23 Haziran 2021, Çarşamba 13:41:19

Sabiha Gökçen'de de hava trafiği alt üst oldu

Bugün İstanbul'da beklenen fırtınalı yağış hava trafiğini alt üst etti.
  • KOCAELİ CENGİZ TOPEL GİBİ BİR CEVHER BOMBOŞ YATIRILIYOR. BOLU SAKARYA BİLECİK KOCAELİ VE YALOVA VEDE İSTANBUL ANADOLU YAKASININ İLLERİNİN TAM ORTASI. NUFUS OLARAK EN AZ 8 -9 MİLYONA HŞTAP EDİYOR. TIPKUI 2006 DA Kİ S. GÖKÇEN GİBİ GÖRMEZDEN GELİNİYOR. BİLE BİLE..

Bugün İstanbul'da beklenen fırtınalı yağış hava trafiğini alt üst etti. İstanbul Havalimanı'nın ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da uçaklar inmekte zorluk yaşıyor.

Bazı uçakların uzun süre tur attığı görülürken bazı uçakların da başka meydanlara divert etmek zorunda kaldığı öğrenildi. 

AFAD'dan İstanbul için yapılan uyarıda şu ifadeler kullanılmıştı:

"Bugün öğle saatlerinden itibaren, Trakya, İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı riski ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun."







Sabiha Gökçen'de de hava trafiği alt üst oldu

Yorumlar

FLY BE ~ 3 yıl önce
KOCAELİ CENGİZ TOPEL GİBİ BİR CEVHER BOMBOŞ YATIRILIYOR. BOLU SAKARYA BİLECİK KOCAELİ VE YALOVA VEDE İSTANBUL ANADOLU YAKASININ İLLERİNİN TAM ORTASI. NUFUS OLARAK EN AZ 8 -9 MİLYONA HŞTAP EDİYOR. TIPKUI 2006 DA Kİ S. GÖKÇEN GİBİ GÖRMEZDEN GELİNİYOR. BİLE BİLE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksiz ~ 3 yıl önce
Bursa ve Topel için yapılacak her yatırım gereksiz olur. 45 dakika araç mesafesinde 100 den fazla noktaya sefer yapan bir meydan varken gereksiz yatırım olur. Sabiha Gökçen çok iyi bir ortak nokta.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000