancak'ın (75) cenazesi Konya'ya, Konya gönderilen diğer cenaze ise Mardin'e geldi.
  • Adı gizli özel sirkette olur boyle seyler! Ne kadar ekmek o kadar kofte! 3 kurus daha az vereyim derken rezil olmak var
  • Pegasus ne yapsa yeridir. Tabut agir diye bunlar kesin mefta kilosu agir diye para almistir.
  • Havayolu etiketleri niye yanlis yapistirsin arkadasim, yanlis etiketleme cenazenin almanya'da handlinge teslimati sirasinda yapiliyor. havayolu etiket yapistirmaz, etiketi ya handling ya da acenteden etiketi alan cenaze firmasi yapistirir, bilmeden sallamayalim burda..
  • Merhaba. Cenazeyi bizzat ben yükleme ve indirmesini yaptım. Cenazelerin karışmasının nedeni yanlış etikettir. Pegasusun üzerine yapıştırdığı etiketlerin karışması sonucu olmuştur olay saygılar
  • Ozel havayolu şirketiymis. Neden koruyorsunuz? Kim bunlar. THY olsa her iki cümlede bir soylerdiniz. 10 numara habercilik!
  • bavullara takılan ID kartı gibi cenazeye bir kimlik kartı takılmıyor mu ?
  • Pegasus maalesef Pegasus. İşler neden böyle yürüyor. Yazık. Özel cenaze Şirketleri var onlarla iş yapsınlar. Profesyonel iş yapıyorlar
  • Buna benzer olaylarla karşılaşmamak amacıyla WW Transports şirketi ile çalışıyoruz ve çok memnunuz. Operasyonun tüm aşamasında kendi cenazeleri gibi takip ediyorlar. Uçak başında ve antrepo'da sürekli elemanları anlık bilgi veriyor. http://wwtransports.com/index.php/havacilik/uluslararasi-cenaze-nakliyesi
  • Kesin Pegasus havayolunda olmuştur

Almanya'dan Mardin ve Konya'ya aktarmalı gönderilen 2 cenaze, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karıştırıldı. Mardin'e gönderilmesi gereken Latife Sancak'ın (75) cenazesi Konya'ya, Konya gönderilen diğer cenaze ise Mardin'e geldi.

Edinilen bilgiyi göre, Almanya'da böbrek yetmezliği sonucu vefat eden Latife Sancak'ın cenazesi yakınları tarafından Duesseldorf Havaalanı'ndan özel bir havayolu şirketi ile İstanbul aktarmalı memleketi Mardin'e gönderildi. Ancak Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Sancak'ın cenazesi, hata sonucu Almanya'dan Konya'ya gönderilen ancak henüz kime ait olduğu öğrenilemeyen başka bir cenazeyle karıştırıldı. Bu nedenle Sancak'ın cenazesi, Mardin yerine Konya'ya, Konya gönderilen cenaze ise Mardin'e geldi. 

Mardin Havalimanı'nda dün cenazeyi almaya gelen Sancak'ın yakınları, cenazenin başka birine ait olduğunu fark etmesi üzerine durum havayolu şirketine bildirildi. Fakat başka uçak olmadığı için dün gönderilemeyen Sancak'ın cenazesi, sabah uçakla getirildiği Mardin'de yakınlarına teslim edildi. Sancak'ın cenazesi daha sonra götürüldüğü Midyat ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde toprağa verildi.

"Cenazenin başka birine ait olduğunu görünce teslim almadık"

Latife Sancak'ın torunu Servet Yıldırım,  Sancak'ın cenazesini 3 gün önce Duesseldorf Havalimanı'ndan gönderdiklerini, kendilerinin ise başka bir uçakla İstanbul'a ardından Mardin'e geldiklerini söyledi.

