05 Mayıs 2009, Salı 08:20:41

Sabiha Gökçen'de geri sayım başladı

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Uluslararası Havalimanı’nın işletme hakkının devir alan İSG’nin CEO’su Gökhan Buğday, 29 Ekim’de açılması planlanan dış hatlar terminalinin inşaasının yüzde 60’ının tamamlandığını, inşaatta mayıstan itibaren 3 bin kişinin çalıştığını söyledi.
  • sayın bugday efe bey ve yıldız hanım ile akraba cetesi bugune kadar varımızı yogumuzu hava alanı ıcın harcadık işci olarak ama hep bizlerin sayesinde koltuklarınız saglamlastı eminim nihat bey sizlerin bize yaptıgını size uygulayıp işten atıcaktır.ali akkan ıda unutmadık yarın 10 itibariyle gorusmek uzerı medya ve halkın huzurunda.halkımız ve işciler kim haklı karar vericek ve hava iş sendikası hava alanına yetki aldı yarın hesap günü bunu bilsin herkes
  • sayın buğday 336 milyon euro kredi sağladıklarını hatırlatmış..cirolarıda gayet iyiymiş..bende diyorum ki bu kredi'nin ne kadarını çalışanın sırtından elde etti acaba işciyi sınırlayıp haklarına men koyarak vicdanen ne kadar rahattır çok merak ediyorum boşuna dememişler senden büyük allah var padişahım diye ...bunun vebali ağır olur cenabı allah hakkı yenenin hakkını kimsede bırakmaz .....
  • Aslında doğru bir tespit. Ama ne yazık ki SG nin böyle bir şansı yok. Onun için charter şirketleri ile idare etmek zorunda. Ne kadar idare eder bilemem tabi. Boş yere yapılmış ölü bir yatırım.
  • Sabiha Gökçen'ın İstanbul ve Atatürk Havalimanı ile olan bağlantısı çabuk ve sıklaştırılmadıkça SG gelişemiyecektir, kaç firma uçarsa uçsun önemli olan BAĞLANTIDIR. Atatürk'e inen çabuk ve seri bir şekilde SG geçebilmeli ya da SG inen aynen çabucak Atatürk'e geçebilmeli.
  • Neden bu terminali büyütüyorlar acaba ? Üç beş tane charter uçuyor diye değer mi ? NAsıl olsa 3. terminal açılınca burası kapanır.
  • EVET BELKİ EKİM DE AÇILACAK AMA İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANINDA OLDUĞU GİBİ BİR BÖLÜMÜ AÇILACAK ( GÖSTERMELİK ) DAHA SONRA DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK GÖRÜN BAKIN BEN SÖYLEMİŞTİM...

Limak Holding, GMR Infrastructure ve Malaysia Airports Holdings Berhad ortaklığıyla kurulan ve Sabiha Gökçen’in mevcut terminallerin işletme hakkını 2008’de devralan İSG’nin birinci yılı dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan Buğday, son bir yılda yolcu sayılarının yüzde 20 artarak 4 milyon 728 bine çıkardıklarını söyledi. Hedeflerinin 2009 yılı içinde yolcu sayısını 5.5 milyonun üzerine çıkarmak olduğunu ifade eden Buğday, şu anda havalimanından 42 havayolu ile 65 noktaya uçuş gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yeni dış hatlar terminali ve ekleri projesinin çevre dostu ve uluslararası normlarda tasarlandığını belirten Buğday, terminal inşası için 336 milyon euro proje finansmanı kredisi sağladıklarını hatırlattı. İSG Yönetim Kurulu Üyesi Murat Dedeoğlu da, “Krediyi küresel krizden önce almıştık, bankalar da bizi yarı yolda bırakmadı, ciromuzda gayet iyi” dedi.

Milliyet

Sabiha Gökçen'de geri sayım başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
sayın bugday efe bey ve yıldız hanım ile akraba cetesi bugune kadar varımızı yogumuzu hava alanı ıcın harcadık işci olarak ama hep bizlerin sayesinde koltuklarınız saglamlastı eminim nihat bey sizlerin bize yaptıgını size uygulayıp işten atıcaktır.ali akkan ıda unutmadık yarın 10 itibariyle gorusmek uzerı medya ve halkın huzurunda.halkımız ve işciler kim haklı karar vericek ve hava iş sendikası hava alanına yetki aldı yarın hesap günü bunu bilsin herkes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sayın buğday 336 milyon euro kredi sağladıklarını hatırlatmış..cirolarıda gayet iyiymiş..bende diyorum ki bu kredi'nin ne kadarını çalışanın sırtından elde etti acaba işciyi sınırlayıp haklarına men koyarak vicdanen ne kadar rahattır çok merak ediyorum boşuna dememişler senden büyük allah var padişahım diye ...bunun vebali ağır olur cenabı allah hakkı yenenin hakkını kimsede bırakmaz .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aslında doğru bir tespit. Ama ne yazık ki SG nin böyle bir şansı yok. Onun için charter şirketleri ile idare etmek zorunda. Ne kadar idare eder bilemem tabi. Boş yere yapılmış ölü bir yatırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sabiha Gökçen'ın İstanbul ve Atatürk Havalimanı ile olan bağlantısı çabuk ve sıklaştırılmadıkça SG gelişemiyecektir, kaç firma uçarsa uçsun önemli olan BAĞLANTIDIR. Atatürk'e inen çabuk ve seri bir şekilde SG geçebilmeli ya da SG inen aynen çabucak Atatürk'e geçebilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden bu terminali büyütüyorlar acaba ? Üç beş tane charter uçuyor diye değer mi ? NAsıl olsa 3. terminal açılınca burası kapanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EVET BELKİ EKİM DE AÇILACAK AMA İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANINDA OLDUĞU GİBİ BİR BÖLÜMÜ AÇILACAK ( GÖSTERMELİK ) DAHA SONRA DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK GÖRÜN BAKIN BEN SÖYLEMİŞTİM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000