Firmadan, cenazenin Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan aktarmalı uçakla Mardin'de kendilerine ulaştırılacağı bilgisinin verildiğini kaydeden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yanlışlık sonucu, Almanya'dan Konya'ya gitmesi gereken başka bir cenaze ile karıştırılmış. Bu nedenle Sancak'ın cenazesi Konya'ya gönderilmiş. Havalimanında cenazenin başka birine ait olduğunu görünce teslim almadık. Büyük bir hata yapan firma yetkilileri cenazenin bugün teslim edileceğini söyledi. Her iki cenaze de Almanya'dan yola çıkmış. Aktarmalı olarak biri Konya ya diğeri de Mardin'e gönderilmiş ancak İstanbul'da karıştırılmış. Cenazemizi bir gün gecikmeli olarak aldık. Çok üzüntülüyüz, dikkat edilmesi lazımdı."

Yıldırım, hata yapan firma hakkında tazminat davası açacaklarını sözlerine ekledi.

Latife Sancak'ın yakını Yahya Doğan ise Mardin Havalimanı'nda beklenmedik bir durum yaşadıklarını dile getirdi.

SABİHA GÖKÇEN'DE İLGİNÇ VAKA

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adı gizli özel sirkette olur boyle seyler! Ne kadar ekmek o kadar kofte! 3 kurus daha az vereyim derken rezil olmak var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasus ne yapsa yeridir. Tabut agir diye bunlar kesin mefta kilosu agir diye para almistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HUM ~ 9 yıl önce
Havayolu etiketleri niye yanlis yapistirsin arkadasim, yanlis etiketleme cenazenin almanya'da handlinge teslimati sirasinda yapiliyor. havayolu etiket yapistirmaz, etiketi ya handling ya da acenteden etiketi alan cenaze firmasi yapistirir, bilmeden sallamayalim burda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Merhaba. Cenazeyi bizzat ben yükleme ve indirmesini yaptım. Cenazelerin karışmasının nedeni yanlış etikettir. Pegasusun üzerine yapıştırdığı etiketlerin karışması sonucu olmuştur olay saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ozel havayolu şirketiymis. Neden koruyorsunuz? Kim bunlar. THY olsa her iki cümlede bir soylerdiniz. 10 numara habercilik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ID ? ~ 9 yıl önce
bavullara takılan ID kartı gibi cenazeye bir kimlik kartı takılmıyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasus maalesef Pegasus. İşler neden böyle yürüyor. Yazık. Özel cenaze Şirketleri var onlarla iş yapsınlar. Profesyonel iş yapıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uluslararası ~ 9 yıl önce
Buna benzer olaylarla karşılaşmamak amacıyla WW Transports şirketi ile çalışıyoruz ve çok memnunuz. Operasyonun tüm aşamasında kendi cenazeleri gibi takip ediyorlar. Uçak başında ve antrepo'da sürekli elemanları anlık bilgi veriyor. http://wwtransports.com/index.php/havacilik/uluslararasi-cenaze-nakliyesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet Uçar ~ 9 yıl önce
Sayın Uluslararası, Hatayı yapan pgs mu ? yoksa havalimanı görevlileri mi ? bunu araştırmadan başkasının hatasından faydalanarak reklam yapmanızı şiddetle kınıyorum. Uzmanlaşmış bir şirket başkasının hatasından ders çıkarması gerek, Reklam yapmanında bir adabı vardır, Üye olduğum cenaze firmasına sordum sizin ile çalışmış olsaydı üyeliğimi sildirecektim. Hangi havayolu şirketi taşımasını kendi ekipmanları ile gerçekleştirir ? veya hangi havalimanına kadar gönderebilecek ? Bir hata ile sizler hemen bu şekilde faydalanır iken acılı günlerimizde kim bilir ne şekilde faydalanıyorsunuz sorusunu aklımıza geliyor !!!
Uçar'a ~ 9 yıl önce
Arkadaşım burada niye laf kalabalığı yapıyorsun ve kafa karıştırıyorsun. Türk milletinin duygusallığından faydalanıyorsun. Bizim çalıştığımız firma WW dedim. Tavsiyede bulundum. İstersen benzer profosyonel bu işe odaklanmış şirketlerle çalışırsın ya da Amerika'ya gidecek cenazeni Erzurum'da bulursun. Bu kadar basit ve net. Olayı dramatize etmen anlamsız.
Üstad ops ~ 9 yıl önce
Kesin Pegasus havayolunda olmuştur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000